معرفی گرایش های رشته مهندسی معدن
این رشته در مقطع کارشناسی دارای 4 گرایش اصلی است :
- گرایش اکتشاف: وظیفه اصلی دانش آموختگان این گرایش، انجام پروژه مهندسی معدن در حوزه پیجویی و اکتشافات اولیه و اکتشافات تفصیلی به منظور یافتن مناطق مستعد دارای پتانسیل معدن کاری و مکان یابی ذخایر نهفته شده در داخل زمین و تخمین میزان ذخیره و عیار آنها است.
- گرایش استخراج: تخصصی اصلی دانش آموختگان این گرایش، انجام پروژه مهندسی معدن در حوزه طراحی معادن روباز و معادن زیر زمینی بر اساس عمق قرارگیری ماده معدنی و هم چنین شکل توده معدنی است.
- گرایش مکانیک سنگ: دانشجویان این گرایش بعد از فارغ التحصیلی مهارت های لازم برای انجام پروژه مهندسی معدن در موضوعات طراحی و تحلیل پایداری سازه ها و حفریات زیرزمینی مانند تونل های شهری، معادن زیرزمینی، تونل های عمیق و طراحی و تحلیل پایداری حفریات رو زمینی و سطوح شیبدار سنگی و خاکی را کسب کرده و می توانند مشغول به کار شوند.
- گرایش فرآوری مواد معدنی: از هدف های این گرایش علاوه بر انجام پروژه مهندسی معدن در موضوعات فرآوری و تولید مواد معدنی با ارزش، می توان به امکان سنجی پرعیارسازی، طراحی و مدل سازی و شبیه سازی مدار فرآوری در مقیاس صنعتی، بررسی و بکارگیری روش های جدید، بهینه سازی بخش های مختلف کارخانه فرآوری اشاره کرد.
دیدگاه خود را بیان کنید