انجام پروژه برنامه نویسی اندروید
انجام پروژه اندروید استودیو (Android Studio)

انجام پروژه برنامه نویسی اندروید

بهترین فریلنسرهای پروژه اندروید را به راحتی انتخاب کنید

حامی ورکس مرجع فریلنسرهای ایران می باشد. پروژه برنامه نویسی اندروید خود را به راحتی برون سپاری کنید و برای انجام آن به صورت موقت نیروی متخصص استخدام کنید.

فریلنسر برنامه نویسی اندروید

با پیوستن به مجموعه بزرگ حامی ورکس
به عنوان فریلنسر برنامه نویس بصورت دورکاری کسب درآمد کنید

کارفرمای پروژه برنامه نویسی اندروید

پروژه های زبان برنامه نویسی خود را به راحتی برون سپاری کنید و
با خاطری آسوده فریلنسر استخدام کنید

با ظهور گوشی و تلفن همراه به عنوان یک وسیله ارتباطی خیلی زود به خاطر در دسترس بودن و از همه مهمتر همراه بودن، نیاز به انجام کارهای مختلف و روزمره با این وسیله برای ما بیشتر شد. کم کم گوشی های بروزتر با معرفی سیستم عامل تخصصی اندروید شکل جدیدتری به خود گرفتند و انجام کارهای پیچیده تر برای ما آسان شد. نرم افزار و اپلیکیشن های اندرویدی خیلی زود جای خود را در کارهای روزمره ما باز کرد، که نیاز است تا برای ایجاد یک برنامه اندرویدی، یک پروژه اندروید را به درستی انجام دهیم. در ادامه بحث کاملی از سیستم عامل اندروید و روش های انجام پروژه اندروید را برای شما شرح خواهیم داد.

معرفی سیستم عامل اندروید

اندروید یک سیستم عامل موبایلی است که توسط مجموعه گوگل گسترش، معرفی و بروزرسانی می شود. اندروید در اصل بر پایه یک نسخه اصلاح شده لینوکس است که به صورت متن باز ارائه می شود و کاملا رایگان است.  سیستم عامل اندروید از سال 2011 به عنوان پر استفاده ترین سیستم عامل موبایلی شناخته شده است و از سال 2013 هم پرکاربردترین سیستم عامل برای تبلت ها بوده است. تا قبل از این اندروید را فقط برای تلفن همراه می شناختیم ولی اکنون بیشتر در بخش های دیگر هم فعال شده است که شامل تلویزیون اندروید، اندروید خودرو و گجت های پوشیدنی و سلامت مثل ساعت هوشمند است. مانند یک سیستم عامل تحت رایانه های رومیزی، اندروید هم به عنوان یک نرم افزار کامل برای گوشی بحساب می آید که با استفاده از آن می توانیم تقریبا تمام کارهایی که در ویندوز انجام می دهیم را با آن هم اجرا کنیم.

بررسی ویژگی های اندروید

واقعا چه ویژگی هایی باعث شده است تا یک سیستم عامل مانند اندروید به این صورت شاهد پیشرفت و ارتقاء منظم باشه و با میزان محبوبیت بالا و بدون رقیب در صدر سیستم عامل های موبایلی قرار بگیرد؟ برخی از ویژگی های مهم و امکانات اصلی که این سیستم عامل به ما و توسعه دهندگان می دهد شامل: 

  • پشتیبانی از تمامی اتصالات و تکنولوژی های مورد نیاز مانند بلوتوث، وای فای،GSM/EDGE CDMA EV- DO
  • پشتیبانی از فرمت های صوتی و تصویری رایج شامل MPEG-4, H.264, MP3, AAC, AMR, JPEG PNG, GIF
  • ارسال انواع پیغام های متنی و فرامتنی مانند SMS یا همان پیامک و همچنین MMS و XMPP
  • مرور آسان وب با مرورگر داخلی اندروید همراه با پشتیبانی فریمورک Webkit
  • پشتیبانی از بانک اطلاعاتی SQLite برای مدیریت و ذخیره سازی داده 
  • پشتیبانی از سخت افزارهای مورد نیاز یک تلفن همراه مانند دوربین، GPS، انواع حسگرهای بکار رفته در گوشی
  • پردازش کلیه تصاویر و فایل های گرافیکی با استفاده از فناوری OpenGL برای داشتن کیفیت بهتر
  • پشتیبانی کامل از زبان برنامه نویسی محبوب جاوا که می توان گفت تمام اپلیکیشن های اندروید با زبان جاوا ساخته می شوند.

برای انجام پروژه اندروید باید با زبان جاوا آشنا شوید که البته لازم هست برای کسب آموزش کامل برای یادگیری زبان جاوا با آموزش پروژه محور فرادرس آشنا شوید.

پروژه اندروید با اندروید استودیو

در ابتدا برای توسعه دهندگان و برنامه نویسان اندروید، شرکت گوگل نرم افزار Eclipse را معرفی کرده بود و از آن پشتیبانی می کرد و بعدها استفاده از ابزار اختصاصی خود یعنی اندروید استودیو را به برنامه نویسان پیشنهاد داد تا از قابلیت های کلیدی و مهم آن برای انجام پروژه اندرویدی استفاده کنند.
نرم افزار اندروید استودیو در سال 2013 توسط گوگل معرفی شد و محیط برنامه نویسی آن براساس نرم افزار جت برینز طراحی شده و به طور اختصاصی برای اندروید بهینه سازی شده است. این برنامه را می توان بر روی ویندوز، مک و لینوکس نصب کرد و برای ساخت پروژه android و انجام پروژه های برنامه نویسی از آن استفاده کرد.
این برنامه در کنار ویژگی های مهم خود از زبان های برنامه نویسی متعددی برای اجرا پروژه های اندرویدی پشتیبانی می کند که شامل زبان های برنامه نویسی جاوا، C++، زبان GO ،Clion ،Intellij است و از نسخه ی 3 به بالا از زبان Kotlin هم پشتیبانی می کند.
بعد از تکمیل و اجرای پروژه اندروید خود با اندروید استودیو، می توانید اپلیکیشن ساخته شده را در فروشگاه رسمی گوگل یعنی Google Play منتشر کنید.

معماری سیستم عامل اندروید

معماری اندروید از چند لایه مختلف ایجاد شده و هر لایه از لایه سطح زیرین خود استفاده می کند. البته لایه ای بودن معماری ها بخاطر این است که تا کار کاربران و برنامه نویسان آسان تر باشد و پیچیدگی های سیستم عامل و سخت افزار را کاهش دهد. برای اینکه بتوانید پروژه نویسی اندروید را شروع کنید باید کار با این لایه ها را فرا بگیرید. در این معماری همانطور که اشاره شد هر لایه از سرویس های لایه های زیرین خود استفاده می کند، لایه های اصلی شامل :

  • لایه اپلیکیشن ها Application and Widgets
  • لایه چارچوب برنامه ها Application Framework
  • لایه اندروید در زمان اجرا Android Runtime
  • لایه کتابخانه های اندروید Libraries
  • لایه هسته لینوکس Linux Kernel

در این مدل لایه بندی پایین ترین لایه هسته ی لینوکس است که اندروید بر پایه آن ساخته شده ، لایه ی کتابخانه، شامل کتابخانه های اختصاصی با کدهای زبان C و C++ است که برای یک سخت افزار با معماری خاص کامپایل و اجرا شده است.
لایه ی اندروید در زمان اجرا دارای ماشین مجازی دالویک و کتابخانه های هسته ی جاوا است و برنامه های کاربردی اندروید با جاوا نوشته و برنامه نویسی شده اند.
در لایه ی چارچوب برنامه، قابلیت های برنامه های اندرویدی معرفی شده اند که کلیه ی کارهای مربوط به مدیریت برنامه ها در این لایه انجام می شود.
و در آخر لایه اپلیکیشن ها بالاترین لایه است که کاربران تنها با همین لایه سروکار دارند و از اندروید فقط همین لایه و محیط آن را می بینند. تمامی نرم افزارهایی که کاربر با آنها کار می کند در این لایه قرار می گیرند.

طراحی اپلیکیشن اندرویدی

براساس آمارهای موجود در دنیا 6.5 میلیارد نفر از گوشی های هوشمند استفاده می کنند که بازار بزرگی برای کسانی است که می خواهند امکانات و خدمات متنوعی را با ارائه نسخه اپلیکیشن کسب و کار خود ارائه کنند و از سود آن منتفع شوند. یکی از موفق ترین استراتژی های لازم برای ارتباط برقرار کردن با کاربران و مشتریان در حال حاضر استفاده از برنامه ها و اپلیکیشن های تحت موبایل است، که باعث شده نگاه ویژه ای به طراحی اپلیکیشن و البته متناسب با بحث ما طراحی اپلیکیشن اندرویدی انجام شود.
طراحی یک اپ اندرویدی مراحل و برنامه ریزی های متعددی دارد که البته نیاز به تخصص و تسلط در این محیط هست که توسط برنامه نویسان و طراحان برنامه های اندرویدی انجام می شود. از مواردی که باید در طراحی اپلیکیشن اندرویدی به آن دقت شود طراحی رابط کاربری است که در اصل رابط بین کاربر و برنامه شماست و تمام خدمات و محصولات شما در گرو نمایش مناسب در همین رابط کاربری است. طراحی خوب رابط کاربری به طرز چشمگیری می تواند توانایی و قابلیت استفاده بهینه و تجربه کاربری خوب را به مشتریان نهایی شما بهبود و افزایش دهد. در این بین نقش UI در ساخت اپلیکیشن android خیلی مهم است. نحوه تعامل، نمایش اطلاعات مورد نیاز، چگونگی ارتباط با کاربر، در دسترس بودن ابزارهای کاربردی و ... برای برنامه اندرویدی شما بسیار اهمیت دارد و باید به آنها در طراحی اپلیکیشن دقت شود.

پروژه های قابل انجام با اندروید

همانطور که گفته شد برای انجام یک پروژه اندروید باید با طراحی اپلیکیشن آشنا باشید و اصول و قواعد اولیه را اجرا کنید.
پروژه نویسی برای اندروید در حال حاضر به عنوان یک شغل فریلنسری و آزاد کار مورد قبول بوده و پذیرفته شده است ولی اگر با زبان های برنامه نویسی آشنایی ندارید می توانید کلیه ی درخواست های خود را به تیم مهندسی نرم افزار و برنامه نویسی متخصص ارائه کنید تا بر طبق نیاز های شما پروژه اندروید را انجام دهند.
با استفاده از اندروید می توانید پروژه های متعدد با موضوعات مختلفی را ایجاد کنید که شامل اپلیکیشن های فروشگاهی و محصول محور، برنامه های سرگرمی و بازی، اپ های شبکه های اجتماعی و انجمن، برنامه های عکاسی و فیلم برداری، برنامه های مالی و حسابداری و همچنین برنامه های آموزشی.
توانایی انجام هر کدام از این برنامه ها مطمئنا نیاز به تخصص و تبحر خاص خود برای اجرای کامل و بدون نقص دارد تا اپلیکیشن های ساخته شده از هر جهت بدون عیب و اشکال با شاخصه های مهم و کاربر پسند باشد.

آموزش اندروید و زبان های برنامه نویسی

در حوزه آموزش مطابق با یادگیری هر موضوع آموزشی باید به جزئیات آن دقت شود.  در ابتدا برای فراگیری اندروید نیاز به منبع آموزشی کاملی دارید تا بتوانید به تمام موارد کلی مبحث اندروید آشنا شوید. در این بین می توانید با استفاده از یک کتاب جامع آموزش اندروید را شروع کنید و سپس کار با نرم افزار و زبان های برنامه نویسی مرتبط و مورد نیاز با آن را ادامه دهید.
مطمئنا خیلی از مسائل در حین کار با پروژه اندروید پیش خواهد آمد که نیاز به راهنمای تصویری و مولتی مدیا دارید تا براحتی برنامه را تولید کنید، پس باید به منبع آموزشی مناسبی مانند آموزش های پروژه محور فرادرس مراجعه کنید تا به خوبی با کلیه ی جزئیات اندروید و زبان های برنامه نویسی تحت آن آشنا و مسلط شوید.

دانلود رایگان کتاب فارسی آموزش اندروید

یکی از کتاب های آموزشی اندروید به زبان فارسی را برای شما به صورت رایگان قرار داده ایم. امیدوارم از آن استفاده کنید و برای شما مفید باشد. کتاب آموزش اندروید به زبان فارسی نویسنده آن مهندس افشین رفوآ است. آنچه در کتاب آموزش اندروید می بینید:

  • مقدمه ای بر برنامه سازی تحت موبایل برای سیستم عامل اندروید
  • نصب محیط برنامه نویسی Android Studio
  • تست اپلیکیشن های اندروید بر روی محیط مجازی (ADV) یا دستگاه واقعی
  • کامپوننت های (اجزای تشکیل دهنده) نرم افزاری یک اپلیکیشن اندروید
  • فایل تنظیمات اندروید (manifest)
  • فایل های محتوا (Resources)
  • مفهوم view در اندروید – المان ها و ابزارک های رابط کاربری یا UI Widget
  • دسترسی به محتوای static و استفاده از آن
  • فرایند آماده سازی، عرضه، توزیع و نصب اپلیکیشن (Deployment)

بیان نکات مهم برای شروع یادگیری PHP در این ویدئو قرار داده شده است.

سوالات متداول

هزینه انجام پروژه اندروید (Android) چقدر است؟

هزینه انجام پروژه های اندروید (Android) توسط متخصصان و فریلنسر‌های حامی ورکس مشخص می‌شود که معمولا قیمتی منصفانه و رقابتی است.

img
hamiworks تایید شده
لطفا به صورت فریلنسر داخل سایت عضو شود، رزومه و مهارت های خود را انتخاب کنید. ثبت نمونه کار کمک بزرگی به شما در دریافت پروژه خواهد کرد.
0
img
sogand
برنامه نویسی اندروید استودیو درآمد خوبی داره؟ تازه آموزشش شروع کردم.
0
img
hamiworks تایید شده
در کل هر مهارتی که به خوبی یاد بگیرید و داخل ان با تجربه بشید درامد خوبی دارد، برنامه نویسی که در کل شرایط بسیار خوبی دارد.
0
img
متخصص اندروید
بنده متخصص اندروید هستم و تمایل به انجام پروژه های اندروید دارم، چکار باید بکنم؟
0
img
hamiworks تایید شده
لطفا به صورت فریلنسر داخل سایت عضو شود، رزومه و مهارت های خود را انتخاب کنید. ثبت نمونه کار کمک بزرگی به شما در دریافت پروژه خواهد کرد.
0
دیروز یک پروژه برنامه نویسی موبایل سفارش دادم، 3 نفر هم قیمت دادن، الان چکار کنم؟
0
img
hamiworks تایید شده
پس از مذاکره با فریلنسرها نسبت به انتخاب یک نفر اقدام کنید، برای کسب اطلاعات بیشتر به راهنمای سایت مراجعه کنید.
0
برای سفارش برنامه نویسی اندروید چکار کنم؟ فقط میخوام حتما با فریلنسر اندروید کار صحبت کنم.
0
img
hamiworks تایید شده
در مرحله اول پروژه android خود را داخل سایت ثبت کنید، امکان صحبت از طریق سیستم چت سایت فراهم است، در صورت علاقه به ارتباط خارج از بستر سایت حتما پروژه را به صورت استخدامی ثبت کنید.
0

دیدگاه خود را بیان کنید

1000 کاراکتر باقیمانده است