انجام پروژه برنامه نویسی
از فریلنسرهای برنامه نویس کمک بگیر
برای رفع مشکلات زیر فریلنسر برنامه نویس استخدام کن
برنامه نویسی
برنامه نویسی چیست؟
چگونه یک برنامه نویس شویم؟
حال اگر به این علم جذاب علاقه مندید و تصمیم دارید در آینده به یک برنامه نویس حرفهای تبدیل شوید، راههای زیادی در مقابل شما قرار دارد. شما میتوانید در زمینه این رشته تحصیلات دانشگاهی داشته باشید، یا اینکه از از کلاسهای آموزشی مراکز مختلف بهره ببرید و یا به صورت آنلاین و از طریق سایت های آموزش برنامه نویسی، این دانش کاربردی را بیاموزید. در هر صورت برنامه نویسی نیازمند تمرین زیاد و داشتن هوش و خلاقیت بالایی است.
رشته مهندسی کامپیوتر
رشته مهندسی کامپیوتر در مقطع کارشناسی دارای دو گرایش سخت افزار و نرم افزار میباشد. گرایش سخت افزار شامل فعالیت های آموزشی، پژوهشی و صنعتی در زمینه طراحی بخش های سخت افزاری کامپیوتر، شامل پردازش گر مرکزی (CPU)، پورت های ورودی و خروجی، سیستمها و مدارات جانبی و در کل تمام اجزا کامپیوتر میباشد. گرایش نرم افزار بر بخش غیر قابل لمس ولی در عین حال ضروری کامپیوتر متمرکز است و شامل آموزش و پژوهش در زمینه زبان های مختلف برنامه نویسی، سیستم های عامل مختلف و طراحی انواع الگوریتم ها می باشد. همانگونه که مشخص است برای یادگیری برنامه نویسی، باید گرایش نرم افزار را برای تحصیل برگزینید.
معرفی برترین سایتهای آموزش برنامه نویسی
سایت درسمن
سایت coursera.org
سایت آموزش برنامه نویسی quicklearn.ir
سایت آموزشی Codecademy
سایت آموزشی بلدشو
آموزش برنامه نویسی از طریق یوتیوب
یکی از بهترین منابع آموزشی در هر حوزه ای حتی برنامه نویسی سایت یوتیوب می باشد، یوتیوب منبع غنی از ویدئوهای آموزشی می باشد، کافیست عبارت learn programming را در این سایت سرچ کنید، با تعداد بی شماری از ویدئوهای متنوع در این زمینه روبرو خواهید شد، اکثر این ویدئوها به زبان انگلیسی می باشد. در ادامه نمونه ای از ویدئوهای منتشر شده در یوتیوب که به طریقه یادگیری برنامه نویسی می پردازد را به نمایش می گذاریم.
تصمیم بگیرید در چه حوزه برنامه نویسی قصد فعالیت دارید
برنامه نویسی تمام برنامه هایی که در کامپیوترها نصب و اجرا میشوند، در این دسته قرار میگیرند و از آنجایی که برنامههای مفید و کاربردی مانند نرم افزارهای انبار داری، حسابداری، اتوماسیون های اداری و مواردی از این قبیل، روی دکستاپ نصب و اجرا میشوند، برنامه نویسی دستکتاپ از اهمیت ویژه ای برخوردار میباشد و میتواند با بازار کار مناسب خود، تاثیر مثبتی در آینده شغلی شما داشته باشد.
چه زبان برنامه نویسی یاد بگیریم؟
بسته به نوع برنامهای که قصد دارید بنویسید نوع زبان برنامه نویسی مورد نیاز شما، متفاوت است. بنابراین توصیه میکنیم، حتما قبل از شروع به یادگیری تحقیقات کافی انجام دهید. برخی از زبانهای برنامه نویسی عبارتند از: جاوا اسکریپت، پایتون، Ruby ،PHP ،C و .....
از میان این زبانهای برنامه نویسی، بسیاری از افراد زبان C و C++ را مادر دیگر زبانهای برنامه نویسی میدانند و معتقدند برای شروع یادگیری این دانش کاربردی، بهتر است با این دو زبان آشنایی مختصری داشت و با مفاهیم کلی آن آشنا بود. در حال حاضر در اکثر رشته های مهندسی پروژه متلب زیاد تعریف می شود، آشنایی با متلب هم خالی از لطف نخواهد بود
زبانهای برنامه نویسی چه تفاوتی با یکدیگر دارند؟
زبانهای برنامه نویسی را میتوان از جهات مختلف مورد بررسی قرار داد و تفاوت های آنها را بیان کرد. بیان این تفاوتها ما را در انتخاب زبان مناسب یاری میکند.
از آنجایی که وقت انسان با ارزشترین چیزی است که در اختیار اوست، سرعت مناسب زبان برنامه نویسی که با ان کار میکنیم از اهمیت بالایی برخوردار میباشد. برای مقایسه سرعت، ابتدا باید در رابطه با متدهای اجرای برنامه توضیح بدهیم:
زبانهای برنامه نویسی از دو متد برای اجرای برنامه استفاده میکنند. اولین متد کامپایل میباشد. در این روش کدهایی که برنامه نویس آماده کرده است، ابتدا توسط یک ماشین مجازی تفسیر شده و به زبان ماشین ترجمه میشود. سپس اطلاعات به سخت افزار داده شده و برنامه توسط CPU اجرا میشود. زبانهایی از قبیل C، C++، پاسکال و اسمبلی از این شیوه بهره میگیرند.
متد دوم که زبانهایی مانند زبانهایی مثل php ،Javascript و basic از آن بهره میگیرند، تفسیر (interpretation) میباشد. در این روش دیگر خبری از کامپایلر نیست و خطوط برنامه به ترتیب خوانده شده، تفسیر شده و اجرا میشوند. از انجایی که در این روش کامپایلر حذف شده، این برنامهها سرعت پایین تری دارند. بنابراین اگر سرعت برای شما الویت اول است، بهتر است با زبانهای برنامه نویسی کامپایلری کار کنید.
چه زبانی را شروع کنم؟
زبان برنامه نویسی PHP | زبان برنامه نویسی C | زبان برنامه نویسی ++C | زبان برنامه نویسی #C |
زبان برنامه نویسی پایتون | زبان برنامه نویسی جاوا | زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت | زبان برنامه نویسی Ruby |
انجام پروژه برنامه نویسی دانشجویی
علاوه بر برنامه نویسان، دانشجویان نیز میتوانند با ثبت یک پروژه رایگان در سایت حامی ورکس، از خدمات برنامه نویسان حرفهای بهره مند شوند.
از امکانات ویژه سایت حامی ورکس بهره ببرید
سوالات متداول
برنامهنویسی به معنای نوشتن دستور های درست و منطقی و پشت سر هم برای ماشین ها، در واقع موقعی که برنامه نویس برنامهنویسی را شروع میکند دستورات خاصی را نوشته و کامپیوتر این دستورات را اجرا میکند و با برنامه نویسی میتوانید نرم افزار و سایت های مختلفی را بسازید و ایده های که در ذهن خود دارید را به واقعیت تبدیل کنید، برنامه نویسی یکی از بهترین و پر در آمد ترین شغل های چند دهه اخیر بوده و آینده آن نیز در ایران بسیار عالی و روشن است، شما با یادگیری یکی از زبان های برنامه نویسی میتوانید از آن کسب در آمد بالایی را داشته باشید و بصورت فریلنسری به کسب در آمد بپردازید.
پروژه هایی که در ساعت اداری ثبت شوند با سرعت بالا تایید می شوند، پروژه های خارج از ساعت اداری حداکثر با 1 ساعت تاخیر تایید خواهند شد.
دیدگاه خود را بیان کنید