انجام پروژه سالیدورک

بهترین فریلنسرهای پروژه سالیدورک (solidworks) را به راحتی انتخاب کنید

حامی ورکس مرجع فریلنسرهای ایران است. پروژه سالیدورک (solidworks) خود را به راحتی برون سپاری کنید و برای انجام آن به صورت موقت نیروی متخصص استخدام کنید.

فریلنسر سالیدورک

با پیوستن به مجموعه بزرگ حامی ورکس
به عنوان فریلنسر سالیدورک بصورت دورکاری کسب درآمد کنید

کارفرمای پروژه سالیدورک

پروژه های سالیدورک خود را به راحتی برون سپاری کنید و
با خاطری آسوده فریلنسر استخدام کنید

یکی از نرم افزارهای مطرح که تقریبا به تمامی نیازهای یک مهندس طراح مکانیک جامه ی عمل پوشانده، نرم افزار Solidworks می باشد. این نرم افزار ساخت شرکتی با همین نام است که البته چند سالی است زیر مجموعه ی Dassault System سازنده ی نرم افزار CATIA قرار گرفت است. می توان به جرات ادعا کرد که Solidworks قوی ترین نرم افزار مهندسی در دو زمینه Real time و GUI است. در زمینه اتوماسیون طراحی، تقریبا هم رده ی نرم افزار CATIA قرار دارد. در دنیای نقشه کشی برای مهندسان و فریلنسرهای مکانیک از نرم افزار MDT کاملا برتر است. بخش Help این نرم افزار نیز، تقریبا به گستردگی و کارایی نرم افزار MATLAB می باشد و به راحتی با نرم افزارهای دیگری مثل Excel ،Visual Nastran، Ansys و Abaqus ارتباط برقرار می کند. در حال حاضر سالیدورک در نرم افزار های طراحی مانند متلب در انجام پروژه متلب پر مخاطب می باشد.

سالیدورک SOLIDWORKS یک نرم‌افزار مهندسی طراحی به کمک رایانه است که بر روی ویندوز اجرا می‌شود و توسط شرکت فرانسوی داسو سیستمز ارائه و همچنان توسعه داده می‌شود. در حال حاضر نرم‌افزار سالید ورکس توسط ۱٫۳ میلیون مهندس در بیش از ۱۳۰٬۰۰۰ شرکت در سراسر جهان در حال استفاده‌است. این نرم‌افزار دارای سه محیط به نام‌های پارت (part) اسمبلی (assembly) و دراوینگ (drawing) می‌باشد. محیط اول برای رسم قطعه بوده، در محیط دوم قطعات یک مکانیسم بر روی هم سوار شده و در محیط آخر از آن‌ها نقشه مهندسی (معمولاً برای نسخه چاپی) تهیه می‌شود.

در اینجا به منظور آشنایی بیش تر با این نرم افزار، به بررسی ویژگی های رابط گرافیکی کاربر (GUI) و ویژگی MDA در این نرم افزار پرداخته می شود.

رابط گرافیکی کاربر (GUI): به معنای رابط گرافیکی قوی میان کاربر و نرم افزار است و همان طور که بیان شد این نرم افزار از این لحاظ قدرتمند است. در برنامه هایی که از GUI استفاده نمی کنند، صفحه ی نمایش تنها وظیفه ی نمایش متن تایپ شده توس کاربر را دارد. اما در برنامه های دارای GUI خود صفحه ی نمایش به عنوان یک منبع ورودی عمل می کند و امکان استفاده از گزینه های گرافیکی مانند منو، دکمه ها و ابزارهای مختلفی را توسط کاربر فراهم می آورد. در این حالت کاربر راحت تر می تواند با برنامه ی رایانه ای مورد نظر خود ارتباط ایجاد کرده و بده بستان داشته باشد. توضیح مختصر و مفیدی که در کادرهای محاوره ای با قرار دادن و نگه داشتن ماوس بر روی هر آیکون به نمایش در می آیند، کاربر را از عملکرد هر آیکون، آگاه می سازد. کادرهای محاوره ای در نسخه 2003 به بعد در این نرم افزار به نحوی در قسمت سمت چپ پنجره ی آن مرتب شده اند که کاربر بدون سردرگمی قادر باشد از آن ها استفاده نماید. از این نظر این نرم افزار به بهترین نحو ممکن طراحی شده است. امکان وارد کردن اندازه ها به صورت مستقیم در محیط سه بعدی با هر واحدی که کاربر مایل باشد نیز باعث تسریع در عملکرد طراحی می شود. حتی در قسمت های اندازه گذاری امکانی فراهم شده است تا کاربر بتواند از عبارت ها و توابع ریاضی نیز استفاده کند. همه ی این موارد سبب می شود نرم افزار سالیدورک به یک محیط جذاب برای کاربر تبدیل شود. مواردی مانند پشتیبانی بیش از ده زبان و وجود اشکال و آیکون های مناسب و هدفمند و پس زمینه ی آبی رنگ این نرم افزار باعث شده است تا ظاهر این نرم افزار را از حالت خشک و خسته کننده خارج شود.

MDA: می توان سالیدورک را نرم افزاری دانست که با قرار دادن دو مقوله ی PLM و PDM و همچنین نرم افزارهای تحلیل گر آن و نیز ماژول های قدرتمند دیگر، به تمامی این مباحث جامه عمل پوشانده است. مبحث MDA امروزه مهم ترین و رقابت برانگیزترین موضوع میان طراحان این گونه نرم افزارها می باشد. سیستمی که از طراحی و ساخت تا مونتاژ و تولید و نیز لز سفارش ها تا بازاریابی و غیره را شامل می شود، سیستمی است که با کوچک ترین تغییری در هر مرحله، این تغییر را مانند یک موج به تمامی قسمت های دیگر انتقال دهد. به این مکانیزم، سیستم اتوماسیون طراحی مکانیکی گفته می شود. امروزه نرم افزارهای طراحی تنها برای ساخت یک مدل سه بعدی در رایانه به کار نمی روند، بلکه به منظور طراحی یک قطعه ی مکانیکی در چارچوب یک سیستم فعال و شناور و کاملا متغیر با معادلات مکانیکی استفاده می شوند و قابلیت اعمال تمامی فاکتورهای اصلی و جانبی محیطی را روی سیستم دارا هستند.

فریلنسرهای سالیدورکس

img
تایید شده amir7660
0 0 نظرات
بیش از 15 سال تجربه در طراحی با نرم افزار سالیدورک در زمینه قطعه و دستگاه های صنعتی
مهارت‌ها:
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
تایید شده Mehdi1403
0 0 نظرات
مهارت‌ها:
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
Amiralighodoosi1388
0 0 نظرات
طراحی و مونتاژ قطعات صنعتی با نرم افزار سالیدورکس کار با دستگاه پرینتر سه بعدی
مهارت‌ها:
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
Rn13445142
0 0 نظرات
30 سابقه درمدیریت فنی مهندسی و آموزش در صایع خودرو سازی ، صنایع روشنایی ، لوازم خانگی 1- تسلط کامل بر طراحی و نقشه کشی صنعتی قالب های تزریق پلاستیک ، دایکست و پروگرسیو به همراه تدوین تکنولوژی ساخت قالب 2- تسلط کامل بر آموزش نقشه کشی صنعتی با نرم افزار سالید ورک و اتوکد این اموزش به صورت همزمان انجام خواهد شد 3- تسلط کامل بر اموزش طراحی قالب با سالید ورک 4- تسلط کا مل بر اموزش مدیریت عمومی و ارزیابی مدیریت عملکرد 5- تسلط کامل در مشاور برای پیاده سازی استاندارد iso 9001-2015 وIATF 2016 6- تسلط کامل
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
Hosseinparvizi
0 0 نظرات
مهارت‌ها:
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
hosseinshazam
0 0 نظرات
رزومه
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
Farzin75
0 0 نظرات
مهارت‌ها:
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
Jamal2847
0 0 نظرات
مهارت‌ها:
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
تایید شده SinaHallajian
0 0 نظرات
کارشناس ارشدِ مهندسی مکانیک، گرایش طراحی کاربردی از دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی. علاقه‌ی من مدل‌سازی سیستم‌های دینامیکی و پویاست. به نرم‌افزارهای Solidworks، Vensim و ADAMS مسلطم.
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
تایید شده Mouood-A
0 0 نظرات
کارشناس مهندسی پزشکی مجرب و مسلط به نرم افزار های حرفه ای در این زمینه . تخصص من در طراحی و توسعه تجهیزات پزشکی مخصوصا طراحی در حوزه بیومکانیک قلب و عروق از جمله استنت های پزشکی و تجهیزات پزشکی مورد استفاده در عملیات جراحی است. من توانایی بالا در تجزیه و تحلیل نیازمندی‌های کاربران و طراحی راه حل‌های نوین و خلاقانه را دارم. همچنین، با قوانین و مقررات مربوط به صنعت پزشکی آشنایی کامل دارم و توانایی همکاری موثر با تیم‌های چند رشته‌ای را دارم. من یک همکار مسئول و پیگیر به منظور ارائه محصولات با کیفیت عالی و ایجا
دعوت به پروژه دنبال کردن
ادامه

پروژه های سالیدورکس

طراحی سالیدورک برای کانوایر رولیکی (تونلی یا کانلی )

کانوایر مربوطه دارای یک میز به همراه رولیکهای متحرک میباشد که این رولیک ها هم به جلو حرکت میکنند و هم میتواند به دور خود بچرخند یا سیستم چرخشی رولیکها از مدار خارج شود و به دور خود نچرخند (ویدیو ضمیمه حالت حرکتی رولیکها وقتی به دور خود میچرخند را نشان میدهد ) میز رولیک مربوطه باید دارای متور گیربکس اینورتر دار برای حرکت و تنظیم دور باشد ضمنا میز مربوطه بوسیله چند بال اسکرو یا سیستم های دیگر قابلیت تنظیم ارتفاع داشته باشد این مجموعه در یک کانال یا تونل پوشیده قرار دارد و مجموعه ای از پلیت های نازک استیل به صورت عرضی در این کانال بر روی کانوایر قرار دارند که دارای هلدرها , سیم کشی ها و جداره یا کاور اولیه محافظ تسمه های استیل و جداره بیرونی کانال میباشند
باز
تعداد پیشنهادها : 1
شروع :
16 / 01 / 1403
پایان :
1ماه 14روز
میانگین پیشنهاد
15 تومان
لیست پروژه ها

تاریخچه نرم افزار سالیدورک

نرم افزار Solidwork در سال 1995 میلادی به عنوان رقیبی ارزان قیمت برای نرم افزارهای رایانه ای نظیر AutoCAD و CATIA عرضه شد. شرکت سالیدورک در سال 1993 میلادی توسط جان هرشتیک بنیان گردید که دفتر مرکزی آن در کنکورد ماساچوست واقع بود و اولین محصول آن در سال 1995 میلادی با نام Solidworks95 به بازار عرضه شد. در سال 1997 میلادی شرکت Dassault System که عمده ی شهرت آن به نرم افزار طراحی رایانه ای CATIA باز می گردد، شرکت سالیدورکز را خریداری کرد و اکنون 100 درصد سهام آن را در اختیار دارد. شرکت سالیدورکز از سال 2001 تا 2007 میلادی توسط جان مک النی رهبری می شد و اکنون تحت سرپرستی جف ری قرار دارد. در حال حاضر نرم افزار سالیدورک توسط بیش از 1300000 نفر از طراحان و مهندسان مکانیک و همچنین فریلنسر سالیدورک، بصورت گسترده برای انجام پروژه سالیدورک، مورد استفاده قرار می گیرد. کاربران این نرم افزار هم طیف وسیعی از کاربران خانگی هستند که به صورت استخدام سالیدورک کار در منزل، در خدمت شرکت های کوچک برای انجام پروژه سالیدورکس در آمده اند و هم کارخانه های بزرگ را در بر می گیرند که با استخدام سالیدورک کار، برای مشتریان خود پروژه سالیدورک انجام داده و از این طریق، درحقیقت پوشش دهنده ی بخش های وسیعی از بازار ساخت و تولید هستند. نرم افزارهایی که به طور مستقیم رقیب این نرم افزار هستند عبارتند از Pro/Engineer و Inventor

کاربرد سالیدورک (solidworks)

زمینه ها و کاربردهای این نرم افزار را می توان در معرفی محیط های کاری این نرم افزار، به خوبی توضیح داد. نرم افزار سالیدورک برای انجام پروژه سالیدورکس، سه محیط اصلی را در اختیار یک فریلنسر سالیدورک قرار داده است که عبارتند از 1- محیط قطعه (part) 2- محیط مونتاژ (assemble) 3- محیط نقشه کشی (drawing)

محیط قطعه (طراحی اجزا و قطعات)

هر سیستم مکانیکی از قطعات و اجزای مختلفی تشکیل شده است. برای طراحی کامل یک مکانیزم باید ابتدا هر یک از اجزا و قطعات آن را به صورت مجزا طراحی نمود. این کار در محیط Part صورت می گیرد. نقطه ی آغاز کار یک پروژه Solidworks در این محیط، یک نقشه ی دوبعدی یا سه بعدی است که از آن برای ساختن یک شکل خام استفاده می شود. در این بخش از نوارابزار Features بیش ترین استفاده صورت می گیرد. همچنین در این محیط، امکانات مناسبی برای انجام پروژه سالیدورک با مضمون طراحی قالب های تزریق پلاستیک، ورق کاری، جوش دادن قطعات و غیره وجود دارد.

محیط مونتاژ (سر هم نمودن اجزا و قطعات)

برای تکمیل یک پروژه Solidworks پس از این که قطعات به صورت مجزا در محیط پارت، ایجاد شدند، آن ها را وارد محیط اسمبلی می نمایند. در اینجا با اعمال قیود خاص توسط دستور Mate از نوار ابزار Assembly قطعات مجزا را به یکدیگر مرتبط می کنند. از جمله ی این قیود می توان به قیود موازی (Parallel)، هم مرکز (Concentric)، عمود (Perpendicular) و یا قیود پیشرفته نظیر قیود ایجاد چرخ دنده یا بادامک اشاره نمود. یکی از امکانات جالب در این محیط، امکان ایجاد تسمه برای پولی هاست که آن ها را به یکدیگر مرتبط می کند. از دیگر امکانات جالب، گزینه ی تشخیص تداخل (Interference detection) است که به طراح اجازه می دهد تا با بررسی قطعه پس از مونتاژ، تداخل های احتمالی را با سایر قطعات تشخیص داده و نسبت به رفع آن اقدام نماید. در این محیط می توان با اعمال سرعت خطی و سرعت زاویه ای و همچنین شتاب ثقل، عملکرد مکانیزم را برآورد نمود.

محیط نقشه کشی (تهیه نقشه های اجرایی جهت ساخت)

در این محیط می توان اقدام به طراحی نقشه های دوبعدی نموده و یا از قطعات و مکانیزم هایی که در دو محیط قبلی ایجاد شده اند، استفاده کرد. قابلیت های متعدد این محیط یک تخته رسم الکترونیکی را برای کاربر به ارمغان می آورد که به راحتی می تواند هرگونه ترسیمی را به شکل دلخواه و بدون مشکل در کوتاه ترین زمان انجام دهد. از جمله ی این قابلیت ها می توان به اندازه گذاری خودکار نقشه های ایجاد شده از روی قطعات، تعیین نوع هاشور برای سطح مقطع با توجه به جنس قطعه، تعیین نوع خطوط و غیره اشاره کرد. درحقیقت می توان گفت که یک فریلنسر سالیدورک با تهیه نقشه در این محیط، توانسته است که پروژه سالیدورک خود را به اتمام برساند.

فریلنسرهای سالیدورکس (solidworks) حامی ورکس قابلیت انجام پروژه سالیدورک (solidworks) در زمینه های زیر را دارا می باشند:

  • ترسیم نقشه های دو بعدی اجسام و مدل نمودن آن ها
  • ارتباط با تمامی نرم افزارهای ماشین کاری و تحلیل آن ها
  • معادله نویسی بین پارامترها و اندازه های مختلف در مدل
  • امکان استفاده از جداول طراحی (Design Table) به منظور برقراری ارتباط بین اندازه‌ها و معادلات در محیط excel
  • امکان ایجاد نماهای انفجاری (exploded view) و تهیه فیلم و انیمیشن از مدل انفجاری در طی مونتاژ یا دمونتاژ شدن مدل

چگونه از سالیدورک پول در بیاوریم؟

در سالیان اخیر، نرم افزار سالیدورک فرصت خوبی را برای فریلنسرهای این نرم افزار فراهم کرده است تا با عضویت در سایت های مختلف فریلنسری به خصوص با پیوستن به مجموعه بزرگ حامی ورکس، به عنوان فریلنسر سالیدورک، بصورت دور کاری، و با انجام پروژه سالیدورک برای مشتریان، کسب درآمد کنند. البته اگر شما یک شرکت بزرگ یا به عنوان یک مشتری هستید که برای پیشبرد اهداف خود، نیاز به طراحی قطعات مختلف مکانیکی دارید می توانید با سفارش گذاری در سایت حامی ورکس، فریلنسرهای ماهر و باتجربه این سایت را با حداقل هزینه، به استخدام خود درآورید. اگر هم یک نوآموز این نرم افزار هستید و می خواهید با فراگیری آموزش پروژه محور سالیدورک خود را به یک فریلنسر سالیدورک بدل کنید بهتر است تا با موسسه های مختلف آموزشی که بعضا با عنوان خانه سالیدورکس شناخته می شوند، آشنا شوید.

طریقه یادگیری سالیدورکس

کتاب، کلاس، اموزش تصویری و ... راه حل یادگیری نرم افزار جامع سالیدورک می باشد، همانند دیگر نرم افزارهای مهندسی آموزش های خوبی در سایت فرادرس برای این نرم افزار وجود دارد، از طرفی یوتیوب منبع غنی آموزش های رایگان در سالیدورک می باشد، برای مثال در ویدئویی که در سایت قرار داده شده ریچارد به شما نشان می دهد که چگونه با ابزارهای Solidworks یک شکل ساده ایجاد کنید تا بتوانید ایده خود را به واقعیت تبدیل کنید! اگر واقعا مشتاق یادگیری SOLIDWORKS هستید همین حالا "Learn Solidworks"عبارت را داخل یوتیوب سرچ کنید.

در ادامه صحبت در خصوص آموزش های کاربردی سالیدوک، مقاله ای قرار داده شده است. در این مقاله بیش از ۵۰ تمرین کاربردی دو بعدی و سه بعدی سالیدوکز برای تقویت فرآیند یادگیری جهت دانلود قرار داده شده است.

سوالات متداول

هزینه انجام پروژه Solidworks چقدر است؟

هزینه انجام پروژه های Solidworks توسط متخصصان و فریلنسر‌های حامی ورکس مشخص می‌شود که معمولا قیمتی منصفانه و رقابتی است.

img
محمدرضا
دورکاری سالیدورک خیلی حال میده، دمتون گرم. تلاش کنید پروژه های سالیدورک بیشتر بشه تا بازار کار سالیدورک کارها بهتر بشه
0
img
hamiworks تایید شده
حتما، در تلاش هستیم.
0
img
طراح سالیدورک
سایت های فریلنسری سالیدورک تو اینترنت کم هست، ممنون میشم اگر معرفی کنید.
0
img
hamiworks تایید شده
در گوگل عبارت "سایت فریلنسری سالیدورک" سرچ کنید.
0
img
پشتون
آیا امکان کسب درامد با سالیدورک در سایت های فریلنسری هست؟
0
img
hamiworks تایید شده
بله، اتفاقا سالیدورک یکی از نرم افزارهای پر اقبال در ایران هست، حتما امکان کسب درآمد در این زمینه هست. داخل سایت عضو بشید، رزومتون به همراه نمونه کارهاتون تکمیل کنید.
0

دیدگاه خود را بیان کنید

1000 کاراکتر باقیمانده است