انجام پروژه کتیا
بهترین فریلنسرهای پروژه کتیا (Catia) را به راحتی انتخاب کنید
حامی ورکس مرجع فریلنسرهای ایران است. پروژه کتیا خود را به راحتی برون سپاری کنید و برای انجام آن به صورت موقت نیروی متخصص استخدام کنید.
بهترین فریلنسرهای پروژه کتیا (Catia) را به راحتی انتخاب کنید
حامی ورکس مرجع فریلنسرهای ایران است. پروژه کتیا خود را به راحتی برون سپاری کنید و برای انجام آن به صورت موقت نیروی متخصص استخدام کنید.
واژه کتیا (CATIA) مخفف عبارت انگلیسی Computer Aided Three dimensional Interactive Application بوده که توسط شرکت فرانسوی داسو سیستم (Dassault System) در اواخر دهه ۱۹۷۰ و اوایل ۱۹۸۰، به منظور توسعه جت جنگنده میراژ طراحی و تولید شد و سپس در سایر صنایع مانند هوافضا، خودرو سازی، کشتی سازی به کار گرفته شد. این نرم افزار که در ابتدا کاتی (CATI) نامیده می شد و در سال 1981 به CATIA تغییر نام داد، یک نرم افزار طراحی به کمک رایانه، مهندسی به کمک رایانه و ساخت به کمک رایانه به حساب می آید. لازم به ذکر است که در سال ۱۹۸۴، شرکت بوئینگ، نرم افزار کتیا را به عنوان مهمترین ابزار برای طراحی سه بعدی قطعات خود انتخاب کرد و بزرگترین مشتری آن بود. همچنین در سال ۱۹۹۰، شرکت General Dynamics Electric Boat Corp از این نرم افزار برای طراحی سه بعدی تمام قطعات زیردریایی کلاس ویرجینیا نیروی دریایی ایالات متحده استفاده کرد.
همان طور که در ابتدای متن نیز بیان شد، نرم افزار کتیا، کاربردهای زیادی درطراحی قطعات به خصوص در رشته مهندسی مکانیک دارد. پس هر شرکت و صنعتی که با طراحی و تولید قطعات سروکار دارد نیاز به نیروی متخصص در زمینه نرم افزار کتیا دارد، بنابراین هدف شما برای شروع به کار با استفاده از نرم افزار کتیا، میتواند تمامی صنایع موجود در بازار باشد. البته لازم به ذکر است که برای یافتن شغل تمام وقت با استفاده از این نرم افزار، نیاز به مهارت بالایی در آن دارید. بدین منظور، می توانید به صورت خودآموز و با کمک یک کتاب آموزشی، در ابتدا یک مجموعه تمرینات کتیا را انجام داده سپس به رسم نقشه دو بعدی کتیا بپردازید و در ادامه نیز، وقت گذاشتن روی تمرین پیشرفته کتیا می تواند شما را به حد قابل قبولی در این نرم افزار برساند. در این جا بد نیست ذکر کنیم که اگر شما از مهارت و تخصص بالایی در زمینه طراحی قطعات صنعتی برخودار هستید، میتوانید به صورت فریلنسر هم به عنوان مهندس طراح، فعالیت کنید. در حقیقت، در سالیان اخیر، نرم افزار کتیا، توسط تعداد زیادی از فریلنسرهای متخصص، به صورت گسترده، مورد استفاده قرار گرفته است. در این زمینه تنها کافی است تا در فضای مجازی عباراتی مانند انجام پروژه کتیا اصفهان و حتی نمونه پروژه کتیا را جستجو کرده تا با بازار گسترده فریلنسری کتیا در ایران نیز آشنا شوید.
علاوه بر صنایع مذکور، باید ذکر کرد که بخشی از جامعه مشتریان پروژه آماده کتیا، طیف وسیعی از دانشجویان رشته های مهندسی به خصوص رشته مهندسی مکانیک بوده که حاضر هستند تا برای خرید پروژه کتیا مد نظر و مورد نیاز خود، به سایت های مختلف فریلنسری مانند حامی ورکس مراجعه کرده و درنهایت پروژه کتیا خود را با حداقل هزینه تحویل بگیرند. خالی از لطف نیست که عنوان شود، سایت حامی ورکس یکی از بهترین سایت های فریلنسری ایران است که توانسته، تیمی تخصصی از بهترین فریلنسرهای نرم افزار کتیا را برای انجام پروژه CATIA در کنار هم جمع کند. فریلنسرهای این سایت با گرفتن پروژه کتیا، علاوه بر انجام کامل سفارش ارسالی، وظیفه ارسال محتوا و تهیه گزارش را نیز به کاربران دارند و تا زمان تایید نهایی، از تمامی پروژه CATIA پشتیبانی کامل کرده به طوری که پاسخگویی شبانه روزی را وظیفه خود می دانند. روش انجام پروژه و ارائه خدمات توسط فریلنسرهای این سایت، به گونه ای است که گویا کاربر، خود پروژه کتیا را انجام داده است زیرا به صورت کامل توسط فریلنسر کتیا، در روند انجام کار قرار می گیرد.
نرم افزار کتیا، یکی از قدرتمندترین نرمافزارها در زمینه CAD و CAM بوده که در زمینه CAE به همراه نرمافزار مکمل خود، یعنی آباکوس کامل شده و انجام پروژه کتیا را برای کاربران خود آسان تر می کند. از کاربردهای این نرم افزار می توان به موارد روبرو اشاره کرد : 1- طراحی و مدل سازی سه بعدی سطوح و قطعات پیچیده 2-طراحی پروسه ماشین کاری و تولید و استخراج G-code برای دستگاههای تراشکاری cnc جهت ساخت قطعه 3- طراحی و تحلیل مکانیزمها، سیستم ها و تجهیزات هیدرولیکی، پنوماتیکی، الکتریکی و ... 4- طراحی قالب و مدلهای ورق کاری
فریلنسرهای کتیا (Catia) حامی ورکس قابلیت انجام پروژه کتیا (Catia) در زمینه های زیر را دارا می باشند:
شاید روزی که شرکت داسو سیستم برای اولین بار از نرمافزار کتیا برای توسعهی جت میراژ استفاده کرد نمیتوانست تصور کند که روزی، نرم افزار کتیا تا به این حد برای صنعتگران، فراگیر و کاربردی شود. در این قسمت، ویژگیهای کتیا را که سبب می شود تا فریلنسر کتیا با علاقه ی کامل، به انجام پروژه کتیا بپردازد، برشمرده می شوند :
1- کتیا قابلیت فرمولپذیری و پارامتریک دارد. اعداد و اندازهها را میتوانید در حین کار تغییر بدهید و خیلی سریع یک مدل با ابعاد جدید داشته باشید.
2- سرعت بالای کتیا یکی از ویژگیهای خوب و منحصر بهفردش است، بهطوری که همزمان میتواند عملیاتهای مختلفی روی مدلها انجام دهد.
3- هوشمندی در بهکارگیری دستورها بعد از اجرای هر دستور، به گونه ای که تمام دستورهای زیر مجموعه دستور مربوطه، فعال می شود.
4- محیط گرافیکی قوی یکی از ویژگیهای بارز کتیا است.
5- رابط گرافیکی بسیار قدرتمند و کاربر پسند (user-Friendly) بودن آن
6- این نرمافزار به شما این امکان را میدهد تا بتوانید از نتیجهی کارتان با فرمتهای مختلف خروجی بگیرید.
7- مراحل ایجاد ترسیم به شکل نمودار درختی قابل مشاهده و به هر مرحله میتوان مراجعه کرد و تغییرات مورد نظر را به آن بخش اعمال نمود.
8- نگهداری تاریخچه تغییرات ایجاد شده بر روی مدل این ویژگی سبب میشود که در این نرمافزار بتوان عملیات را به قبل برگرداند یا عملیاتی را حذف یا بیاثر کرد.
9- ویژگی ساخت مدلهای مرکب از سطوح و احجام
10- امکان تخصیص ابعاد به قطعه بصورت پارامتریک
لازم به ذکر است که به طور کلی، نرم افزار کتیا برای انجام پروژه کتیا، چندین محیط اصلی را در اختیار یک فریلنسر کتیا قرار داده است که عبارتند از :
محیطهای مدلسازی : این قسمت که در زیر مجموعه ماژول Mechanical Design قرار دارد برای یک پروژه CATIA امکاناتی از قبیل طراحی انواع قطعات از نوع سالید و مجموعه مونتاژی و طراحی قالب و طراحی مدلهای ورقکاری (Sheet metal)، نقشهکشی صنعتی، تلرانسگذاری و ... فراهم کرده است.
محیط برای مدلسازی سطوح : این قسمت علاوه بر طراحی و مدل سازی سطوح پیچیده، قابلیت انجام مدل سازی روی نقاط و فایل های حاصل از اسکن سه بعدی را نیز دارا می باشد.
محیط ماشینکاری : پس از طراحی مدل با کمک قابلیت های محیط ماشینکاری، میتوان عملیات ماشینکاری مورد نیاز برای تهیه قطعه مدل شده در نرم افزار را از روی قطعه خام تعریف کرده و هر مرحله از عملیات ماشینکاری را به صورت متحرک (انیمیشن) مشاهده کرد.
محیط تحلیل المان محدود : به کمک قابلیت های موجود در این محیط، میتوان قطعات و مدلهای مونتاژی ساخته شده در این نرمافزار را تحلیل کرده و مواردی مانند تغییرشکل، توزیع تنش و ... را در آنها بدست آورد.
طراحی و تحلیل مکانیزم ها : به کمک این قابلیت از نرمافزار، میتوان در قالب یک پروژه کتیا، پس از تعریف اتصالات بین اجزای مختلف یک مکانیزم، نحوه حرکت مکانیزم مذکور را مشاهده کرده و آن را تحلیل کنید.
مهم ترین رقیب کتیا، قطعا نرم افزار سالیدورک البته تعداد از افراد نرم افزار اتوکد را هم در دسته رقبا میشناسند که از نظر ما اینطور نیست. این نرمافزار، یکی از نرمافزارهای طراحی صنعتی است که حرفهای زیادی برای گفتن در زمینههای CAD و CAM دارد. از مزیت های این نرم افزار نسبت به نرم افزار کتیا می توان چنین برشمرد :
همان طور که در بالا ذکر شد، نرم افزار سالیدورک، حرفهای زیادی برای گفتن دارد و میتواند کارآیی خوبی داشته باشد ولی در برخی از موارد به پای نرم افزار کتیا نمیرسد زیرا :
در ادامه ویدئویی جهت معرفی و آموزش کتیا قرار داده شده است.
هزینه انجام پروژه های کتیا توسط متخصصان و فریلنسرهای حامی ورکس مشخص میشود که معمولا قیمتی منصفانه و رقابتی است.
حامی ورکس (Hamiworks)، یکی از جدیدترین سایت های فریلنسینگ و دورکاری اینترنتی، جهت استخدام فریلنسرهای حرفهای در ایران است. انجام پروژه تخصص اصلی فریلنسرها در این سایت هست، کارفرماها قادر به ثبت پروژه های متنوع با مهارت هایی مانند: برنامه نویسی طراحی سایت، تولید محتوای سایت و شبکههای اجتماعی، تایپ و ترجمه، عکاسی، طراحی لوگو، بنر، پوستر، چهره و...، نگارش مقاله و پروپوزال، بازاریابی، دیجیتال مارکتینگ، سئو SEO، ادیت و ویرایش عکس، ساخت و تدوین کلیپ و تیزر، ساخت اینفوگرافیک، مدلسازی، ویرایش فایلهای صوتی، آهنگسازی، پروژههای مهندسی، علوم تجربی، هنر، معماری، طراحی داخلی و... می باشند.
بدلیل شرایط حساس کنونی و شیوع کرونا تیم حامیورکس تا اطلاع ثانوی به صورت دورکار فعالیت دارد.
دیدگاه خود را بیان کنید