انجام پروژه مهندسی نساجی

بهترین فریلنسرهای مهندسی نساجی را به راحتی انتخاب کنید

حامی ورکس مرجع فریلنسرهای ایران است. پروژه های مهندسی نساجی خود را به راحتی برون سپاری کنید و برای انجام آن به صورت موقت نیروی متخصص استخدام کنید.

پروژه مهندسی نساجی

پروژه های تخصصی مهندسی نساجی

هدف انسان ها از پدید آوردن صنعت نساجی، در ابتدا فقط تهیه لباس و پوشاک و محافظت از خود در مقابل سرما و گرما بود ولی در ادامه توانست زیرانداز و روانداز خود را به یاری این صنعت تهیه کرده و امروزه نه تنها انواع پوشاک، فرش و موکت خود را نیز به یاری صنعت نساجی تهیه می‌کند بلکه برای ساخت ترمز ماشین،‌ شریان های مصنوعی، جاده ها، هواپیما‌ها و سایت های فضایی به منسوجات نیاز دارد. برای مثال بیش از پنجاه درصد قلب مصنوعی از الیاف نساجی درست شده است. همچنین بیش از هفتاد و پنج درصد استحکام تایرها از منسوجات است و در جاده‌سازی نیز قبل از این که آسفالت ریخته شود،‌ منسوجات ویژه‌ای را روی سطح جاده می‌خوابانند که عمر جاده ها را افزایش می دهد. به همین دلیل امروزه نمی توان همچون گذشته صنعت نساجی را به روش استاد و شاگردی از نسلی به نسل دیگر انتقال داد. چرا که نساجی در حال حاضر صنعتی بسیار گسترده و پیچیده شده که اداره آن نیاز به تخصص و تحصیلات دانشگاهی دارد، تخصصی که در رشته مهندسی نساجی می توان به آن دست یافت. این‌ صنعت‌ شامل‌ بخش های‌ مختلفی‌ می شود که‌ از آن‌ جمله‌ می توان‌ به‌ کارخانه های‌ ریسندگی‌ (تولید نخ های‌ مختلف‌)، بافندگی ‌(تولید انواع‌ پارچه‌)، تولید فرش‌ ماشینی‌ و موکت‌ و همچنین‌ کارخانه های‌ تکمیل‌کننده‌ این‌ کالاها مثل‌ رنگرزی‌، چاپ‌ و کارخانه های‌ تولید الیاف‌ مصنوعی‌ مثل‌ نایلون‌ و پلی‌پروپیلن‌ اشاره‌ کرد.

فریلنسرهای رشته مهندسی نساجی

img
mohadfatahi
0 0 نظرات
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
Asal_spfh66
0 0 نظرات
بنده دانشجوب سال اخر رشته مهندس کامپبوتر هستم میتونم کدنویسی پایان نامه نویسی و همه کار انجام بدم
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
minazakeri1410
0 0 نظرات
ما یه تیم قوی هستیم که مجموعه کارهای مرتبط با مهندسی، تحلیل داده و طراحی و نرم افزارهای مربوطه،تایپ، پاورپینت، اکسل ، پی دی اف و statement مربوط پروژه درسی رو به صورت تخصصی انجام میدهیم. به زبان انگلیسی مسلط هستیم. سابقه کار ۱۰ سال در زمینه های مهندسی، تحلیل داده، طراحی جلد کتاب، صفحه آرایی ورد و ... داریم . امیدوارم تجربه کاری خوبی درکنار هم داشته باشیم.
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
sajjadmo
0 0 نظرات
تدریس ریاضی فیزیک شیمی در سطح دبیرستان و دانشگاه ریاضی عمومی محاسبات عددی معادلات دیفرانسیل مکانیک ماشین استاتیک و مقاومت مصالح هیدرولیک و سیالات
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
neegarff
0 0 نظرات
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
hana1371
0 0 نظرات
اشنا به نرم افزار بوریا دابی و طراحی پارچه
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
سلیمانی
0 0 نظرات
دعوت به پروژه دنبال کردن
ادامه

معرفی گرایش های رشته مهندسی نساجی

مهندسی‌ نساجی،‌ رشته‌ای‌ است‌ که‌ دانش‌ و توانایی‌ لازم‌ را برای‌ انجام یک پروژه مهندسی نساجی به‌ دانشجویان‌ می دهد. این‌ رشته‌ دارای‌ سه گرایش‌ "تکنولوژی‌ نساجی‌"، "شیمی‌ نساجی‌ و علوم‌ الیاف‌" و "پوشاک" است.

- گرایش‌ تکنولوژی‌ نساجی: هدف اصلی این گرایش تربیت افراد متخصص برای بهره‌برداری از صنایع نساجی در تبدیل الیاف به نخ، نخ به منسوجات و روش های تهیه سایر منسوجات نساجی است که مصارف فنی، صنعتی، مخابراتی و غیره دارند. به همین منظور، دانشجو با شیوه های تبدیل الیاف به نخ، نخ به منسوجات و روش های تهیه سایر منسوجات نساجی که مصارف فنی، صنعتی و مخابراتی دارد، آشنا می شود. بعلاوه دانشجوی این رشته باید این قابلیت را پیدا کند که هر پروژه مهندسی نساجی در حوزه طراحی ماشین‌آلات نساجی و قطعات مختلف آن ها را با موفقیت انجام دهد. لازم به ذکر است که تکنولوژی نساجی، عملیات فیزیکی و مکانیکی زیادی را در بر دارد. یعنی در الیاف به کمک ماشین‌آلات در کنار هم قرار می گیرند و طی فرآیندهایی به نخ تبدیل می شوند و بعد به انواع پارچه تبدیل می شود.

- گرایش‌ شیمی‌ نساجی‌ و علوم‌ الیاف: هدفی که این گرایش دنبال می‌کند استفاده از مواد شیمیایی و تکنولوژی مربوط به آن ها می باشد. در این گرایش، دانشجویان با طرز تهیه الیاف و طریقه کاربرد مواد شیمیایی در صنایع نساجی آشنا شده و در زمینه تولید الیاف، خواص الیاف، مواد رنگزا، خصوصیات مواد رنگزا، مواد تکمیلی و نحوه تکمیل مواد نساجی مطالعه می کنند. لازم به ذکر است که گرایش شیمی نساجی مربوط به عملیات شیمیایی صنعت نساجی است. دانش آموختگان این گرایش باید بتوانند هر پروژه مهندسی نساجی در حوزه تولید الیاف، رنگرزی و یا عملیات تکمیلی که روی انواع منسوجات از جمله نخ، پارچه و ... انجام می‌شود تا کالای نهایی آماده شود و مورد مصرف قرار گیرد را با موفقیت به اتمام برسانند.

- گرایش‌ پوشاک: در حال حاضر قسمت پوشاک صنعت نساجی به سمتی پیش رفته که واحدهای بزرگ صنعتی، برای تولید پوشاک ایجاد شده اند، اما نیروی کار متخصص در این زمینه ها وجود ندارد و بیش تر واحدهای صنعتی که می خواهند نیرو جذب کنند افراد فارغ التحصیل از گرایش های دیگر را استخدام می کنند و برای آن ها یک دوره آموزشی می گذارند و آن ها را برای کار در صنایع پوشاک آماده می کنند.  ولی متاسفانه این افراد نمی توانند نیازهای صنعت پوشاک را برآورده کنند، مثلاً یک طراح لباس، خیلی بهینه تر و بهتر می تواند برای انجام پروژه مهندسی نساجی در حوزه طراحی لباس به واحد صنعتی خود، کمک کند در صورتی که در ابعاد صنعتی، طراحی لباس، اولین مرحله کار است و در مرحله دوم باید یک متخصص باشد که بتواند برای پیشبرد پروژه مهندسی نساجی مذکور، طراحی یک خط پوشاک را ارائه بدهد. مثلا در یک واحد خیاطی، الگوی قطعات پیراهن مردانه را که در حدود 10 تا 15 عدد است، با شابلون در می آورند و بر روی پارچه برش می زنند و آن ها را به هم وصل می کنند، ولی در ابعاد صنعتی، که در یک روز 1000 تا 2000 دست لباس آماده می شود، نیاز به یک مهندس نساجی گرایش پوشاک است که خط تولید طراحی کند و نحوه دوخت و اتصال قطعات را تعیین کند. مهندس نساجی باید طریقه زمان‌بندی و طراحی خط تولید را طوری انجام دهد که اگر برش و چرخ یک قطعه 20 ثانیه طول بکشد و قطعه‌ای دیگر 3 دقیقه، دستگاهی که زمان کمتر داشت، بیکار نماند. اهمیت زمان، در یک پروژه مهندسی نساجی، وقتی خودش را نشان می دهد که بدانیم با توجه به طرح و مدل یک لباس، طراحی خط تولید فرق می کند. مثلا اگر شلوار جین معمولی 15 قطعه داشته باشد و شلوار جین تزئینی 50 قطعه، قطعاتی که زمان دوخت آن ها متفاوت است، زمان متفاوت دارند. مهندس نساجی گرایش پوشاک تعداد دستگاه های موجود برای دوخت هر قطعه را هم مشخص می کند تا کارخانه از هر دستگاه، حداکثر استفاده را کند. چالش لایه‌چینی در حین پروژه مهندسی نساجی با موضوع تولید لباس، یکی دیگر از موارد قابل ذکر است که برای توصیف آن، می توان گفت که در کارخانه برای صرفه‌جویی در وقت و هزینه، قطعات مربوط به هر دست لباس را جدا برش نمی دهند، بلکه برای هر قطعه، 50 یا 70 لایه می چینند و بعد الگو را گذاشته و برش می‌دهند. آن چه که در این پاراگراف بیان شد مراحل و چالش های مختلف در یک پروژه مهندسی نساجی بودند، اما حال می خواهیم مثال های بیش تری از پروژه های مهندسی نساجی که افراد متخصص در این رشته، باید قابلیت انجام آن را داشته باشند، ذکر کنیم. بدین منظور بد نیست مروری بر نرم افزارهای تخصصی این رشته که قابلیت استفاده در یک پروژه مهندسی نساجی دارند، داشته باشیم.

در این ویدئو به توضیح مختصری در خصوص رشته مهندسی نساجی و آموزش آن پرداخته شده است.

معرفی نرم افزارهای پر کاربرد رشته مهندسی نساجی

بطور کلی نرم افزارهای موجود در رشته مهندسی نساجی را به سه دسته تقسیم می کنند:

1- نرم افزارهای طراحی الگو و برش: گروهی از نرم افزارهای نساجی، نرم افزار طراحی الگو و برش است؛ که بدون محدودیت و بر اساس متدهای متنوع و دلخواه، الگو و برش های مورد نظر را با دقت و سرعت بالا انجام می دهد. جهت استفاده از این نرم افزار، می توان سایز بندی های الگو، مکان برش ها، طراحی الگو، ایجاد ساسون، چرت و غیره را با درج در جداول مربوطه، مشخص نمود و به اجرا در آورد.

2- نرم افزارهای گلدوزی: از نرم افزارهای نساجی که بسیار پر کاربرد است، نرم افزارهای گلدوزی است. نرم افزار گلدوزی بر اساس تکنولوژی هوش مصنوعی تولید شده است و نحوه استفاده از آن بر اساس ابزارهای پشتیبانی و کلیدی است که محیطی جذاب، با فرمت های گوناگون، تنظیمات اتوماتیک و دستی، امکان تایپ و گلدوزی به صورت مستقیم و تشخیص عکس به صورت خودکار را داراست.

3- نرم افزارهای طراحی پارچه: از نرم افزارهای نساجی که بیش تر برای پروژه های مهندسی نساجی در حوزه طراحی پارچه ها کاربرد دارد، نرم افزار طراحی پارچه، معروف به نرم افزار ایلاستریتور است. در این نرم افزار با تنوع طرح ها و قابلیت های متنوع در طراحی، ایجاد ایده با ابزارهای متنوع و محیطی کاربر پسند و گرافیکی، می توان بهترین طراحی پارچه را خلق نمود. نرم افزار طراحی پارچه دارای براش و افکت های گوناگونی است که امکان تنوع کار و افزایش سطح کیفی کار را در حین انجام یک پروژه مهندسی نساجی، ارتقاء می دهد. در این نرم افزار علاوه بر ذخیره سازی طرح های قبلی در آرشیو، می توانید از ترکیب بندی طرح ها  و فرم های ذهنی، طرح های دستی خارق العاده ای را در حداقل زمان ممکن، ایجاد نمایید.

بنابراین همان طور که تا به این جا بیان شد، نرم افزارهای رشته مهندسی نساجی، با توجه به نوع و کاربرد آن ها، می توانند در پروژه های مختلف مهندسی نساجی، کارایی گوناگونی را به همراه داشته باشند. برخی از مهم ترین نرم افزارهای نساجی عبارتند از:

نرم افزار Booria Carpet Designer

نرم افزار بوریا کارپت دیزاینر، یک نرم‌افزار مهندسی نساجی برای طراحى فرش بوریا، تخصصى ترین و منحصربه‌فردترین نرم‌افزار طراحى فرش است که قادر است همزمان تمامى احتیاجات طراحان حرفه اى فرش ماشینى و دستباف را برآورده نماید. صدها کاربر در بیش از ۳۶ کشور جهان با انجام موفقیت آمیز صدها پروژه مهندسی نساجی، گواه بر توانایى هاى منحصربه‌فرد این نرم‌افزار در سطح بین‌المللى هستند. متخصصین این نرم افزار قادر به انجام پروژه در سطوح مختلف می باشند

نرم افزار Embrilliance StitchArtist

نرم افزار امبریلیانس استیچ آرتیست برنامه ای برای ایجاد طرح های گلدوزی است. شما قادر خواهید بود از آثار هنری موجود یا هر طرح دیگری استفاده کنید، شکل ها را کنترل کنید، نوع و ویژگی های کوک را تنظیم کنید. نرم افزار مذکور در یک پروژه مهندسی نساجی، کوک ها را برای شما ایجاد می کند.

نرم افزار Optitex

اپتیتکس، نرم افزاری قدرتمند جهت شبیه‌ سازی لباس بوده كه تلفیقی از آخرین لباس های مد روز و دنیای مجازی است. این سیستم با در نظر گرفتن تمامی سلایق كاربر، لباس مورد نظر او را به صورت مجازی شبیه‌ سازی می كند، كاربران این نرم افزار، می توانند لباس مورد نظر خود را بدون تعویض لباس كه اصولا زمان‌بر و دشوار است، امتحان كنند.

نرم افزار Vastralaya

واسترالایا، نرم افزاری برای بازرگانان پارچه، فروشگاه های پوشاک، نمایشگاه های مد و آژانس پارچه یا مدیریت توزیع است. با استفاده از ماژول های Power Packed که در این نرم افزار تعبیه شده است، کار پروژه مهندسی نساجی یک فریلنسر، دوباره تعریف شده و به وی در مدیریت پروژه های مهندسی نساجی خود کمک می کند.

نرم افزار TUKA3D

نرم افزاری پیشرفته برای طراحی سه بعدی پوشاک در صنعت مد است. با این نرم افزار می توانید مدل مناسب مجازی خود را سفارشی کنید، نمونه هایی از لباس مجازی شبیه به زندگی بسازید و ارائه های خیره کننده ای را برای خریداران، خرده فروشان یا حتی مشتریان ایجاد کرده و به بهترین وجه، پروژه مهندسی نساجی بلند مدت خود را به پیش ببرید.

نرم افزار CLO3D

یک نرم افزار طراحی سه بعدی مد می باشد که به شبیه سازی پوشاک می پردازد. در این نرم افزار تمامی مراحل طراحی لباس از طراحی الگوی اولیه گرفته تا دوخت و دوز و تغییر مواد و در نهایت تنظیم اندازه و رنگ بندی و را می توانید انجام دهید.

نرم‌افزار Tooba Carpet Design

این نرم افزار انجام پروژه مهندسی نساجی در حوزه طراحی تابلو فرش، طراحی فرش سنتی و ماشینی، بافت فرش، رنگرزی و آماده سازی را برای یک فریلنسر نساجی، آسان می کند و در کنار برنامه های ویرایش عکس به متخصص این حوزه کمک می کند تا نقشه های فرش زیبا خلق کند و از بافت آن ها لذت ببرد.

نرم افزار Embird Studio

نرم افزار ایمبرد استودیو، نرم افزاری حرفه ای برای گلدوزی از طریق کامپیوتر است. این برنامه با پشتیبانی از 70 فرمت مختلف فایل گلدوزی و همچنین تعداد 20 عدد دستگاه های ماشین دوزی به عنوان یکی از برترین برنامه های گلدوزی و طراحی روی پارچه برای انجام پروژه مهندسی نساجی می باشد.

سوالات متداول

هزینه انجام پروژه نساجی چقدر است؟

هزینه انجام پروژه های نساجی توسط متخصصان و فریلنسر‌های حامی ورکس مشخص می‌شود که معمولا قیمتی منصفانه و رقابتی است.

دیدگاه خود را بیان کنید

1000 کاراکتر باقیمانده است