انجام پروژه مهندسی دریا

بهترین فریلنسرهای مهندسی دریا را به راحتی انتخاب کنید

حامی ورکس مرجع فریلنسرهای ایران است. پروژه های مهندسی دریا خود را به راحتی برون سپاری کنید و برای انجام آن به صورت موقت نیروی متخصص استخدام کنید.

پروژه های تخصصی مهندسی دریا

مهندسی دریا یکی از رشته‌هایی است که تا حدود چند سال پیش، کمتر کسی از وجود و ماهیت آن اطلاع داشت. اما امروزه با پیشرفت در زمینه حمل و نقل دریایی و وجود مرزهای آبی گسترده، این رشته در بین داوطلبان شاخه ریاضی فیزیک پرمتقاضی شده است. به عبارتی با فعال شدن نقل و انتقالات دریایی تخصص‌ها و مشاغل زیادی در این حوزه ایجاد شد که مهندسی دریا یکی از اصلی‌ترین تخصص‌ها در این زمینه می‌باشد. این رشته برای دانشجویانی که توانایی درک دانش فنی و قدرت حل مساله دارند و به دنبال یک شغل کاملا حرفه‌ای، تضمین شده و جذاب هستند بسیار شرایط خوبی را فراهم کرده است.

دانشجویان مهندسی در هر گرایش و مقطعی که باشند، لازم است علاوه بر گذراندن دروس تئوریک تعدادی دروس عملی را نیز پشت سر گذارند. دروس عملی رشته مهندسی دریا در قالب پروژه‌های مختلف قابل پیشبرد است. پروژه مهندسی دریا توسط دانشجویان و یا فریلنسر مهندسی دریا انجام می‌شود. پروژه دانشگاهی دریا به دانشجویان این رشته کمک خواهد کرد تا به صورت عملی در محیط دانشگاه با این رشته ارتباط برقرار کنند و هر آنچه از تخصص لازم است را در انجام پروژه مهندسی دریا به کارگیرند. در ادامه تعدادی از پروژه دانشجویی رشته دریا را معرفی خواهیم کرد:

  • انجام پروژه مهندسی دریا در حوزه دریانوردی
  • پروژه دانشجویی رشته دریا در زمینه معماری کشتی
  • انجام پروژه مهندسی دریا کنترل و ناوبری
  • انجام پروژه متلب مهندسی دریا
  • پروژه دانشگاهی دریا در زمینه حمل و نقل دریایی
  • انجام پروژه سازه‌های متحرک دریایی
  • نظارت و مدیریت امور فنی کشتی
  • طراحی، توسعه، ساخت و نگهداری از کشتی ها
  • طراحی، ساخت و پیاده سازی سیستم های دریایی
  • طراحی، ساخت و پیاده سازی سکوها
  • طراحی، ساخت و پیاده سازی خطوط لوله
  • نظارت بر روند انجام پروژه های ساخت و تعمیر

فریلنسرهای رشته مهندسی دریا

img
تایید شده zhramohmmdi
0 0 نظرات
باسلام مهندسی دریا وگرایش کشتی سازی خواندم و درنرم افزارهای طراحی وشبیه سازی مهارت دارم همچنین درزمینه طراحی لوگوونرم افزارهای افیس نیز مهارت دارم
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
fahimheydari
0 0 نظرات
درباره من اینجانب فارغ التحصیل کارشناسی ارشد عمران - سواحل و بنادر و سازه های دریایی دانشگاه صنعتی امیرکبیر هستم. مدیر فنی و کارشناس بسیار دقیق و باانگیزه دفترفنی با 10 سال سابقه کار و فعالیت در حوزه پیمانکاری و کارگاه های ساختمانی و مترو، توانایی بالایی در مدیریت زمان و برنامه ریزی برای انجام همزمان کارهای متفاوت دارم. چند ویژگی بارز بنده که می تواند در پیشبرد اهداف سازمانی شما مفید باشد روحیه بالای کار تیمی و توان حل مسئله من است. شخصیت خودانگیخته و پویا به همراه سخت کوشی تاکنون در موفقیت های حرفه‌ای من
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
تایید شده FayyazEf7
0 0 نظرات
انجام کلیه پروژه های دانشجویی و صنعتی سالیدورک
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
sajjadmo
0 0 نظرات
تدریس ریاضی فیزیک شیمی در سطح دبیرستان و دانشگاه ریاضی عمومی محاسبات عددی معادلات دیفرانسیل مکانیک ماشین استاتیک و مقاومت مصالح هیدرولیک و سیالات
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
Doctor_harry
0 0 نظرات
دعوت به پروژه دنبال کردن
ادامه

معرفی رشته مهندسی دریا

همان‌طور که گفته شد، گستردگی مرزهای آبی و توسعه حمل و نقل باعث شده است تا رشته تخصصی به عنوان رشته مهندسی دریا در دانشگاه‌ها تدریس شود. مهندسی دریا یکی از رشته‌های تحصیلی جذاب و حرفه‌ای است که به طراحی، توسعه، تولید و نگهداری تجهیزات مورد استفاده در دریا و کشتی‌های دریایی می‌پردازد. در واقع این رشته از مهندسی در پی آن است تا تمامی خدمات و تخصص‌های لازم در زمینه حمل و نقل دریایی و اسکله سازی به دانشجویان خود انتقال دهد. مهندسی دریا به عنوان رشته تحصیلی توسعه یافته و متنوع در دانشگاه‌های مختلفی در سراسر ایران تدریس می‌شود و دانشجویان آن نیز ملزم به انجام پروژه مهندسی دریا می‌باشند. دانشجویان با تحصیل در این رشته، عنوان مهندس دریا را به خود اختصاص می‌دهند و قادر هستند که مسئولیت عملیات، نگهداری و تعمیر کلیه تجهیزات اصلی مکانیکی و مهندسی شده را بر عهده بگیرند.

عنوان مهندس دریا اگرچه برای افراد شاغل در این رشته بسیار جذاب و شکوهمند است اما در واقع زندگی یک مهندس دریا پر از چالش و سختی می‌باشد. بیشتر مهندسین دریا بعد از فارغ التحصیلی به سمت کار در کشتی‌های مسافربری می‌روند و تعداد کمتری از مهندسان به سمت کارهای ساحلی روی می‌آورند. اما هر مهندس دریایی باید بداند که بعد از فارغ التحصیلی باید بر روی کشتی کار کند و سختی‌هایی را لحاظ حجم کاری زیاد، دوری از خانواده و دیگر موارد تحمل کند.

همان‌طور که در متن بالا نیز گفته شد، این رشته در حال حاضر در بین دانشجویان از محبوبیت بالایی برخوردار است و رونق آن بیشتر به واردات و حمل و نقل‌های دریایی بستگی دارد. دانشجویان با پذیرش در این رشته استخدام مهندسی دریا را از آن خود می‌کنند. به عبارتی دانشجویان با تحصیل در این رشته بورسیه نهادهای دریایی می‌شوند و آینده شغلی تضمین شده‌ای دارند. مهندسین دریا پس از طی کردن دوران تحصیل خود و انجام پروژه های دانشجویی مهندسی دریا وظایف گوناگونی دارند که عبارت‌ است از:

  • مدیریت بر عملیات و خدمات مورد نیاز در بنادر
  • نظارت کلی بر امور ساختمانی و تعمیرات شناورها
  • اطمینان از ایمنی و کارایی کشتی‌ها، موتورها و سیستم‌های دریایی
  • طراحی، ساخت، و تولید سیستم های دریایی
  • ساخت بنادر
  • ساخت انواع کشتی و وسایل حمل و نقل آبی
  • مدیریت نیروی انسانی در این حوزه
  • مدیریت حقوق و بیمه دریایی
  • هدایت کشتی‌های تجاری
  • بارگیری و تخلیه بار اصولی
  • بررسی عملکرد تجهیزات دریایی

 

معرفی گرایش های مهندسی دریا

رشته مهندسی دریا در حال حاضر در ایران در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تدریس می‌شود. همان‌طور که گفته شد، پروژه دانشجویی رشته دریا یکی از بخش‌های اصلی این رشته در هر مقطع است و هر دانشجو با انجام پروژه های دانشجویی مهندسی دریا مهارت و دانش تخصصی خود را در این رشته را به صورت عملی نمایان می‌کند. البته دانشجویان می‌توانند از فریلنسر مهندسی دریا در انجام پروژه های دانشجویی دریا و یا در به نتیجه رساندن پروژه دانشگاهی دریا راهنمایی بگیرند.

رشته مهندسی دریا دارای گرایش های زیاد و پر کاربردی می باشد، از مهمترین گرایش های این رشته که سالانه فارغ التحصیلان زیادی نیز دارد می توان گرایش های کنترل و ناوبری، هیدرودینامیک و جلوبری، سازه های متحرک دریایی، معماری کشتی، دریانوردی، حمل و نقل دریایی و بندر و کشتیرانی را نام برد. در حامی ورکس فریلنسرهای توانایی انجام پروژه مهندسی دریا در تمامی زمینه ها و گرایش ها را با کیفیت عالی و هزینه حداقل دارند، در ادامه گرایش های تحت پوشش فریلنسرهای حامی ورکس را مشاهده می کنید.

معرفی گرایش های رشته مهندسی دریا در مقطع کارشناسی

در مقطع کارشناسی، رشته مهندسی دریا دارای سه گرایش مهندسی کشتی، مهندسی کشتی‌سازی و مهندسی دریانوردی است. البته ورود به تمامی این گرایش‌ها برای آقایان آزاد و برای داوطلبان دختر با توجه به شرایط کاری این رشته تنها گرایش مهندسی کشتی سازی وجود دارد. انجام پروژه کارشناسی مهندسی دریا به دانشجویان این مقطع کمک می‌کند دانش کسب کرده خود در این دوران را محک بزنند. گرایش‌های رشته مهندسی دریا در مقطع کارشناسی عبارت است از:

گرایش دریا نوردی

گرایش دریانوردی یکی از گرایش‌های مفید در مقطع کارشناسی است که با هدف مدیریت بر نیروهای انسانی و هدایت کردن مسیر کشتی‌ها شکل گرفته است. گرایش دریا نوردی بیشتر به عنوان کاپیتان کشتی، مدیریت و مسئولیت رهبری کشتی را به دانشجویان آموزش می‌دهد و به مسائل فنی ارتباطی ندارد. اما بازهم دروس مربوط به موارد فنی لازم است در این گرایش پاس شوند. پروژه مهندسی دریا در این زمینه برحسب موضوعات مورد تدریس مشخص می‌شود. برای انجام پروژه های دانشجویی دریا در خصوص این گرایش لازم است دانشجویان تسلط کافی به موضوعات درسی تدریس شده را داشته باشند.

گرایش مهندسی کشتی

یکی دیگر از گرایش‌های معروف در مقطع کارشناسی مهندسی دریا، گرایش مهندسی کشتی است که با هدف تعمیر، نگهداری و راه‌اندازی موتور کشتی برای دانشجویان تدریس می‌شود. توجه داشته باشید که داوطلبان این رشته، لازم است پس از اتمام دانشگاه  یک دوره کارآموزی بر روی کشتی‌های اقیانوس پیما در خارج از ایران بگذرانند.

گرایش مهندسی کشتی سازی

از دیگر گرایش‌های مهندسی دریا، گرایش مهندسی کشتی سازی است که در مقطع کارشناسی دانشجو می‌پذیرد. در این گرایش دانشجویان تنها وظیفه طراحی، ساخت، نظارت و تعمیرات کشتی را بر عهده دارند. در واقع این رشته با تدریس و درخواست انجام پروژه کارشناسی مهندسی دریااز دانشجویان خود در پی آن است که نیروهایی را تربیت کند که از آن‌ها برای سازمان‌های دریایی و کارخانه‌های کشتی سازی استفاده شود.

گرایش های کارشناسی ارشد مهندسی دریا

گرایش سازه های متحرک دریایی

مهندسی دریا در مقطع کارشناسی ارشد نیز دارای دو گرایش است. گرایش سازه‌های متحرک بخش وسیعی از سازه‌ها را به خود اختصاص می‌دهد. از این‌رو می‌توان گفت تمامی سازه‌هایی که قابلیت تحرک در دریا را دارند، می‌توان به این گرایش مربوط دانست.  علاوه بر طراحی، محافظت از سازه‌های متحرک دریایی، بهینه‌سازی و طراحی سازه‌های متحرک دریایی از دیگر مباحثی است که در این گرایش تدریس می‌شود. انجام پروژه مهندسی دریا یا به عبارتی انجام پروژه های دانشجویی دریا در زمینه سازه‌های متحرک دریایی به دانشجویان کمک می‌کند تا پیش از شروع کار تخصصی دانش خود را به صورت عملی در این زمینه محک بزنند.

گرایش هیدرودینامیک و جلوبری

علم هیدرودینامیک یکی از شاخه‌های مهندسی دریا است که در مقطع کارشناسی ارشد تدریس می‌شود. این علم به عنوان زیر شاخه‌ای از مکانیک سیالات شناخته شده است. این علم مسئله توربر ماشین‌ها، موتورهای احتراق و تجهیزات پیش برنده را نیز دنبال می‌کند. انجام پروژه های دانشجویی مهندسی دریااکثرا با استفاده از این علم پیش برده می‌شود.

در این ویدئو به توضیح مختصری در خصوص رشته مهندسی دریا و آموزش آن پرداخته شده است.

سوالات متداول

هزینه انجام پروژه مهندسی دریا چقدر است؟

هزینه انجام پروژه های مهندسی دریا توسط متخصصان و فریلنسر‌های حامی ورکس مشخص می‌شود که معمولا قیمتی منصفانه و رقابتی است.

img
Ahmad M
نیاز به طراحی یک سازه دریایی دارم، نمیدونم با چه نرم افزاری باید طراحی بشه، چکارش باید بکنم؟
0

دیدگاه خود را بیان کنید

1000 کاراکتر باقیمانده است