انجام پروژه مهندسی صنایع

از بین بهترین فریلنسرهای مهندسی صنایع به راحتی انتخاب کنید

حامی ورکس مرجع فریلنسرهای ایران است. پروژه مهندسی صنایع خود را به راحتی برون سپاری کنید و برای انجام آنها به صورت موقت فریلنسر استخدام کنید.

پروژه مهندسی صنایع

پروژه های تخصصی مهندسی صنایع

امروزه رشته مهندسی به دلیل جایگاه اجتماعی، مالی و بازار کار نسبتا خوب از محبوبیت زیادی برخوردار است. یکی از رشته‌های مهندسی که همه ساله دانشجویان زیادی را به خود اختصاص می‌دهد، رشته مهندسی صنایع است. در حال حاضر این رشته در اکثر دانشگاه‌های معتبر و نیمه معتبر ایران در حال تدریس می‌باشد و همه ساله عده‌ی زیادی با شرکت در آزمون سراسری به آن ورود پیدا می‌کنند.

رشته مهندسی صنایع، همانند سایر رشته‌های مهندسی از دانشجویان کار عملی و تحقیقاتی زیادی را طلب می‌کند. مقاله مهندسی صنایع که توسط دانشجویان تدوین می‌شود، اغلب در خصوص زیر بنای این رشته و بسط آن است و می‌کوشد هر چه بیشتر در این رشته اطلاعات نوین را عرضه کند. انجام پروژه کارشناسی مهندسی صنایع، انجام پروژه مدیریت، انجام پروژه های لینگو و.. همگی به منظور کارآمدتر کردن این علم و همچنین پرورش افراد متخصص در این زمینه شکل گرفته‌اند. دانشجویان می‌توانند تمامی این پروژه‌ها و کارهای تحقیقاتی مربوط به رشته مهندسی صنایع را به صورت فردی و یا گروهی انجام دهند. همچنین در این راستا افرادی هستند که تحت عنوان فریلنسر مهندسی صنایع قادر هستند به دانشجویان در انجام این فعالیت‌ها کمک کنند. البته توجه داشته باشید که قیمت انجام پروژه صنایع بسته به نوع نرم افزاری که برای آن به کار برده می‌شود و موضوعی که به دنبال دارد، متغیر است.

پروژه‌های مهندسی صنایع بر حسب موضوع و نوع نرم افزار عبارت‌اند از:

  • انجام پروژه متلب مهندسی صنایع
  • پروژه مهندسی صنایع لینگو
  • انجام پروژه گمز
  • انجام پروژه MSP
  • انجام پروژه Cplex
  • تحلیل و بررسی سیستم ها
  • سنجش چگونگی تولید محصولات
  • توسعه سیستم های کنترل مدیریت
  • پیاده سازی روش های کنترل کیفیت
  • توسعه استانداردهای طراحی و تولید
  • و...

فریلنسرهای رشته مهندسی صنایع

img
zahraarezeh81
0 0 نظرات
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
Rezaaanb
0 0 نظرات
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
Tasa3333
0 0 نظرات
مهندس صنایع از دانشگاه تهران هستم
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
Rn13445142
0 0 نظرات
30 سابقه درمدیریت فنی مهندسی و آموزش در صایع خودرو سازی ، صنایع روشنایی ، لوازم خانگی 1- تسلط کامل بر طراحی و نقشه کشی صنعتی قالب های تزریق پلاستیک ، دایکست و پروگرسیو به همراه تدوین تکنولوژی ساخت قالب 2- تسلط کامل بر آموزش نقشه کشی صنعتی با نرم افزار سالید ورک و اتوکد این اموزش به صورت همزمان انجام خواهد شد 3- تسلط کامل بر اموزش طراحی قالب با سالید ورک 4- تسلط کا مل بر اموزش مدیریت عمومی و ارزیابی مدیریت عملکرد 5- تسلط کامل در مشاور برای پیاده سازی استاندارد iso 9001-2015 وIATF 2016 6- تسلط کامل
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
mahaya0o0
0 0 نظرات
سلام دانشجوی مهندسی صنایع هستم. یک سال هست که به عنوان فری لنسر کار میکنم. تولید محتوا، داستان و تایپ و... رو به بهترین نحو میتونم براتون انجام بدم.
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
RasoolBahyrae
0 0 نظرات
مهندس صنایع (برنامه ریزی و تحلیل سیستم ها) اتوکد_msp_word_Excel_PDF
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
Shaparak1997
0 0 نظرات
مهندس صنایع هستم و دانشجوی سال آخر حقوق
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
تایید شده morteza75
0 0 نظرات
مهارت‌ها:
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
hashemian
0 0 نظرات
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
Keyvan_4450
0 0 نظرات
دعوت به پروژه دنبال کردن
ادامه

معرفی رشته مهندسی صنایع

یکی دیگر از رشته‌های مهم و مطرح زیر شاخه رشته ریاضی و فیزیک، رشته مهندسی صنایع است که با شرکت در کنکور سراسری ریاضی می‌توان در آن وارد شد. این رشته در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تدریس می‌شود و در پی آن است که دانشجویان خود را با کاربرد اصول و تکنیک‌‌هایی که باعث طراحی و نصب سیستم‌ها در جهت ارائه خدمات به انسان‌ها و طبیعت است، آشنا کند. در واقع این رشته مواد، اطلاعات، انرژی و تجهیزات مختلف را به دانشجویان معرفی می‌کند تا با استفاده از آن‌ بتوانند کالا و خدمات را به شکل مناسب تهیه و فراهم کنند.

شاید در لفظ چندان نتوان اهمیت این رشته را بیان کرد؛ اما بهتر است بدانید زندگی کردن با نهایت امکانات و راحتی نتیجه‌ای است که از این رشته و متخصصین آن به دست می‌آید. مهندسین صنایع به دنبال بهره‌وری هرچه بیشتر و مدیریت منابع انسانی و تکنولوژی هستند تا بتوانند سطح زندگی کمی و کیفی انسان‌ها را ارتقا بخشند.  به عبارتی تنها مولفه اصلی این رشته بر خلاف سایر رشته‌های دیگر، انسان است. فعالیت‌هایی که مهندسین رشته صنایع با آن در ارتباط هستند شامل مواردی مانند تولید، نوآوری در محصولات، ارائه خدمات، حمل و نقل و جریان اطلاعات سازمانی می‌باشد. با اندکی دقت متوجه خواهید شد که این موارد به گونه‌ای است که مهندسان صنایع می‌توانند راه را برای تعامل تخصص‌های مختلف و کار گروهی فراهم کنند و بدین وسیله باعث شوند تا کارها به صورت منظم‌تری پیش برده شوند.

نکته مهم دیگر آن است که این رشته همانند سایر رشته‌های مهندسی دارای پروژه‌های مخصوص به خود است. در واقع پروژه مهندسی صنایع در نظر دارد دانشجو به صورت عملی مطالب آموخته شده را پیاده سازی کند و با تخصصی کاربردی به بازار کار صنایع وارد شود.

معرفی گرایش های رشته مهندسی صنایع

همان‌طور که گفته شد، مهندسی صنایع در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در ایران تدریس می‌شود. رشته مهندسی صنایع در هر یک از مقاطع گفته شده دارای گرایش‌های مخصوص به خود است که افراد می‌توانند بر حسب علاقه، گنجایش دانشگاه انتخابی و معدل در یکی از این شاخه‌ها مشغول به تدریس شوند. این گرایش‌ها همراه با دروس تئوری و عملی در نظر دارند این دانش را به صورت تخصصی به دانشجویان آموزش دهند. پروژه های صنایع درخواست شده در طول ترم‌های تحصیلی خصوصا انجام پروژه کارشناسی مهندسی صنایع نیز به همین منظور است. از آنجایی که پروژه دانشگاهی صنایع  به دانشجویان کمک می‌کند تا به صورت کاربردی و تخصصی با دانش هر گرایش آشنا شوند. از این‌رو تمامی گرایش‌های گفته شده با درخواست انجام پروژه های دانشجویی مهندسی صنایع و یا انجام پروژه مدیریت از دانشجویان در پی تخصصی کردن دانش‌ها هستند. در ادامه گرایش‌های این رشته را معرفی خواهیم کرد:

گرایش کارشناسی رشته مهندسی صنایع

  • برنامه ریزی و تحلیل سیستم ها

رشته مهندسی صنایع در مقطع کارشناسی دارای 4 گرایش است که یکی از آن‌ها گرایش برنامه ریزی و تحلیل سیستم‌ها است که دارای جنبه نرم افزاری دارد و راهکارهای سیستماتیک را ارائه می‌دهد. این گرایش در پی آن است که نیروهایی را تربیت کند که  با بهره‌گیری از مدل‌های ریاضی و روش‌های جدید و سیستماتیک، مسائل و مشکلات واحدهای صنعتی را تحلیل و بررسی کنند و به این صورت عملکرد خود را در زمینه‌های مختلف بالا ببرند. پروژه دانشجویی رشته صنایع در زمینه تحلیل سیستم‌ها به دانشجویان کمک می‌کند تا به گونه‌ای موثرتر با این رشته آشنا شوند.

  • تولید صنعتی

تولید صنعتی یکی دیگر از گرایش‌های کارشناسی این رشته است که فن به کارگیری مهارت‌های تکنیکی و اقتصادی را به دانشجویان خود منتقل می‌کند. این گرایش در نظر دارد تا دانشجو را به گونه‌ای آموزش دهد که با بهره‌گیری موثر و نظام یافته از نیروی انسانی، زمان، ماشین آلات، ساختمان و مواد برای تولید کالاهایی با کیفیت مطلوب و البته با تخصص بالا  قدم بردارد.

  • تکنولوژی صنعتی

گرایش تکنولوزی صنعتی از جمله گرایش‌هایی است که رویکرد فنی‌تری نسبت به گرایش تولید صنعتی و سایر گرایش‌های دیگر دارد. در واقع دانشجویان این شاخه به مهندسین مکانیک شباهت بیشتری دارند و مسائلی مانند بهینه سازی ساخت و ساز و فرآورده های صنعتی و نگه داشتن و راه اندازی فنی را آموزش می‌بینند. انجام پروژه کارشناسی مهندسی صنایع به دانشجویان این گرایش کمک می‌کند به صورت تخصصی‌تری با این رشته آشنا شوند.

  • ایمنی صنعتی

گرایش ایمنی صنعتی، گرایش نوظهور رشته مهندسی صنایع در ایران است که ترکیبی از مهندسی و بهداشت می‌باشد. انجام پروژه مهندسی صنایع در این شاخه باعث می‌شود دانشجویان با راهکارهای کاهش آسیب‌ها و خطرهای انسانی در محیط کار، ماشین آلات، مواد خام و نظم و نظافت کارگاهی و... آشنا شوند.

گرایش ارشد مهندسی صنایع

  • گرایش بهینه سازی سیستم ها

یکی از مهم‌ترین و پیچیده‌ترین گرایش‌های رشته مهندسی در مقطع کارشناسی ارشد، مربوط به گرایش بهینه سازی سیستم‌ها است. در این شاخه دانشجویان موظف به طی کردن دروس تخصصی‌تر و انجام پروژه های صنایع متنوع از رشته مهندسی صنایع است و این ویژگی باعث شده تا از بسیاری دانشجویان این رشته جلوتر باشند.  

  • گرایش سیستم های سلامت

سیستم‌های سلامت یکی دیگر از گرایش‌های این رشته است که قصد دارد دانشجویان خود را به گونه‌ای آماده کند که بتوانند سیستم‌های موجود سلامت را شناسایی، بررسی و آنالیز کنند. همچنین لازم است دانشجویان در پایان این رشته بتوانند راه حل‌هایی ارائه دهند تا سیستم کارآمدتر عمل کند و بهره‌وری سیستم نیز افزایش یابد.

  • گرایش مدیریت نوآوری و فناوری

گرایش مدیریت نوآوری و فناوری گرایش دیگری است که به دانشجویان کمک می‌کند فهم کامل و عمیقی در خصوص تفاوت‌های بین مدیریت نوآوری و فناوری با روش‌های سنتی معمولی به دست آورند.

  • گرایش مدل سازی سیستم های کلان

مدل سازی سیستم‌های کلان یکی دیگر از گرایش‌های این مقطع است که دانشجو را به تعلیم و تحقیق در زمینه برنامه‌‌ریزی و طرح سیستم‌های مختلف و البته موردنیاز برای جامعه وادار می‌کند. سیستم‌های حمل و نقل، آب رسانی و فاضلاب، ارتباطات، انتقال و توزیع کالاها، تأمین و توزیع انرژی و... نمونه‌ای از این سیستم‌ها می‌باشند.

  • گرایش آینده پژوهی

آینده پژوهی یکی از گرایش‌های رشته مهندسی صنایع است که به عنوان رشته‌ای تلفیقی با مدیریت شناخته شده است. این رشته در نظر دارد متخصصانی تربیت کند که دارای قدرت تخیل، پیش بینی و تصمیم‌گیری صحیح است و می‌تواند در عرصه علم و فناوری مفید باشد.

  • گرایش سیستم های مالی

سیستم‌های مالی یکی دیگر از گرایش‌های مقطع کارشناسی ارشد است به طراحی، توسعه و نوآوری در ابزار و سیستم‌های مالی می‌پردازد.

  • گرایش لجستیک و زنجیره تأمین

زنجیره تأمین و لجستیک از جمله شاخه‌های رشته مهندسی صنایع است که فعالیت‌هایی مانند جریان و مبادله کالاها و خدمات، از مرحله ماده خام تا مرحله محصول نهایی را در بر می‌گیرد. این شاخه از مهندسی صنایع بیشتر برای دانشجویانی که علاقه مند به کار در کارخانه‌ها هستند مفید می‌باشد.  

  • گرایش مدیریت مهندسی

مدیریت مهندسی یکی از گرایش‌های شناخته شده، متداول و پولساز در رشته مهندسی صنایع می‌باشد که داوطلبان زیادی را به خود اختصاص داده است. همچنین توجه داشته باشید که این گرایش در مقطع دکتری نیز تدریس می‌شود. انجام پروژه مهندسی صنایع در این شاخه به دانش تخصصی دانشجویان کمک خواهد کرد. 

گرایش دکتری مهندسی صنایع

  • کیفیت و بهره وری

کیفیت و بهره‌وری یکی از گرایش‌های رشته مهندسی صنایع است که دانشجویان را در زمینه حل مشکلات، نارسایی‌ها و مشکلات مدیریت صنعتی و راه حل‌هایی که برای انجام تحقیق لازم است آگاه می‌کند.

  • مدیریت پروژه

مدیریت پروژه یکی دیگر از شاخه‌های دکتری است که در برخی از دانشگاه‌ها در مقطع کارشناسی ارشد نیز تدریس می‌شود. این رشته با وجود اهمیت صنعت نفت از ارزش بالایی برخوردار است و اصلاح روند اجرای پروژه‌های مدیریتی و راهبردی وزارت نفت را به دنبال دارد. پروژه دانشگاهی صنایع در این زمینه دانشجویان را با تمامی روندهای این گرایش آشنا می‌کند.

  • آینده پژوهی
  • سیستم‌های کلان
  • مدیریت مهندسی
  • لجستیک و زنجیره تأمین
  • سیستم های مالی
  • مدیریت نوآوری و فناوری
  • سیستم های سلامت
  • بهینه سازی سلامت

در این ویدئو به توضیح مختصری در خصوص رشته مهندسی صنایع و آموزش آن پرداخته شده است.

معرفی نرم افزارهای پرکاربرد رشته صنایع

نرم‌افزار آر R

از جمله زبان‌های برنامه‌نویسی آر (R) است که یک محیط نرم ‌افزاری دارد و از آن برای محاسبات آماری و تحلیل داده استفاده می‌شود. این زبان بر اساس زبان‌‌های اس و اسکیم پیاده‌‌سازی شده است و به طور رایگان در اختیار عموم قرارگرفته است. همچنین زبان R برای سیستم عامل‌های ویندوز، مک و انواع توزیع‌های لینوکسی قابل دسترس است. به جهت انجام پروژه های نرم‌افزار آر R  همانند پروژه های گمز، شما نیازمند دانش و تخصص لازم برنامه‌نویسی هستید؛ البته می‌توانید از افراد متخصص نیز کمک بگیرید.

نرم‌افزار spss

اس پی اس از دیگر نرم‌افزارهای مفید و کاربردی برای انجام پروژه های صنایع است که از آن برای تحلیل‌های آماری استفاده می‌شود. در واقع به وسیله این نرم‌افزار می‌توان داده‌های خام را تحلیل و اندازه‌گیری کرد. علاوه بر این ویژگی، این نرم‌افزار قادر است فرایند مدیریت داده‌ها و مستندسازی آن‌ها را انجام دهد. از این‌رو مهندسین صنعتی می‌توانند از این نرم‌افزار برای انجام پروژه های مدیریت، انجام پروژه MBA، انجام پروژه های spss و یا انجام پروژه های دانشجویی صنایع استفاده کنند. البته در برخی از موارد پروژه صنایع با متلب نیز انجام می‌شود.

نرم‌افزار Comfar Expert

کامفار از دیگر نرم‌افزارهایی است که برای انجام پروژه های دانشجویی صنایع توسط سازمان توسعه صنعتی سازمان ملل متحد طراحی شده است. این نرم‌افزار برای مطالعات اقتصاد مهندسی مانند امکان سنجی و طرح‌های توجیه فنی و اقتصادی به کار گرفته می‌شود و قابلیت تطبیق با با زبان فارسی را دارد. در نظر داشته باشید که تجربه انجام پروژه های نرم‌افزار Eviews نیز همانند تجربه انجام پروژه با کامفار است.

نرم‌افزار پریماورا

از دیگر نرم افزارهایی که می‌توان برای انجام پروژه های مدیریت و یا انجام پروژه مهندسی صنایع از آن استفاده کرد، پریماورا است. مدیریت پروژه، مدیریت محصول، قابلیت همکاری و کنترل و... از جمله ویژگی‌ها و توانایی‌های این نرم‌افزاراست.

نرم‌افزار Visio

رسم نمودارها در اکثر رشته‌های مهندسی وجود دارد؛ از این‌رو وجود نرم افزاری برای ایجاد نمودارهای ساده یا پیچیده لازم است. نرم افازر ویزیو قادر است طیف گسترده‌ای از اشکال ساخته شده و اشیاء را رسم کند. دانشجویان و مهندسین صنایع می‌توانند برای رسم نمودارهای پروژه صنایع از این نرم‌افزار استفاده کنند.

نرم‌افزار WinQSB

یکی دیگر از نرم افزارهای کاربردی در حوزه مهندسی صنایع، نرم‌افزارWinQSB است که در آن نمونه‌ای از نرم افزارهای ساده کامپیوتری گنجانده شده است. در واقع این برنامه ۱۹ زیر مجموعه از مهمترین دروس مهندسی صنایع را در خود دارد. یادگیری استفاده از این نرم‌افزاربرای آموزش مهندسی صنایع و انجام پروژه صنایع ضروری است.

نرم‌افزار گمز

یکی از نرم‌افزارهایی که برای حل مدل‌های ریاضی در بسیاری از رشته‌های مهندسی کاربرد دارد، گمز است. از این نرم‌افزار به عنوان یک ابزار قدرتمند یاد می‌شود. نرم‌افزار گمز به گونه‌ای طراحی شده است که برای حل مسائل بهینه سازی خطی، غیر خطی و مدلسازی مناب باشد. پروژه های گمز اغلب در حوزه حل مسائل بهینه سازی هستند. در انجام پروژه های گمز  (GAMS) کاربران یک نوع الگوریتم ترکیبی را با ترکیب Solvers مختلف به اجرا می‌رسانند. گمز از مناسب‌ترین فرمت‌هایی است که برای ورودی سرور  NEOS استفاده می‌شود. انجام پروژه گمز چالش‌هایی دارد که بهتر است از افراد متخصص کمک بگیرید.

نرم‌افزار Microsoft Excel

اکسل یکی از نرم‌افزارهای ساخته شده توسط کمپانی مایکروسافت است که برای محاسبات ریاضی و ترسیم نمودار از آن استفاده می‌شود. اکسل با دارا بودن تمامی خصوصیات اصلی نرم‌افزارهای صفحه‌گسترده و جداول متشکل از ردیف‌ها و ستون‌ها برای سازماندهی اطلاعات و داده‌ها استفاده می‌شود. استفاده از این نرم‌افزار برای انجام پروژه های دانشجویی مهندسی صنایع بسیار مفید است و محاسبات داده‌ها را برای دانشجویان تسهیل می‌کند.

نرم‌افزار آرنا

آرنا  از جمله نرم‌افزارهایی است که در مهندسی صنایع و کامپیوتر برای شبیه‌سازی به کار می‌رود؛ البته در دیگر رشته‌های مهندسی نیز استفاده می‌شود. تولید کننده این نرم‌افزار شرکت system modeling است که در میان تولیدکنندگان اعتبار خوبی دارد. آرنا دو بخش مهم فلوچارت و صفحه گسترده دارد. در انجام پروژه های آرنا (Arena) چالشی برای نصب نرم‌افزار نخواهید داشت زیرا به راحتی توسط سیستم عامل ویندوز پشتیبانی می‌شود.

نرم‌افزار msp

ام اس پی یکی دیگر از نرم‌افزارهایی است که مهندسین صنایع از آن برای پروژه دانشجویی رشته صنایع و یا انجام پروژه مدیریت  استفاده می‌کنند. این نرم‌افزاربرای مدیریت پروژه، توسط مایکروسافت طراحی شده است و قادر است مهندسین این رشته را در  ایجاد یک برنامه، اختصاص منابع به وظایف، انجام پروژه های مدیریت، ردیابی پیشرفت، مدیریت بودجه و تجزیه و تحلیل یاری کند.

نرم‌افزار lindo

نرم‌افزار lindo یکی از نرم‌افزارهای محبوب برای حل مسائل تحقیق در عملیات است که مسائل کنترل خطی را با سرعت زیاد حل می‌کند. مهندسین صنایع لازم است برای انجام پروژه های دانشجویی صنایع و پروژه های تحقیقاتی مهندسی صنایع با این نرم‌افزار آشنایی داشته باشند.

سوالات متداول

هزینه انجام پروژه مهندسی صنایع چقدر است؟

هزینه انجام پروژه های مهندسی صنایع توسط متخصصان و فریلنسر‌های حامی ورکس مشخص می‌شود که معمولا قیمتی منصفانه و رقابتی است.

دیدگاه خود را بیان کنید

1000 کاراکتر باقیمانده است