انجام پروژه متلب

انجام پروژه متلب

بهترین فریلنسرهای پروژه متلب را به راحتی انتخاب کنید

حامی ورکس مرجع فریلنسرهای ایران است. پروژه متلب خود را به راحتی برون سپاری کنید و برای انجام آن به صورت موقت نیروی متخصص استخدام کنید.

سفارش پروژه متلب
i
ما به طور خودکار پروژه ای که پیش تر در حال ثبت آن بودین را بارگذاری کردیم. در زیر می توانید به کار روی آن ادامه دهید. با فشردن رد کردن فرم پاک می شود.
رد کردن
افزودن فایل هرگونه تصویر یا مدرکی که ممکن است برای توضیح انجام پروژه شما مفید باشد در اینجا بکشید و رها کنید (حداکثر حجم فایل: 15 مگابایت).

تاریخ انتشار :
روز

در صورتی که نیاز به ثبت پروژه ای به غیر از معمولی دارید انتخاب کنید. پروژه معمولی رایگان است.

بیشترین نتیجه را از پروژه خود بگیرید

رایگان
ثبت پروژه

پروژه شما برای فریلنسر‌ها به نمایش گذاشته خواهد شد

50,000 تومان
فوری

اطلاع رسانی سریع به فریلنسرهای برتر از طریق ایمیل و پیامک
قرار گرفتن نشانگر فوری بر روی پروژه.

55,000 تومان
استخدام

در این نوع پروژه شما و مجری (فریلنسر) مجاز به ارسال اطلاعات تماس هستید

10,000 تومان
پنهان

در حالت مخفی پروژه شما از دید موتورهای جستجو و بازدیدکنندگانی که عضو سایت نیستند مخفی می‌شود.

25,000 تومان
NDA

فریلنسر متعهد به قبول مفاد قرارداد عدم افشا اطلاعات می‌شود

رایگان
دعوت شده

من می خواهم پروژه من فقط برای کاربران دعوت شده باشد.

10,000 تومان
محرمانه

من می‌خواهم فقط خودم پیشنهاد مجری‌ها را ببینم و دیگر افراد از آن اگاه نشوند.

موجودی فعلی : 0 تومان
مجموع : 0تومان
قبل از انتشار، پروژه شما توسط مدیر سایت بررسی خواهد شد.
CTRL + ENTER را فشار دهید ENTER را فشار دهید

انجام پروژه متلب و اطلاعات مربوط به سفارش پروژه متلب از نکاتی است که اطلاع از آن می‌تواند باعث شود بتوانید در برنامه‌های مهندسی خود موفق عمل کنید؛ به همین دلیل قصد داریم تا به‌طورکلی این موضوع را مورد بررسی قرار دهیم. انجام پروژه متلب از مهارت‌های پرکاربرد در رشته‌های مهندسی علی‌الخصوص رشته‌های مهندسی برق، هوافضا، پزشکی و مکانیک است. متأسفانه در سیستم آموزشی کشور فقط فرایند تعریف پروژه متلب انجام می‌گردد و آموزش‌های درستی در این خصوص به دانشجویان و دانش‌پژوهان ارائه نمی‌شود.

فهرست پروژه های متلب

  • توضیح کدها و فانکشن‌های یک برنامه متلب
  • شبیه‌سازی یک خانه خورشیدی با باتری، MPPT و مصرف‌کننده مشخص با متلب
  • شبیه‌سازی ربات‌های چندعاملی - multi agent robot در نرم‌افزار متلب
  • بهینه‌سازی پارامترهای یک تابع هزینه با تولباکس q_learning متلب
  • تحلیل داده‌ با استفاده از متلب
  • طراحی و کدنویسی MATLAB - GUI
  • ترکیب الگوریتم‌های کلونی مورچگان و گرگ خاکستری در متلب
  • سیستم پیش‌بینی کویید 19 با ANFIS پیاده‌سازی با نرم‌افزار متلب
  • ایجاد گزارش word بر پایه Template با استفاده از Matlab
  • کدنویسی و حل مدل با موضوع مدل‌سازی الگوی جریان هوا در یک ساختمان با متلب
  • طراحی شبکه عصبی بازگشتی از نوع LSTM برای داده‌های رانندگی
  • طراحی کنترل‌کننده پیش‌بین مبتنی بر مدل عصبی با متلب
  • گسسته‌سازی معادلات دیفرانسیلی Level set و حل عددی آنها است که این کار با کمک نرم‌افزار متلب
  • کدنویسی شبکه lstm بدون استفاده از تولباکس متلب
  • به‌دست‌آوردن مینیمم تابع درجه یک و دو و سه با استفاده از الگوی ژنتیک ga
  • پردازش تصویر در محیط ویندوز به‌صورت زنده
  • پروژه بهینه‌سازی با الگوریتم ژنتیک در متلب
  • پیاده‌سازی کتابخانه Audaucity در متلب
  • شبیه‌سازی حرکت ربات‌ها در ابزار سیمولینک متلب
  • شبیه‌سازی مقاله با استفاده از نرم‌افزار متلب
  • طراحی و شبیه‌سازی فیلتر FIR در متلب
  • پیش‌بینی مدار ماهواره با استفاده از الگوریتم SDP4 در متلب
  • بهینه‌سازی ایرفویل توسط متلب
  • ساخت بازی ساده در متلب
  • تولید یک الگوریتم بهینه‌سازی فرا کاوشی جدید جهت بهینه‌سازی سازه‌ها
  • تشخیص خودروها در چهارراه با استفاده از ویژگی لبه خودروها به‌وسیله متلب
  • حل معادله pde با استفاده از روش‌های finite volume و یا discritization
  • انجام شبیه‌سازی دو آنتن مختلف اخلالگر GPS از دو نوع OMNI D و LPDA و مقایسه پارامترهای مختلف از قبیل گین و برد و ...
  • تأثیر امواج تراهرتز بر روی بافت‌های بدن با متلب
  • لینک نمودن برنامه متلب به برنامه Openquake
  • تبدیل کد متلب به پایتون و برعکس
  • شبیه‌سازی مقاله پیل سوختی با سیمولینک متلب
  • پیاده‌سازی الگوریتم fuzzy K means با برنامه متلب
  • پیاده‌سازی یک معادله غیرخطی تفاضلی رو در متلب

معرفی نرم افزار متلب

واژه متلب (Matlab) کوتاه شده ی عبارت انگلیسی Matrix Laboratory است که به معنای آزمایشگاه ماتریس در زبان فارسی، ترجمه می‌شود؛ از این کلمات می‌توان متوجه شد که تمام عملیات و محاسبات در نرم‌افزار متلب با رویکرد ماتریسی انجام می گیرد. در بیانی دیگر تمام داده‌ها در نرم افزار متلب، به صورت ماتریس n در n ذخیره می‌شوند. برای مثال یک عدد یا اسکالر در این نرم افزار، به فرم یک ماتریس یک در یک ذخیره می شود یا یک رشته حروف مانند عبارت (it's table) به شکل یک ماتریس تک سطری با چندین ستون که تعداد ستون‌های آن، برابر تعداد حروف بوده، ذخیره می‌شود. شاید باورتان نشود، حتی یک عکس به صورت یک ماتریس سه بعدی ذخیره می شود که ابعاد اول و دوم آن مربوط به مختصات نقاط درون شکل مذکور بوده و بعد سوم ماتریس به رنگ نقاط درون صفحه، اختصاص داده می شود. حتی فایل‌های صوتی نیز در متلب به فرم ماتریسی ذخیره می شوند به صورت یک ماتریس تک ستونه که دارای چندین سطر است. در ادامه پادکستی قرار دارد که در آن در خصوص نرم افزار متلب، چگونگی انجام پروژه متلب و ... توضیحات جامعی داده شده است.

پادکست زبان برنامه نویسی متلب

پروژه متلب
تاریخچه متلب

تاریخچه متلب

کلیو مولر (Cleve Moler) با سمت رئیس بخش علوم کامپیوتر در دانشگاه نیومکزیکو، در اواخر دهه ۱۹۷۰ شروع به توسعه متلب کرد. درحقیقت، وی این برنامه را برای اولین‌بار طراحی کرد تا برای دانش‌آموزان خودش این امکان را فراهم کند که بدون نیاز به یادگیری زبان برنامه‌نویسی Fortran اجازه دسترسی به LINPACK و EISPACK را داشته باشند. کاربرد این نرم‌افزار خیلی سریع به سایر دانشگاه‌های ایالات متحده آمریکا، گسترش یافت. نرم افزار متلب مخاطبان مشتاقی در بین دانشجویان رشته ریاضی (علوم پایه) پیدا کرد. مهندس جک لیتل، در حین دیدار با کلیو مولر از دانشگاه استنفورد در سال ۱۹۸۳ با متلب آشنا شد؛ وی با علم به پتانسیل بالای تجاری متلب، همکاری خود با کلیو مولر را برای گسترش آن آغاز کرد. سرانجام در سال ۱۹۸۴ نرم‌افزار متلب را منتشر شد و شرکت مت ورکس به‌عنوان ارائه‌دهنده متلب در همان سال تأسیس گردید. هم اکنون، دفتر مرکزی این شرکت در شهر ناتیک در ایالت ماساچوست آمریکا قرار دارد. سال‌های بعد یعنی در سال ۲۰۰۰، نرم‌افزار متلب، با یک آبدیت بنیادی بازنویسی شد تا مخاطبان و کاربران این نرم‌افزار بتوانند از مجموعه جدیدتر کتابخانه برای انجام عملیات ریاضی گسترده‌تر روی ماتریس‌ها، استفاده کنند. باید به این نکته اشاره کرد که نرم‌افزار متلب در حقیقت، برای اولین‌بار توسط محققان و شاغلان در مهندسی کنترل، جهت انجام پروژه متلب استفاده می‌شده است و در سال‌های بعد، به‌سرعت در بسیاری از حوزه‌ها گسترش‌یافته است.

معرفی بخش های مختلف متلب

 به افرادی که پروژه متلب دارند، پیشنهاد می‌کنم بادقت این مطلب را مطالعه کنند. سیستم نرم‌افزار متلب را می‌توان به پنج قسمت اصلی تقسیم کرد:
  1. زبان برنامه‌نویسی متلب: نرم‌افزار متلب، دارای زبان سطح بالای (نسل چهارم) ماتریس - آرایه‌ای است. بعلاوه شامل ویژگی‌های برنامه‌نویسی شیءگرا بوده به‌طوری‌که می‌توان با کمک این زبان، برنامه‌های ساده و پیچیده مهندسی و علوم پایه را نوشت.
  2. محیط کاری متلب: شامل مجموعه‌ای از ابزار و امکانات است که شما به‌عنوان کاربر این برنامه، می‌توانید به‌راحتی با آن‌ها ارتباط برقرار کنید. (user friendly) این محیط شامل امکاناتی برای مدیریت متغیرهای تعریف شده در فضای کاری (workspace)، ابزاری جهت توسعه مدیریت، رفع خطای کد نوشته شده و ایجاد M فایل‌های متنوع در نرم‌افزار متلب است.
  3. کنترل گرافیک: شامل سیستم گرافیکی نرم‌افزار متلب است که حاوی دستورات متنوع برای تجسم داده‌های دوبعدی و سه‌بعدی، پردازش عکس، انیمیشن و گرافیک است. هم چنین این قسمت شامل دستورات ابتدایی نیز است که به برنامه‌نویس اجازه می‌دهد تا ظاهر گرافیکی برنامه‌های خود را به فرم دلخواه، طراحی کند.
  4. کتابخانه توابع ریاضی متلب: این قسمت شامل مجموعه متنوعی از الگوریتم‌های محاسباتی از توابع ابتدایی مانند چهار عمل اصلی، توابع مثلثاتی سینوس، کسینوس، تا توابع پیچیده‌تر مانند معکوس یک ماتریس، مقادیر ویژه و بردارهای ویژه مربوط به یک ماتریس و تبدیل فوریه و همین‌طور انتگرال‌گیری‌های مختلف را شامل می‌شود.
  5. رابط برنامه‌های کاربردی متلب: این قسمت شامل کتابخانه‌ای است که امکان نوشتن برنامه‌های فرترن و سی (C) با متلب در تعامل هستند را فراهم می‌کند. این رابط شامل امکاناتی نظیر فراخوانی روال از متلب، فراخوانی متلب به‌عنوان یک موتور محاسباتی و خواندن و نوشتن به فایل‌های mat است.
معرفی بخش های مختلف متلب

ضرورت یادگیری متلب

امروزه، نرم‌افزار متلب در بسیاری از صنایع جهت انجام پروژه‌های متلب، استفاده می‌شود. نرم افزار متلب اساساً در هر کسب‌وکار و تخصصی که نیازمند تجزیه‌وتحلیل داده‌ها باشد، کاربردی وسیع دارد. باتوجه‌به این که در سال‌های اخیر اطلاعات، جزء مهم‌ترین و راهبردی‌ترین ارکان یک سازمان است؛ بنابراین تحلیل داده‌ها و انجام محاسبات ریاضی و آماری روی اطلاعات مذکور با استفاده از نرم‌افزار متلب از اهمیت وافری برخوردار است. اگر بخواهیم از دیدگاهی دیگر، ضرورت یادگیری نرم‌افزار متلب را بیان کنیم بهتر است، بگوییم امروزه اغلب محققین جهت تجزیه‌وتحلیل داده‌ها و حل مسائل تخصصی نیازمند یادگیری یک زبان برنامه‌نویسی هستند. آن‌ها به‌وسیله زبان‌های برنامه نویسی می‌توانند ازسرعت بالای کامپیوتر برای مسائل خود استفاده کنند. از مزیت‌های کامپیوتر به انسان در حل مسائل می‌توان به سرعت بالا، دقت در عملکرد، مولتی تسک بودن کامپیوترها و... اشاره کرد. گذشته از توضیحاتی که برای ضرورت یادگیری نرم‌افزار متلب آورده شد، باید اشاره کرد در سالیان اخیر، سفارش پروژه متلب توسط مشتریان و البته هزینه انجام پروژه متلب برای آن‌ها، در تمام دنیا و کشور ایران افزایش پیدا کرده است. همین افزایش درخواست‌ها، فرصت خوبی برای فریلنسرهای برنامه‌نویس فراهم می‌آورد تا با ارائه نمونه پروژه متلب و حتی ایجاد امکان دانلود رایگان پروژه متلب در سایت‌ها و وبلاگ‌های خود، بتوانند مشتریان فراوانی را اعم از دانشجویان و شرکت‌های مختلف جذب کرده و از طریق کارهایی چون انجام پروژه متلب و ارائه مشاوره پروژه متلب به مشتریان خود، درآمدهای سرشاری کسب کنند. برای مثال در حوزه انجام پروژه متلب دانشجویی، فریلنسرهای برنامه‌نویس در رشته فیزیک می‌توانند با ارائه خدمات مربوط به برنامه‌نویسی در حوزه اپتیک به دانشجویان این زمینه تخصصی، درآمد قابل قبولی از انجام پروژه متلب فیزیک به دست آورند. لازم به ذکر است که خدمات مربوط به انجام پروژه متلب در اکثر کشورهای دنیا و همین‌طور کشور ایران، حتی به‌صورت شهر به شهر به مشتریان ارائه می‌شود؛ بنابراین اگر شما به‌عنوان یک مشتری انجام پروژه متلب، عناوینی همچون پروژه Matlab و یا پروژه متلب را در گوگل جستجو کردید و به تبلیغاتی چون انجام پروژه متلب در رشت یا شهرهای دیگر برخورد کردید اصلاً تعجب نکنید، چون همان‌طور که بیان شد خدمات مربوط به انجام پروژه متلب، اخیراً شهر به شهر ارائه می‌شوند.

کاربردهای عمومی متلب

از نرم‌افزار متلب می‌توان در هر شاخه و تخصص از ریاضیات محاسباتی استفاده کرد. در ادامه متن، مثال‌هایی از برخی از محاسبات ریاضی که می‌توان به طور معمول با استفاده از نرم‌افزار متلب انجام داد، آورده شده است:

  • کار با ماتریس‌ها و آرایه‌ها
  • رسم نمودارهای دوبعدی و سه‌بعدی
  • جبر خطی
  • معادلات جبری
  • کار با توابع خطی و غیرخطی
  • محاسبات آماری
  • آنالیز داده‌های یک تست مکانیکی
  • حساب دیفرانسیل و انتگرال و معادلات دیفرانسیل
  • محاسبات عددی
  • برازش منحنی‌های مختلف با توابع متنوع
کاربردهای عمومی متلب

مزیت های متلب

هسته متلب را برای ارائه سرعت و کارایی بالا به زبان برنامه‌نویسی سی (C) نوشتند، درحالی‌که رابط گرافیکی آن به زبان برنامه‌نویسی جاوا (Java) نوشته شده است. در واقع متلب مانند زبان برنامه‌نویسی بیسیک، یک کامپایلر نبوده و مفسر رایانه خواهد بود . قدرت نرم‌افزار متلب به دلیل انعطاف‌پذیری بالا و راحت بودن کار با آن است. همچنین خود شرکت سازنده این نرم‌افزار و گروه‌های مختلف، از جمله دانشگاه‌های سرتاسر جهان و برخی شرکت‌های مهندسی هر سال، جعبه‌ابزارهایی خاص و کاربردی برای افزایش کارایی و امکانات آن، به این نرم‌افزار اضافه می‌کنند. فهرستی از این جعبه‌ابزارها که می‌تواند برای انجام پروژه متلب به کار هر متخصصی آید، در زیر آورده شده است:

  1. جعبه ابزار مخابرات متلب که شامل انواع توابع و ابزارهای محاسبات مهندسی مخابرات است.
  2. جعبه ابزار کنترل متلب که حاوی یک سری از توابع و ابزارهای محاسبات مهندسی کنترل است.
  3. جعبه ابزار فازی متلب شامل توابع و ابزارهای محاسبات فازی است.
  4. جعبه ابزار محاسبات متلب که حاوی توابع و ابزارهای محاسبات عددی است.
  5. جعبه ابزار تخمین متلب که شامل توابع و ابزارهای محاسبات بحث تخمین سیستم در مهندسی کنترل بوده است.
  6. جعبه ابزار آمار متلب، توابع و ابزارهای محاسبات آمار را شامل می‌شود.
  7. جعبه ابزار جمع‌آوری داده متلب که شامل توابع و ابزارهای جمع‌آوری داده است.
  8. جعبه ابزار شبکه عصبی متلب، حاوی توابع و ابزارهای محاسبات شبکه عصبی است.
  9. جعبه ابزار پردازش تصویر متلب، توابع و ابزارهای محاسبات پردازش تصویر را شامل می‌شود.
  10. جعبه ابزار پردازش صوت متلب که شامل توابع و ابزارهای محاسبات پردازش صوت است.
  11. جعبه ابزار احتمالات متلب
  12. جعبه ابزاری که امکان اتصال این نرم‌افزار به نرم‌افزارهای طراحی و کنترل مدار را برای کاربران این نرم‌افزار فراهم می‌کند.

همان‌طور که در بالا نیز بیان شد، جعبه‌ابزارهای ارائه شده، می‌توانند کمک بزرگی به متخصصان برنامه‌نویس در انجام پروژه متلب برای مشتریان خود کنند، زیرا آن‌ها می‌توانند در هر بار انجام پروژه متلب، به‌جای نوشتن چند صد خط کد، از یکی از جعبه‌ابزارهای بالا استفاده کرده و بدین ترتیب، ساعات کم‌تری برای انجام پروژه متلب صرف کرده و بدین ترتیب در ساعات معین، تعداد پروژه Matlab بیش‌تری برای مشتریان انجام دهند.

معایب متلب

مهم‌ترین مشکل نرم‌افزار متلب، گران بودن آن است به‌طوری‌که یک کپی کامل از این نرم‌افزار، پنج تا ده برابر از یک کامپایلر C یا فرترن گران‌تر است. همین مسئله باعث می‌شود تا بسیاری از دانشگاه‌های کوچک دنیا، توان تأمین هزینه تهیه نسخه اورجینال این نرم‌افزار را نداشته باشند و بنابراین از درآمدهای ناشی از انجام پروژه متلب برای شرکت‌های خصوصی محروم شوند. اگر بخواهیم دقیق‌تر بیان کنیم باید گفت که در حقیقت، انجام پروژه متلب برای دانشگاه‌های مذکور، هزینه بیش‌تر و در نتیجه برای مشتریانشان که درخواست دهنده پروژه Matlab بوده‌اند، گران‌تر تمام می‌شود و همین مسئله می‌تواند سبب کاهش مشتریان بالقوه برای انجام پروژه متلب شود. نرم‌افزار متلب، همان‌طور که در ابتدای این متن بیان شد، اساساً برای کار با ماتریس‌ها طراحی شده، بنابراین استفاده از ساختارهای دیگر داده، می‌تواند به‌شدت، سرعت اجرا و پردازش یک کد را کم‌ کند. از دیگر مشکلات این نرم‌افزار در فرایند نصب کردن آن، نیاز به نصب برخی بسته‌های کامپایل شده است که باعث بروز برخی مشکلات در سیستم‌عامل‌های استفاده‌کننده از این نرم‌افزار می‌شود. هم چنین ارتباط دادن کدهای نوشته‌شده در این نرم‌افزار با زبان‌های برنامه‌نویسی دیگر، می‌تواند مشکل باشد. از دیگر انتقاداتی که می‌توان به این نرم‌افزار وارد کرد، عدم توانایی آن در انجام محاسبات در لحظه (Real Time) است. درباره این مشکل می‌توان مثال‌های متعددی زد. به‌عنوان‌مثال، این نرم‌افزار توانایی نمایش داده‌های یک شتاب‌سنج وصل شده به سیستمی که این نرم‌افزار را دارد، در لحظه ندارد.

مهمترین رقبای متلب

از مهم‌ترین نرم‌افزارهای موجود در بازار جهانی که توانایی انجام کارهای مشابه با نرم‌افزار متلب را دارند می‌توان به نرم‌افزارهای مثمتیکا، مث کد، میپل، مکسیما، گنو آکتیو و سایلب اشاره کرد.از آن جایی که میپل یکی از معروف‌ترین رقبای نرم‌افزار متلب است، مقایسه مختصری بین این دو نرم‌افزار خواهیم داشت.

باید گفت نرم‌افزار متلب، یک محیط برنامه‌نویسی در حوزه ریاضیات و مهندسی است که بیش‌تر مناسب دانشجویان مهندسی خواهد بود. چون محاسبات انجام شده در متلب با استفاده از تقریب سازی‌ها و تخمین‌های ریاضیات است درحالی‌که میپل یک نرم‌افزار فوق پیشرفته ریاضی است که هم در ریاضیات محض و هم در مهندسی کاربرد دارد و به‌راحتی به محیط‌های برنامه‌نویسی دیگر مثل C یا C++ مرتبط می‌شود. برای کارهایی مانند حل تمرین‌های ریاضی و یا آموزش ریاضی و محاسبات پیچیده دیگر، می‌توان به آن یادداشت و انیمیشن اضافه کرد. نرم‌افزار میپل، محاسبات محض ریاضی مانند حد گیری و مسائل جبر را در مقایسه با نرم‌افزار متلب، خیلی آسان‌تر انجام می‌دهد و البته برخلاف نرم‌افزار متلب، تمام مراحل حل مسئله را به کاربر نشان می‌دهد. اما کاربردهای دیگر متلب مخصوصاً کارهای گرافیکی آن، می‌تواند بر نرم‌افزار میپل برتری داشته باشد.

شاید با توضیحات بالا، مهندسان یادگیری میپل را بر یادگیری نرم‌افزار متلب برای انجام پروژه‌های درسی و ... ارجح بدانند ولی باید ذکر کرد اگر یک مهندس مکانیک، مخصوصاً اگر یک مهندس مکانیک در شاخه کنترل هستید و تجربه انجام پروژه متلب را دارید حتماً متوجه خواهید شد که این نرم‌افزار امکانات بسیار بیش‌تری را در حوزه تخصصی‌تان برای انجام پروژه متلب در اختیار شما قرار داده است.

سیستم عامل های پیشنهادی برای راه اندازی متلب

در جدول زیر، حداقل سیستم‌عامل موردنیاز و البته سیستم پیشنهادی بهینه برای راه‌اندازی و استفاده از نرم‌افزار متلب، اشاره شده است. در صورت عدم استفاده از حداقل سیستم، کاربر مثلاً برای انجام پروژه متلب خود با مشکلاتی در اجرا و پردازش کدهای نوشته شده در نرم‌افزار مواجه می‌شود.
قابل‌ذکر است که در طول یک سال، نرم‌افزار متلب در دو ورژن برای علاقه‌مندان به این نرم‌افزار منتشر می‌شود. مثلاً ورژن matlab 2019a در شش‌ماهه ابتدای سال 2019 منتشر شده، درحالی‌که، matlab 2019b در شش‌ماهه دوم سال 2019 برای کاربران منتشر شده است. تفاوت چندانی بین دو ورژن مذکور مخصوصاً برای انجام پروژه متلب وجود نداشته و متخصصان این حوزه می‌توانند با خیال راحت از هر ورژنی از نرم‌افزار برای انجام پروژه متلب خود استفاده کنند.

Operating Systems

  • Windows 10 (version 1909 or higher)
  • Windows 7 Service Pack 1
  • Windows Server 2019
  • Windows Server 2016

Processors

Minimum: Any Intel or AMD x86-64 processor

Recommended: Any Intel or AMD x86-64 processor with four logical cores and AVX2 instruction set support

Disk

Minimum: 3.4 GB of disk space for MATLAB only, 5-8 GB for a typical installation

Recommended: An SSD is recommended

A full installation of all MathWorks products may take up to 30 GB of disk space

RAM

Minimum: 4 GB

Recommended: 8 GB

For Polyspace, 4 GB per core is recommended

Graphics

No specific graphics card is required.

Hardware accelerated graphics card supporting OpenGL 3.3 with 1GB GPU memory is recommended.

GPU acceleration using Parallel Computing Toolbox requires a GPU that has a compute capability 3.0 or higher. For more information, see GPU Support by Release. 

پروژه متلب در رشته های مختلف

هر فریلنسر Matlab حامی ورکس توان انجام پروژه Matlab در رشته های زیر را دارا می باشد:

  • پروژه متلب برق
  • پروژه متلب برق قدرت
  • پروژه متلب کامپیوتر
  • پروژه متلب عمران
  • پروژه متلب مکانیک
  • پروژه متلب مهندسی شیمی
  • پروژه متلب هسته ای
  • پروژه متلب صنایع
  • پروژه متلب نفت
  • پروژه متلب فناوری اطلاعات
  • پروژه متلب مهندسی پزشکی
  • پروژه متلب هوافضا
  • پروژه متلب معماری
  • پروژه متلب دریا
  • پروژه متلب کشاورزی
  • پروژه متلب پلیمر
  • پروژه متلب شهرسازی
  • پروژه متلب معدن
  • پروژه متلب نساجی
  • پروژه متلب راه آهن

فریلنسرهای متلب حامی ورکس قابلیت انجام پروژه متلب در زمینه های زیر را دارا می باشند، ضمنا یکی از مطالب خوب وبلاگ با عنوان 20 ایده برتر برای پروژه متلب به تعدادی موضوع مناسب جهت انجام پروژه متلب اشاره شده است که مطالعه آن خالی از لطف نیست،:

  • شبیه سازی مقالات علمی توسط متلب
  • کد نویسی و برنامه نویسی با متلب
  • اجرای الگوریتم های بهینه سازی با متلب
  • انجام محاسبات آماری و داده کاوی با متلب
  • انجام پردازش صوت و تصویر با متلب
  • پروژه متلب محاسبات عددی
  • پروژه متلب ریاضی مهندسی
  • پروژه متلب رایگان
  • پروژه متلب شبکه عصبی

سوالات متداول

پروژه متلب چیست؟

بنا به تعریف به دست آمده از ویکی پدیای انگلیسی، پروژه متلب مخفف آمایشگاه ماتریس می‌باشد. متلب یک زبان برنامه نویسی چند پارادایمی اختصاصی با یک محیط محاسبات عددی است که توسط Mathworks به وجود آمده است. در ابتدای امر برای انجام پروژه دانشجویی متلب بود و طی زمان توسعه یافت. مهندسان با استفاده از پروژه متلب امکان دستکاری ماتریس، رسم توابع و داده‌ها، پیاده سازی الگوریتم‌ها، ایجاد رابط با برنامه‌های نوشته شده به زبان‌های دیگر را خواهند داشت. سال 2000 که متلب به دنیای مهندسان و تحلیل‌گران معرفی شد، فقط امکان انجام محاسبات عددی را داشت. اما امروزه با وجود رشد و پیشرفتی که در دنیای تکنولوژی‌های مدرن ایجاد شده است، امکان دسترسی به توانایی‌های محاسبات نمادین و شبیه سازی با متلب نیز فراهم شده است. طبق آمار به دست آمده از سال 2020 انجام پروژه متلب از طریق بیش از 4 میلیون کاربر در سراسر جهان صورت گرفته است. این کاربران که برخی از آن‌ها به طریق متلبی پروژه‌هایشان را انجام داده‌اند در زمینه‌های مختلف مهندسی، علمی و اقتصادی فعالیت می‌کنند.

دیدگاه خود را بیان کنید

1000 کاراکتر باقیمانده است