انجام پروژه متلب
بهترین فریلنسرهای پروژه متلب را به راحتی انتخاب کنید
حامی ورکس مرجع فریلنسرهای ایران است. پروژه متلب خود را به راحتی برون سپاری کنید و برای انجام آن به صورت موقت نیروی متخصص استخدام کنید.
بهترین فریلنسرهای پروژه متلب را به راحتی انتخاب کنید
حامی ورکس مرجع فریلنسرهای ایران است. پروژه متلب خود را به راحتی برون سپاری کنید و برای انجام آن به صورت موقت نیروی متخصص استخدام کنید.
انجام پروژه متلب و اطلاعات مربوط به سفارش پروژه متلب از نکاتی است که اطلاع از آن میتواند باعث شود بتوانید در برنامههای مهندسی خود موفق عمل کنید؛ به همین دلیل قصد داریم تا بهطورکلی این موضوع را مورد بررسی قرار دهیم. انجام پروژه متلب از مهارتهای پرکاربرد در رشتههای مهندسی علیالخصوص رشتههای مهندسی برق، هوافضا، پزشکی و مکانیک است. متأسفانه در سیستم آموزشی کشور فقط فرایند تعریف پروژه متلب انجام میگردد و آموزشهای درستی در این خصوص به دانشجویان و دانشپژوهان ارائه نمیشود.
واژه متلب (Matlab) کوتاه شده ی عبارت انگلیسی Matrix Laboratory است که به معنای آزمایشگاه ماتریس در زبان فارسی، ترجمه میشود؛ از این کلمات میتوان متوجه شد که تمام عملیات و محاسبات در نرمافزار متلب با رویکرد ماتریسی انجام می گیرد. در بیانی دیگر تمام دادهها در نرم افزار متلب، به صورت ماتریس n در n ذخیره میشوند. برای مثال یک عدد یا اسکالر در این نرم افزار، به فرم یک ماتریس یک در یک ذخیره می شود یا یک رشته حروف مانند عبارت (it's table) به شکل یک ماتریس تک سطری با چندین ستون که تعداد ستونهای آن، برابر تعداد حروف بوده، ذخیره میشود. شاید باورتان نشود، حتی یک عکس به صورت یک ماتریس سه بعدی ذخیره می شود که ابعاد اول و دوم آن مربوط به مختصات نقاط درون شکل مذکور بوده و بعد سوم ماتریس به رنگ نقاط درون صفحه، اختصاص داده می شود. حتی فایلهای صوتی نیز در متلب به فرم ماتریسی ذخیره می شوند به صورت یک ماتریس تک ستونه که دارای چندین سطر است. در ادامه پادکستی قرار دارد که در آن در خصوص نرم افزار متلب، چگونگی انجام پروژه متلب و ... توضیحات جامعی داده شده است.
پادکست زبان برنامه نویسی متلب
از نرمافزار متلب میتوان در هر شاخه و تخصص از ریاضیات محاسباتی استفاده کرد. در ادامه متن، مثالهایی از برخی از محاسبات ریاضی که میتوان به طور معمول با استفاده از نرمافزار متلب انجام داد، آورده شده است:
هسته متلب را برای ارائه سرعت و کارایی بالا به زبان برنامهنویسی سی (C) نوشتند، درحالیکه رابط گرافیکی آن به زبان برنامهنویسی جاوا (Java) نوشته شده است. در واقع متلب مانند زبان برنامهنویسی بیسیک، یک کامپایلر نبوده و مفسر رایانه خواهد بود . قدرت نرمافزار متلب به دلیل انعطافپذیری بالا و راحت بودن کار با آن است. همچنین خود شرکت سازنده این نرمافزار و گروههای مختلف، از جمله دانشگاههای سرتاسر جهان و برخی شرکتهای مهندسی هر سال، جعبهابزارهایی خاص و کاربردی برای افزایش کارایی و امکانات آن، به این نرمافزار اضافه میکنند. فهرستی از این جعبهابزارها که میتواند برای انجام پروژه متلب به کار هر متخصصی آید، در زیر آورده شده است:
همانطور که در بالا نیز بیان شد، جعبهابزارهای ارائه شده، میتوانند کمک بزرگی به متخصصان برنامهنویس در انجام پروژه متلب برای مشتریان خود کنند، زیرا آنها میتوانند در هر بار انجام پروژه متلب، بهجای نوشتن چند صد خط کد، از یکی از جعبهابزارهای بالا استفاده کرده و بدین ترتیب، ساعات کمتری برای انجام پروژه متلب صرف کرده و بدین ترتیب در ساعات معین، تعداد پروژه Matlab بیشتری برای مشتریان انجام دهند.
مهمترین مشکل نرمافزار متلب، گران بودن آن است بهطوریکه یک کپی کامل از این نرمافزار، پنج تا ده برابر از یک کامپایلر C یا فرترن گرانتر است. همین مسئله باعث میشود تا بسیاری از دانشگاههای کوچک دنیا، توان تأمین هزینه تهیه نسخه اورجینال این نرمافزار را نداشته باشند و بنابراین از درآمدهای ناشی از انجام پروژه متلب برای شرکتهای خصوصی محروم شوند. اگر بخواهیم دقیقتر بیان کنیم باید گفت که در حقیقت، انجام پروژه متلب برای دانشگاههای مذکور، هزینه بیشتر و در نتیجه برای مشتریانشان که درخواست دهنده پروژه Matlab بودهاند، گرانتر تمام میشود و همین مسئله میتواند سبب کاهش مشتریان بالقوه برای انجام پروژه متلب شود. نرمافزار متلب، همانطور که در ابتدای این متن بیان شد، اساساً برای کار با ماتریسها طراحی شده، بنابراین استفاده از ساختارهای دیگر داده، میتواند بهشدت، سرعت اجرا و پردازش یک کد را کم کند. از دیگر مشکلات این نرمافزار در فرایند نصب کردن آن، نیاز به نصب برخی بستههای کامپایل شده است که باعث بروز برخی مشکلات در سیستمعاملهای استفادهکننده از این نرمافزار میشود. هم چنین ارتباط دادن کدهای نوشتهشده در این نرمافزار با زبانهای برنامهنویسی دیگر، میتواند مشکل باشد. از دیگر انتقاداتی که میتوان به این نرمافزار وارد کرد، عدم توانایی آن در انجام محاسبات در لحظه (Real Time) است. درباره این مشکل میتوان مثالهای متعددی زد. بهعنوانمثال، این نرمافزار توانایی نمایش دادههای یک شتابسنج وصل شده به سیستمی که این نرمافزار را دارد، در لحظه ندارد.
از مهمترین نرمافزارهای موجود در بازار جهانی که توانایی انجام کارهای مشابه با نرمافزار متلب را دارند میتوان به نرمافزارهای مثمتیکا، مث کد، میپل، مکسیما، گنو آکتیو و سایلب اشاره کرد.از آن جایی که میپل یکی از معروفترین رقبای نرمافزار متلب است، مقایسه مختصری بین این دو نرمافزار خواهیم داشت.
باید گفت نرمافزار متلب، یک محیط برنامهنویسی در حوزه ریاضیات و مهندسی است که بیشتر مناسب دانشجویان مهندسی خواهد بود. چون محاسبات انجام شده در متلب با استفاده از تقریب سازیها و تخمینهای ریاضیات است درحالیکه میپل یک نرمافزار فوق پیشرفته ریاضی است که هم در ریاضیات محض و هم در مهندسی کاربرد دارد و بهراحتی به محیطهای برنامهنویسی دیگر مثل C یا C++ مرتبط میشود. برای کارهایی مانند حل تمرینهای ریاضی و یا آموزش ریاضی و محاسبات پیچیده دیگر، میتوان به آن یادداشت و انیمیشن اضافه کرد. نرمافزار میپل، محاسبات محض ریاضی مانند حد گیری و مسائل جبر را در مقایسه با نرمافزار متلب، خیلی آسانتر انجام میدهد و البته برخلاف نرمافزار متلب، تمام مراحل حل مسئله را به کاربر نشان میدهد. اما کاربردهای دیگر متلب مخصوصاً کارهای گرافیکی آن، میتواند بر نرمافزار میپل برتری داشته باشد.
شاید با توضیحات بالا، مهندسان یادگیری میپل را بر یادگیری نرمافزار متلب برای انجام پروژههای درسی و ... ارجح بدانند ولی باید ذکر کرد اگر یک مهندس مکانیک، مخصوصاً اگر یک مهندس مکانیک در شاخه کنترل هستید و تجربه انجام پروژه متلب را دارید حتماً متوجه خواهید شد که این نرمافزار امکانات بسیار بیشتری را در حوزه تخصصیتان برای انجام پروژه متلب در اختیار شما قرار داده است.
در جدول زیر، حداقل سیستمعامل موردنیاز و البته سیستم پیشنهادی بهینه برای راهاندازی و استفاده از نرمافزار متلب، اشاره شده است. در صورت عدم استفاده از حداقل سیستم، کاربر مثلاً برای انجام پروژه متلب خود با مشکلاتی در اجرا و پردازش کدهای نوشته شده در نرمافزار مواجه میشود.
قابلذکر است که در طول یک سال، نرمافزار متلب در دو ورژن برای علاقهمندان به این نرمافزار منتشر میشود. مثلاً ورژن matlab 2019a در ششماهه ابتدای سال 2019 منتشر شده، درحالیکه، matlab 2019b در ششماهه دوم سال 2019 برای کاربران منتشر شده است. تفاوت چندانی بین دو ورژن مذکور مخصوصاً برای انجام پروژه متلب وجود نداشته و متخصصان این حوزه میتوانند با خیال راحت از هر ورژنی از نرمافزار برای انجام پروژه متلب خود استفاده کنند.
Minimum: Any Intel or AMD x86-64 processor
Recommended: Any Intel or AMD x86-64 processor with four logical cores and AVX2 instruction set support
Minimum: 3.4 GB of disk space for MATLAB only, 5-8 GB for a typical installation
Recommended: An SSD is recommended
A full installation of all MathWorks products may take up to 30 GB of disk space
Minimum: 4 GB
Recommended: 8 GB
For Polyspace, 4 GB per core is recommended
No specific graphics card is required.
Hardware accelerated graphics card supporting OpenGL 3.3 with 1GB GPU memory is recommended.
GPU acceleration using Parallel Computing Toolbox requires a GPU that has a compute capability 3.0 or higher. For more information, see GPU Support by Release.
هر فریلنسر Matlab حامی ورکس توان انجام پروژه Matlab در رشته های زیر را دارا می باشد:
فریلنسرهای متلب حامی ورکس قابلیت انجام پروژه متلب در زمینه های زیر را دارا می باشند، ضمنا یکی از مطالب خوب وبلاگ با عنوان 20 ایده برتر برای پروژه متلب به تعدادی موضوع مناسب جهت انجام پروژه متلب اشاره شده است که مطالعه آن خالی از لطف نیست،:
بنا به تعریف به دست آمده از ویکی پدیای انگلیسی، پروژه متلب مخفف آمایشگاه ماتریس میباشد. متلب یک زبان برنامه نویسی چند پارادایمی اختصاصی با یک محیط محاسبات عددی است که توسط Mathworks به وجود آمده است. در ابتدای امر برای انجام پروژه دانشجویی متلب بود و طی زمان توسعه یافت. مهندسان با استفاده از پروژه متلب امکان دستکاری ماتریس، رسم توابع و دادهها، پیاده سازی الگوریتمها، ایجاد رابط با برنامههای نوشته شده به زبانهای دیگر را خواهند داشت. سال 2000 که متلب به دنیای مهندسان و تحلیلگران معرفی شد، فقط امکان انجام محاسبات عددی را داشت. اما امروزه با وجود رشد و پیشرفتی که در دنیای تکنولوژیهای مدرن ایجاد شده است، امکان دسترسی به تواناییهای محاسبات نمادین و شبیه سازی با متلب نیز فراهم شده است. طبق آمار به دست آمده از سال 2020 انجام پروژه متلب از طریق بیش از 4 میلیون کاربر در سراسر جهان صورت گرفته است. این کاربران که برخی از آنها به طریق متلبی پروژههایشان را انجام دادهاند در زمینههای مختلف مهندسی، علمی و اقتصادی فعالیت میکنند.
حامی ورکس (Hamiworks)، یکی از جدیدترین سایت های فریلنسینگ و دورکاری اینترنتی، جهت استخدام فریلنسرهای حرفهای در ایران است. انجام پروژه تخصص اصلی فریلنسرها در این سایت هست، کارفرماها قادر به ثبت پروژه های متنوع با مهارت هایی مانند: برنامه نویسی طراحی سایت، تولید محتوای سایت و شبکههای اجتماعی، تایپ و ترجمه، عکاسی، طراحی لوگو، بنر، پوستر، چهره و...، نگارش مقاله و پروپوزال، بازاریابی، دیجیتال مارکتینگ، سئو SEO، ادیت و ویرایش عکس، ساخت و تدوین کلیپ و تیزر، ساخت اینفوگرافیک، مدلسازی، ویرایش فایلهای صوتی، آهنگسازی، پروژههای مهندسی، علوم تجربی، هنر، معماری، طراحی داخلی و... می باشند.
دیدگاه خود را بیان کنید