انجام پروژه فتوشاپ (Photoshop)

انجام پروژه فتوشاپ (Photoshop)

از بین بهترین فریلنسرهای فتوشاپ (Photoshop) به راحتی انتخاب کنید

حامی ورکس مرجع فریلنسرهای ایران است. پروژه فتوشاپ (Photoshop) خود را به راحتی برون سپاری کنید و برای انجام آنها به صورت موقت فریلنسر استخدام کنید.

انجام پروژه فتوشاپ

فتوشاپ | Photoshop

Adobe Photoshop نرم‌افزاری برای ویرایش تصویر و روتوش عکس است. فتوشاپ توانایی ایجاد، بهبود یا ویرایش تصاویر، تغییر پس‌زمینه، شبیه‌سازی یک نقاشی یا ایجاد تصویری از عکس واقعی را دارد. در واقع فتوشاپ را می‌توان جزو نرم‌افزارهای Bitmap (بهترین نرم‌افزارهای گرافیکی) به شمار آورد و این بدین معناست که سیستم این نرم‌افزار بر اساس Pixel ساخته شده است و در واقع فایل‌های گرافیکی از تجمع این نقاط شکل می‌گیرند؛ لذا اگر تصاویر در این برنامه بزرگ شوند حالت پله مانند در آن به وضوح مشخص خواهد بود. این ویژگی یکی از نقاط قوتی که باعث می‌شود این نرم‌افزار جزو بهترین نرم‌افزارهای طراحی و گرافیک باشد.

فریلنسرهای فتوشاپ | Photoshop

img
nemesiss
0 0 نظرات
مسلط به نرم افزار های Photoshap_Illustrator_Animate_Premier توانایی تایپ سریع طراحی پوستر طراحی کاتالوگ طراحی کارت ویزیت فتومونتاژ
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
تایید شده negarmott
0 0 نظرات
Experienced front-end and WordPress developer with a passion for creating visually appealing, user-friendly websites. Seeking opportunities to leverage my skills in HTML, CSS, JavaScript, and WordPress to deliver high-quality web solutions. This will require me to draw on my experience in developing wholly new concepts for engaging and persuading clients. General and school English Teacher dedicated to creating a fun, inviting, and dynamic learning environment. Used both traditional and innovative method
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
MatinSaadatii
0 0 نظرات
??متین سعادتی ?هدف: به عنوان یک دانش‌آموز پرانگیزه و خلاق، هدف من این است که مهارت‌های طراحی گرافیک خود را در محیط‌های حرفه‌ای به کار بگیرم و به تیم‌های خلاق کمک کنم تا ایده‌های نوآورانه خود را به واقعیت تبدیل کنند. با تسلط بر ابزارهای طراحی مانند ایلاستریتور و فتوشاپ و علاقه‌مندی به طراحی لوگو، آیکون، و تایپوگرافی، آماده‌ام تا در پروژه‌های چالش‌برانگیز شرکت کنم و به رشد و توسعه خود و تیم کمک کنم. ?تحصیلات: - دانش‌آموز ??مهارت‌ها: - تسلط بر ایلاستریتور - تسلط بر فتوشاپ - طراحی لوگو، آیکون، برچسب،
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
amiralikhaksari
0 0 نظرات
بنده امیر علی خاکسار محل سکونت تهران خزانه بخارایی فلکه اول عباسی کوچه اهرون پ 15 تلفن :09024421815 ایمیل :این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید مهارت : AutoCAD Rhino SketchUp Lumion Adobe Photoshop طراحی معماری تحلیل فضا معمار مستقل در شرکت [ایران کانتر] (1402/5/28-1403/6/9) آیدی تلگرام : @Sydamirali
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
تایید شده Ayda1384
0 0 نظرات
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
تایید شده amirabdo97
0 0 نظرات
طراحی گرافیک و تدوینگر هستم . مسلط به نرم افزار ادوبی مثل فتوشاپ،ایلوستریتور، پریمیر و افترافکت
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
ghazalgrz
0 0 نظرات
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
ngokh2004
0 0 نظرات
front end developer
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
Sayna212
0 0 نظرات
دارای مدرک FCE و دیپلم زبان و مسلط به ترجمه، تایپ سریع، نوشتن مقاله، ورد، عکاسی حرفه ای و فوتوشاپ و دارای مدرک فنی حرفه ای فوتوشاپ
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
Sanaabasi
0 0 نظرات
سلام من ثنا عباسی هستم و در اینجا میخوام یک رزومه کامل از خودم بدم. فعلا در حال تحصیلم و به زبان انگلیسی تا حدودی مسلط‌ هستم؛ به نرم افزارهای Microsoft Office: word, PowerPoint هم تسلط کامل دارم و همچنین با نرم افزارهای Adobe Photoshop و Illustrator آشنا هستم. در حوزه تایپ فعالم و مهارت زیادی در تایپ سریع و دقیق دارم. در حال حاضر سابقه کاری ندارم اما به شدت مشتاق و آماده یادگیری و کسب تجربه در محیط های خاص و حرفه‌ای هستم.
دعوت به پروژه دنبال کردن
ادامه

تعریف فتوشاپ و تاریخچه فتوشاپ

فتوشاپ (Photoshop) در زبان انگلیسی به معنی کارگاه عکس است. فتوشاپ ابتدا در سال 1987 توسط برادران جان و توماس نول توسعه یافت. فتوشاپ از زمان توسعه اولیه خود از یک ابزار ساده ویرایش تصویر به مجموعه‌ای جامع برای دست‌کاری تصویر تبدیل شده است. در حالی که نسخه‌های اولیه فتوشاپ توسط برادران Knoll تولید و توزیع شد، نرم‌افزار توسط Adobe Systems خریداری شد و به Adobe Photoshop تبدیل شد.
اولین نسخه نرم‌افزار منتشر شده توسط Adobe در فوریه 1990 ارائه گردید. این نرم‌افزار به کاربران اجازه می‌داد فایل‌ها را در قالب‌های مختلف در رایانه‌های MacOS اولیه نمایش و ذخیره کنند. کاربران همچنین می‌توانند رنگ، تعادل و اشباع رنگ تصاویر را تنظیم کنند. در نرم‌افزارقبلی حداقل قابلیت‌های نقاشی و همچنین انتخاب لبه‌های نرم وجود داشت؛ اما طراحان گرافیک به سرعت از Adobe Photoshop استفاده کردند. پس از آن با اضافه شدن پشتیبانی CMYKcolor و Duotones در نسخه 2.0 و موتور نقاشی جدید و متن برداری نسخه 7.0، این نرم‌افزاربروز شد و در هر بار بروزرسانی قابلیت‌های کامل‌تری را با خود به ارمغان آورد.

کاربردهای فتوشاپ

به‌طورکلی کاربردهای فتوشاپ را می‌توان به شرح ذیل ذکر کرد:

  • Edit تصاویر
  • گذاشتن Effectهای مختلف بر روی تصاویر
  • اصلاح و بهبود رنگبندی تصاویر
  • ترکیب تصاویر با یکدیگر
  • طراحی قالب وب‌سایت
  • طراحی بنر و پوستر تبلیغاتی
  • طراحی تراکت و کارت ویزیت
  • طراحی جلد نشریات
  • تیتراژ فیلم‌ها

امروزه رشد دنیای دیجیتال باعث شده که فتوشاپ به یک منبع درآمدزایی تبدیل شود و فریلنسر فتوشاپ به صورت دورکاری پروژه های فتوشاپ دریافت کند و در یک مدت معین به انجام پروژه فتوشاپ به صورت دورکاری بپردازد.

خدمات قابل ارائه با فتوشاپ

فتوشاپ از ابزار قدرتمند در حوزه ویرایش تصاویر به حساب می‌آید و روز به روز به امکانات این نرم‌افزار در حال افزایش است. در این قسمت به برخی از خدمات فتوشاپ می‌پردازیم که عبارت‌اند از:

  • ویرایش تصاویر: هر راه قابل تصوری برای تغییر یک عکس در ذهنتان دارید در نرم‌افزار فتوشاپ قابل اجرا می‌باشد.

مانند ترمیم عکس‌های قدیمی، چاق و لاغر کردن افراد، تغییر پس زمینه عکس، تنظیم نور و رنگ، برش عکس‌ها و...

  • طراحی لوگو: امروزه همه کسب و کارهای فعال در جهان لوگو اختصاصی خود را دارند که این لوگو معرفی کننده آن کسب و کار است. به طور متوسط لوگوها با نرم‌افزار فتوشاپ توسط افراد ماهر در کارهای گرافیکی انجام می‌شود.
  • طراحی پوستر و اعلامیه: همیشه اعلامیه‌ها و پوسترهای جذاب و خوش نقش توجه ما را به خودش جلب کرده است. طراحی پوستر هم یکی از خدمات بی نظیر فتوشاپ است که کاربران زیادی به واسطه طراحی پوستر و اعلامیه از این نرم‌افزار استفاده می‌کنند.
  • نقاشی دیجیتال: بیشتر نقاشی‌ها، کارتون‌ها، جلد کتاب و سایر هنرهایی که به صورت آنلاین مشاهده می‌کنید توسط نقاش و روی بوم نقاشی نشده است؛ بلکه این کار نیز با فتوشاپ انجام می‌شود.
  • طراحی گرافیک: شرکت ادوب برنامه‌های خاص طراحی گرافیک دارد و اکثر امکانات این برنامه‌ها در نرم‌افزار فتوشاپ موجود می‌باشد.
  • توسعه وبسایت: شرکت ادوب سعی کرده تا قدمی در زمینه توسعه وب با کمک ابزار فتوشاپ بردارد. بدین جهت آن‌ها چندین ابزار را در جهت توسعه وب بهبود داده‌اند. یکی از مهم‌ترین مراحل طراحی وب، ایجاد قالب است.

شکی نیست که طراح حرفه‌ای می‌تواند با استفاده از یک ویرایشگر متن ساده مانند Notepad یک صفحه وب سایت زیبا را توسعه دهد اما از سوی دیگر فتوشاپ پر از ابزارها، ترفندها و میانبرها برای توسعه وب است. طراحان وب می‌توانند از برنامه‌های مختلفی برای انجام کار استفاده کنند؛ مثلا برخی از طراحان با استفاده از Adobe Illustrator و حتی Adobe InDesign برای نمایش بصری سایت به مشتری و توسعه‌دهندهگان وب استفاده می‌کنند. برای راحت‌سازی طراحی و انتقال آن به HTML، شاید فتوشاپ بهترین باشد و پس از آن Illustrator و InDesign قرار می‌گیرند.

  • فوتومونتاژ: یکی از خدمات فتوشاپ که برای مخاطب تعجب بر انگیز بوده فوتومونتاژ است. تا به حال عکس یک گربه را که سر گربه به شکل ماهی است دیده‌اید؟ یا عکس مردی که با لگد ساختمان برج میلاد را خراب کرده؟ به اینگونه عکس‌ها فوتومونتاژ می‌گویند که با نرم‌افزار فتوشاپ قابل انجام است.

معایب فتوشاپ

اگرچه این نرم‌افزارمحاسن زیادی را به دنبال دارد؛ اما می‌توان از آن ایرادات جزئی نیز گرفت. برای مثال بعد از نصب این نرم‌افزار فضای بسیار زیادی از هارد دیسک اشغال می‌شود و این ویژگی باعث می‌شود در زمان اجرا سرعت سیستم کاهش پیدا کند. این ویژگی باعث می‌شود که فقط افرادی بتوانند از آن به خوبی استفاده کنند که به طور تخصصی به آن احتیاج داشته باشند؛ اما با این وجود همه‌ی کاربران می‌توانند از این نرم افزاراستفاده کنند و پروژه های فتوشاپ خود را پیش ببرند به شرطی که از پروتابل آن استفاده کنند.

فتوشاپ فتوشاپ CS در مقابل فتوشاپ CC

معرفی نام تجاری Creative Suite برای هر نسخه از فتوشاپ به طور اختصار یک  CSاست که به همراه یک شماره نسخه بعد از اولین نسخه Creative Suite ارائه می‌گردد. بنابراین، نسخه‌های Adobe Photoshop بعد از Photoshop CS تبدیل به Photoshop CS2 و سپس Photoshop CS3 شد و تا ژوئن 2013 ادامه یافت. در آن زمان، Adobe یک برنامه مجوز جدید را معرفی کرد که در آن فتوشاپ هر ماه یا هر سال به عنوان بخشی از اشتراک اجاره می‌شود. در آن زمان Photoshop CS برای Creative Cloud جایگزین Photoshop CC شد.

Photoshop CS: Photoshop CS در اکتبر 2003 منتشر شد و این نرم‌افزارنشان‌دهنده تغییر نام تجاری Creative Suite بود. بهبودهای انجام شده در این نرم‌افزار عبارت‌اند از: افزودن دوربین RAW 2.0، فرمان مطابقت رنگ، پالت هیستوگرام بلادرنگ، افزایش کنترل کاربر و فرمان سایه / برجسته.

  • Photoshop CS2: این نسخه که در ماه می 2005 منتشر شد، دارای پیشرفت‌های دیگری بود که عبارت‌اند از: تنظیمات پیش‌تنظیم سفارشی، مرورگر فایل ارتقا یافته به Adobe Bridge، ویرایش غیر مخرب، فیلتر تصحیح لنز، و اشیاء هوشمند.
  • Photoshop CS3: به‌روزرسانی این نرم‌افزارکه در آوریل 2007 انجام شد، دوخت تصویر را بهبود بخشید و گزینه‌های چاپ اضافی را ارائه کرد. همچنین در این بروزرسانی بهینه‌سازی موبایل بهبود بخشیده شد و پشتیبانی ارائه شده برای Camera Raw افزایش یافته است.
  • PhotoshopCS4: این نسخه از فتوشاپ که در اکتبر 2008 منتشر شد، شامل پیشرفت‌های زیر بود: مقیاس‌گذاری آگاهانه از محتوا، مدیریت فایل‌ها و فضاهای کاری پیشرفته، پانل تنظیمات، افزایش گردش کار لایت‌روم و یک رابط ساده ‌شده مبتنی بر تب.
  • Photoshop CS5: نرم‌افزارگفته شده در آوریل 2010 منتشر شد و با خود پیشرفت‌هایی را به دنبال داشت که عبارت‌اند از:پشتیبانی 64 بیتی، انتخاب رنگ، راهنمایی‌های برس، صاف کردن خودکار تصویر، یک براش جدید میکسر و ابزار refine edg
  • Photoshop CS6: بروزرسانی این نسخه که در می 2012 منتشر شد، یک رابط کاربری بازطراحی‌شده، ویژگی ذخیره خودکار، ابزارهای برداری اصلاح‌شده، ابزارهای ویدیویی پیشرفته‌تر، توانایی شامل کردن لایه‌ها، دستکاری رنگ و تنظیم سطوح نوردهی را به همراه داشت.
  • Photoshop CC: آخرین به‌روزرسانی این نرم‌افزارکه در ژوئن 2013 منتشر شد، Camera RAW را به‌عنوان فیلتر، کاهش لرزش دوربین، توانایی همگام‌سازی تنظیمات برگزیده با ابر، اشیاء هوشمند مرتبط، نمونه‌ برداری هوشمند و مستطیل‌های گرد ویرایش شده را ارائه کرد.
  • Photoshop CC 2014: این به‌روزرسانی که در ژوئن 2014 منتشر شد، دارای پیشرفت‌هایی از جمله افزایش سرعت کار، بهبود اشیاء هوشمند، دو ابزار جدید تاری، ماسک فوکوس و پیشرفت ابزار آگاه از محتوا بود.
  • Photoshop CC 2015: با انتشار این به‌روزرسانی در ژوئن 2015 توانایی بیش از یک سبک لایه، توانایی صادرات به عنوان، افزایش دسترسی به سهام Adobe، یک رابط کاربری به‌روز شده، و قابلیت‌های کتابخانه جدید با پیوند فایل به آن اضافه شد. دومین آپدیت آن که در ژوئن 2016 منتشر شد و با نام CC 2015.5 وارد بازار شد نمونه کارها Adobe، فضای انتخاب و پوشاندن، بهبود صادرات و به‌روزرسانیدیگری برای پانل کتابخانه‌ها را ارائه داد.
  • Photoshop CC 2017: در پی به‌روزرسانی این نرم‌افزارکه در نوامبر 2016 انجام شد، جستجوی درون برنامه‌ای، ادغام پیشرفته با Adobe XD، پشتیبانی از فونت‌های رنگی SVG و عملکرد کلی بهبود یافت.
  • Photoshop CC 2018: این به‌روزرسانی که در اکتبر 2017 منتشر شد، ویژگی های صاف کردن ضربه، ابزار قلم انحنای جدید، مدیریت براش ساده، امکان دسترسی به عکس‌های لایت روم در فتوشاپ و همچنین امکان ارسال ایمیل آثار به طور مستقیم در فتوشاپ را عرضه کرد.
  • Adobe Photoshop cc2019:  به‌روزرسانیPhotoshop CC 2019 را در کنفرانس Adobe Max در اواخر سال 2018 اعلام کرد.
  • Photoshop CC 2020: جدیدترین نسخه فتوشاپ در پاییز 2019 در دسترس قرار گرفت و در ژوئن 2020 به‌روزرسانی‌های جزئی در آن انجام شد. مهم‌ترین به‌روزرسانی‌های این نسخه شامل انتخاب‌های بهبود یافته برای پرتره‌ها و امکان استفاده از الگوها هنگام ایجاد طرح‌ها است.

فتوشاپ پروتابل

فتوشاپ پروتابل یک نسخه جدید از فتوشاپ می‌باشد که در آن فقط هسته اصلی نرم‌افزار قرار دارد و قسمت‌هایی که حجم بالا دارند یا اینکه همه کاربران از آن استفاده نمی‌کنند حذف شده است. یکی از ویژگی‌های منحصربه فرد نسخه پروتابل این است که کاربران بدون اینکه آن را نصب کنند می‌توانند آن را ازداخل فلش یا مموری  همیشه و همه‌ جا آن را همراه خود داشته باشند.

تفاوت‌های فتوشاپ مک در مقابل ویندوز

تفاوت‌های بسیار کمی بین فتوشاپ در MacOS و رایانه‌های ویندوز وجود دارد. منوها، گزینه‌ها، پنل‌ها و ابزارها در هر دو نسخه مک و ویندوز فتوشاپ در یک مکان یافت می‌شوند. هیچ تفاوت عملکردی بین Adobe Photoshop در رایانه‌های مک یا ویندوز وجود ندارد. البته قبل از اینکه Adobe Photoshop در رایانه‌های Mac یا Windows قابل استفاده باشد، خود رایانه باید حداقل شرایط زیر را داشته باشد.

الزامات کامپیوتر برای فتوشاپ ویندوز

  • پردازنده Intel® Core 2 یا AMD Athlon® 64؛ پردازنده 2 گیگاهرتز یا بیشتر.
  • مایکروسافت ویندوز 7 با سرویس پک 1، ویندوز 8.1 یا ویندوز 10.
  • 2 گیگابایت رم یا بیشتر.
  • 6 گیگابایت یا بیشتر از فضای موجود در هارد دیسک برای نصب 32 بیتی؛ 3.1 گیگابایت یا بیشتر از فضای موجود در هارد دیسک برای نصب 64 بیتی؛ و همچنین فضای خالی اضافی برای نصب نیاز است.
  • صفحه نمایش 1024 x 768 با رنگ 16 بیتی و 512 مگابایت یا بیشتر VRAM اختصاصی.
  • سیستم با قابلیت OpenGL 2.0.
  • همچنین اتصال به اینترنت برای فعال کردن نرم‌افزار، تأیید اعتبار اشتراک‌ها و دسترسی به خدمات آنلاین مختلف مورد نیاز است.

الزامات کامپیوتر برای فتوشاپ Mac OS

  • پردازنده چند هسته‌ای اینتل با پشتیبانی 64 بیتی.
  • MacOS نسخه 10.13 (High Sierra)، MacOS نسخه 10.12 (Sierra) یا Mac OS X نسخه 10.11 .
  • رم 2 گیگابایت یا بیشتر.
  • 4 گیگابایت یا بیشتر از فضای موجود در هارد دیسک برای نصب، و همچنین فضای خالی اضافی موردنیاز برای نصب.
  • صفحه نمایش 1024 x 768 با رنگ 16 بیتی و 512 مگابایت یا بیشتر VRAM اختصاصی.
  • سیستم با قابلیت OpenGL 2.0.
  • همچنین اتصال به اینترنت برای فعال کردن نرم افزار، تأیید اعتبار اشتراک‌ها و دسترسی به خدمات آنلاین مختلف مورد نیاز است.

فرصت‌های شغلی و استخدام فتوشاپ کار به صورت دورکاری

فتوشاپ قادر است شما را با دنیای جدیدی از کار حرفهای پیوند دهد و زمینه‌‌های شغلی فراوانی را برای شما ایجاد کند. شما با فراگیری نرم‌افزار فتوشاپ قادر خواهید بود در تمام مشاغل زیر فعالیت داشته باشید:

  • گرافیست‌ها
  • افرادی که در صنعت چاپ کار می‌کنند
  • طراحان وب‌سایت
  • عکاسان و آتلیه داران
  • طراحان نرم‌افزارها
  • افرادی که درزمینه ی انیمیشن سه‌بعدی و دوبعدی کار می‌کنند
  • شاغلین در صنعت بازی‌سازی
  • افرادی که در روزنامه‌ها و مجلات کار می‌کنند
  • شرکت‌های تبلیغاتی
  • ناشران کتب و مجلات
  • گرفتن پروژه فتوشاپ از طریق فریلنسری

اما شاید برای شما سوال باشد که چگونه به این کارها و فرصت‌های شعلی دست پیدا کنیم؟ خوشبختانه با پیدایش سایت های فریلنسری فتوشاپ کاربر به راحتی می‌تواند برای گرفتن پروژه فتوشاپ اقدام به ثبت‌نام کند و پروژه تحویل بگیرد و به صورت دورکاری فتوشاپ و پروژه خود را پیش ببرد. البته توجه داشته باشید که گرفتن پروژه از طریق این سایت‌های فریلنسری فتوشاپ منوط به قوانین خاصی می‌باشد که لازم است به آن دقت شود.

سایت های فریلنسری فتوشاپ یک واسطه مورد اعتماد بین کارفرما و فریلنسر هستند که در تمام مراحل انجام کار از دریافت پروژه فتوشاپ تا انجام پروژه فتوشاپ همراه کارفرما و فریلنسر می‌باشد.

برای اعتماد کارفرما به فریلنسر فتوشاپ 10 سوال اصلی در مصاحبه مطرح می‌شود

  • درباره دانش طراحی و همین طور تجربیات خودتان برای ما توضیح دهید.

این سوال می‌تواند به عناوین مختلفی در مصاحبه کاری پرسیده شود:

  1. به عنوان یک سوال معمولی برای شروع صحبت بین شما و کارفرما است تا بتوانید شناخت بیشتری از یکدیگر به دست آورید.
  2. به عنوان یک سوال مستقیم درباره این که چگونه سوابق شغلی شما می‌تواند کارفرما را قانع کند که از پسِ این کار جدید برمی آیید.
  3. به عنوان یک پرسش برای شناخت عمیق تیم‌هایی که با آن‌ها کارکرده اید و پروژه فوتوشاپ که انجام داده اید.

حتماً آمادگی صحبت درباره موسسات و آموزشگاه‌هایی که در آن‌ها دوره‌های طراحی را گذرانده‌اید و با این شغل جدید انطباق و ارتباط دارد را داشته باشید.

  • روند طراحی خود را چگونه توصیف می‌کنید؟
  • کدام یک از نمونه کارهایتان را بیشتر دوست دارید و چرا؟
  • تجربه کار با چه نرم افزارهای گرافیکی را دارید؟
  • شما چه بردی را تحسین می‌کنید و ویژگی‌های فنی این برند چیست؟
  • درباره مهم‌ترین چالش خود، یعنی وقت شناس بودن و تحویل به موقع پروژه‌ها برای ما صحبت کنید؟
  • چرا می‌خواهید در این شرکت کار کنید؟
  • چگونه با نظرات و پیشنهاداتی که با آن‌ها مخالف هستید، برخورد می‌کنید و واکنش شما به نظرات این افراد چگونه است؟
  • آیا شما تنها کار کردن را می‌پسندید یا دوست دارید در یک تیم طراحی کار کنید؟
  • چگونه یک لوگو برای شرکت ما طراحی می‌کنید؟

برای مصاحبه کاری شغل گرافیستی و یا فریلنسری فتوشاپ نیز به دست آوردن اطلاعات کافی از آن شرکت، می‌تواند به شما در پروژه‌ای که قرار است پیش ببرید بسیار کمک کننده و مفید باشد، حال می‌خواهد طراحی لوگو، طراحی استوری اینستاگرام یا صفحه درباره ما در وب‌سایت باشد.

در این ویدئو در خصوص فتوشاپ برای تازه کارها صحبت شده است.

سوالات متداول

Adobe Photoshop چیست؟

نرم افزاری است که توسط شرکت Adobe برای ایجاد و ویرایش تصاویر و لوگوها توسعه یافته است. با ادوبی فتوشاپ می‌توان تنظیمات و اصلاح را انجام داد.

دیدگاه خود را بیان کنید

1000 کاراکتر باقیمانده است