پروژه پایتون

انجام پروژه پایتون

یکی از پرطرفدارترین مهارت‌های فریلنسرینگ، برنامه نویسی است و آمار به دست آمده از سایت‌های برنامه نویسی مختلف نشان می‌دهد که سالانه، تعداد زیادی پروژه برنامه نویسی در این سایت‌ها ثبت می‌شود. در میان این پروژه‌ها، پروژه‌های برنامه نویسی به زبان پایتون سهم ویژه‌ای را به خود اختصاص داده است بنابراین؛ ما در تیم حامی ورکس، تصمیم گرفتیم در این مطلب توضیحاتی در رابطه با انجام پروژه پایتون، خدمت شما ارائه کنیم.

معرفی زبان برنامه نویسی پایتون

پایتون Python یک زبان برنامه نویسی تفسیری، سطح بالا (High-Level) و همه منظوره است، که توسط یک برنامه نویس هلندی به نام خیدو فان روسوم طراحی شده و اولین بار در سال ۱۹۹۱ به صورت رسمی انتشار یافته است. فلسفه اصلی طراحی پایتون «خوانایی بالای کد» در این زبان می‌باشد و نویسه‌های فاصله خالی در آن، معنادار بوده و مکرر مورد استفاده قرار می‌گیرند. این موضوع سبب می‌‍‌شود تا این زبان برنامه نویسی قابلیت مناسبی برای کار تیمی داشته باشد و موانع زبانی و تجربیات کاری متفاوت اعضای تیم، نتواند بر هماهنگی و همکاری آنها تاثیر بگذارد. در طراحی زبان برنامه نویسی پایتون، از ساختار زبانی و دیدگاه شیءگرا (Object-Oriented) استفاده شده است که به برنامه نویس، امکان نوشتن یک کد منطقی و واضح (بدون ابهام) را، برای پروژه‌های کوچک و بزرگ می‌دهد و موجب می‌شود تا کار با این زبان برنامه نویسی ساده باشد. پایتون یکی از محبوب‌ترین زبان‌های برنامه نویسی در دنیا محسوب می‌شود و طرفداران زیادی دارد و در حال حاضر رقابت تنگاتنگی با متلب دارد، طی سالیان گذشته در دانشگاه های کشور بیشتر پروژه متلب تعریف و انجام میشد و متلب بی رقیب بود که چند سال گذشته پایتون رقیب جدی متلب در تعداد پروژه شده است.

پادکست زبان برنامه نویسی پایتون

Python

پروژه برنامه نویسی پایتون در رشته های مختلف

هر فریلنسر Python حامی ورکس توان انجام پروژه Python در رشته های زیر را دارا می باشد. لازم به ذکر است كه با توجه به نزدیک شدن تمامی رشته ها به حوزه های IT و نرم افزاری در آینده نزدیک کاربرد زبانهای نرم افزاری از جمله پایتون تقریباً در همه جا خواهد بود. در ادامه انجام پروژه برنامه نویسی در حوزه های زیر قابل تعریف است:

انجام پروژه پایتون

کاربرد زبان برنامه نویسی پایتون

همانطور که در قسمت قبل هم اشاره شد، یادگیری و کار با زبان برنامه نویسی پایتون ساده و کم دردسر است از این رو اکثر کسانی که تازه به دنیای برنامه نویسی وارد شده و تازه کار هستند، این زبان را برمیگزینند. زبان برنامه نویسی پایتون برای ساخت برنامه‌های کاملاً حرفه‌ای با کیفیت بالا، برنامه‌های مستقل و سرویس‌های وب استفاده می‌شود و برنامه‌های نوشته شده با این زبان، قابلیت‌های زیادی دارند. هم چنین پایتون یکه تاز حوزه تجزیه و تحلیل داده‌های مربوط به فناوری اطلاعات محسوب می‌شود و محبوبیت این زبان موجب شده تا اکثر کتابخانه‌ها رابط‌های ویژه پایتون را ارائه کنند و کاربران پایتون در این زمینه با هیچ مشکلی مواجه نباشند.

مزایا و معایب زبان برنامه نویسی پایتون

یکی از مهم ترین مزایای پایتون که در قسمت‌های قبلی نیز به آن اشاره شد، یادگیری ساده و آسان این زبان برنامه نویسی است. اما این نکته تنها مزیت این زبان برنامه نویسی نیست و مزایایی که در ادامه ذکر می‌شود بخشی از مزایای انجام پروژه پایتون، است.

  • کاربران پایتون به علت وجود ماژول‌های شخص ثالث در این نرم افزار، می‌توانند میان پایتون و دیگر زبان‌های برنامه نویسی و سیستم عامل‌ها، ارتباط برقرار کنند و با محدودیت در این زمینه مواجه نیستند.
  • از آنجایی که پایتون از یک طراحی شیء گرای مناسب برخوردار می‌باشد، قابلیت کنترل پیشرفته یک فرایند و ادغام و پردازش متن را دارد که این ویژگی‌ها موحب افزایش بهره‌وری این نرم افزار شده است. پایتون برای طراحی برنامه‌های پیچیده و دارای چند پروتکل تحت شبکه نیز مناسب می‌باشد.
  • زبان پایتون به صورت منبع باز و تحت مجوز OSI ارائه شده است بنابراین استفاده و توزیع آن آزاد است و از آنجایی که توسعه آن توسط جامعه زیادی صورت می‌گیرد، ماژول‌های زیادی برای توسعه آن وجود دارد.
  • ارائه دهندگان زبان برنامه نویسی پایتون، کتابخانه‌های پیشتیبانی گسترده‌ای را برای این زبان در نظر گرفته‌اند که موضوعات مختلفی مانند پروتکل اینترنت ، عملیات رشته ، ابزارها و سرویس های وب و رابط های سیستم عامل و ..... را پوشش می‌دهد و از آنجایی که کد بسیاری از کارهای برنامه نویسی پرطرفدار در این کتابخانه‌ها وجود دارد، عملیات کد نویسی بسیار کوتاه‌تر و سریع تر پیش می‌رود.

معایب پایتون

  • از آنجایی که پایتون یک زبان سطح بالا است و به زبان سخت افزار نزدیک نیست، سرعت آن نسبت به زبان‌های برنامه نویسی مانند C و C++ کند تر است. بنابراین اگر سرعت از اهمیت بالایی برای شما برخودار است، پایتون انتخاب مناسبی برای شما نمی‌باشد.
  • زبان برنامه نویسی پایتون یک زبان ضعیف برای توسعه برنامه‌های موبایل محسوب می‌شود به همین دلیل برنامه‌های موبایل، معمولا با این زبان نوشته نمی‌شوند. اگر قصد دارید در حوزه برنامه نویسی موبایل فعالیت کنید، بهتر است زبان برنامه نویسی دیگری را برگزینید.
  • از آنجایی که پایتون از انعطاف پذیری داده‌ها در ساختار خود استفاده می‌کند، میزان مصرف حافظه آن زیاد است و برای انجام کارهایی که نیاز حافظه فشرده نیاز دارند، انتخاب مناسبی نمی باشد.
  • از آنجایی که این زبان پویا است به آزمایش و تجربه بیشتری نیاز دارد زیرا بسیاری از کاربران این زبان برنامه نویسی خطاهایی را گزارش کرده‌اند که فقط در زمان اجرا خود را نشان می‌دهند.

چرا پایتون انقدر طرفدار دارد؟

به گفته برخی از منابع پایتون رتبه سوم در میان محبوبترین زبان‌های برنامه نویسی دنیا را دارد و تعداد بالای درخواست انجام پروژه پایتون و یا دانلود پروژه پایتون در سایت‌های فریلنسری مانند حامی ورکس، گواه این مسئله است که زبان برنامه نویسی پایتون طرفداران زیادی دارد.

عمده دلایل این محبوبیت را می‌توان مزایای این زبان برنامه نویسی دانست که در قسمت‌های قبل به آن اشاره شده است. علاوه بر موارد ذکر شده می‌توان به رایگان بودن این زبان برنامه نویسی، در دسترس و متداول بودن آموزش‌های مربوط به این زبان، استفاده شرکت‌های بزرگ و پرطرفدار مانند گوگل از پایتون و ....... اشاره کرد.

فعالیت‌های سایت حامی ورکس در زمینه برنامه نویسی

سایت حامی ورکس به عنوان یکی از معتربرترین سایت‌های فریلنسری امکان ثبت پروژه و یا ثبت نام به عنوان فریلنسر، در رابطه با حوزه‌های برنامه نویسی را فراهم کرده است. اگر برای گسترش کسب و کار خود به یک طراح سایت نیاز دارید و یا اگر یک برنامه نویس کار شما را راه خواهد انداخت و یا حتی اگر دانشجو هستید و دنبال کسی می‌گردید تا در انجام پروژه‌های درسی شما را یاری کند، می‌توانید با ثبت یک پروژه رایگان در سایت حامی ورکس از فریلنسرهای باتجربه این سایت کمک بگیرید.

امکان ثبت پروژه با تمام زبان های برنامه نویسی از جمله پایتون فراهم شده است و نیاز نیست نگران هزینه انجام پروژه پایتون باشید زیرا، می‌توانید کار خود را با مناسبترین قیمت تحویل بگیرید.

دانلود رایگان کتاب آموزش پایتون به زبان فارسی

در ادامه یکی از کتاب های آموزشی با زبان شیرین فارسی را برای شما به صورت رایگان آماده کرده ایم. امیدوارم از آن استفاده کنید و برای شما مفید باشد. کتاب آموزش پایتون به زبان فارسی به نویسندگی مهندس افشین رفوآ. 

سوالات متداول

هزینه انجام پروژه پایتون (Python) چقدر است؟

هزینه انجام پروژه های پایتون (Python) توسط متخصصان و فریلنسر‌های حامی ورکس مشخص می‌شود که معمولا قیمتی منصفانه و رقابتی است.

img
Reza85gh تایید شده
من تازه شروع کردم و هنوز پروژه ای نگرفتم
اما از سایت حامی ورکس خیلی خوشم اومد
برای گرفتن پروژه و افزایش مهارت پیشنهادی دارید؟

1
img
hamiworks تایید شده
سلام، تکمیل کردن رزومه مهمترین بخش کار است.
0
img
سونگولیش
در کل پروژه پایتون دورکاری هست، من ندیدم شرکتی پایتون کار استخدام بکنه. همیشه کار تو سایت های فریلنسری هست یا کانال پروژه های پایتون
0
img
hamiworks تایید شده
پایتون به صورت دورکاری زیاد انجام میشه.
0
img
زیبا
چند سال پیش تو اینستا پروژه فریلنسری پایتون انجام دادم، طرف پولمو نداد.
0
img
hamiworks تایید شده
سایت های فریلنسری جهت جلوگیری از همین اتفاقات هست، اگر پروژه ای در خارج از این سایت ها پیدا میکنید، به نظرم حتما از کارفرما دعوت کنید که برای بالا رفتن ضریب اطمینان از طریق سایت حامی ورکس پروژه را براتون ارسال کنند.
0
img
مجتبی یاسی
من عاشق کسب درآمد از طریق فریلنسری پایتون هستم، یک ساله شروع کردم، تا الان بد نبوده برام
0
img
hamiworks تایید شده
بسیار عالی، مطمئن باشید درامدتون روز به روز بهتر میشه، چون پایتون تازه در حال رشد هست و هنوز به جایگاه اصلیش نرسیده.
0
img
فریلنسر پایتون
حدودا درآمد یک فریلنسر پایتون چقدر هست؟
0
img
hamiworks تایید شده
در این خصوص امکان ذکر یک عدد دقیق نیست، درامد یک فریلنسر پایتون و یا هر فریلنسری وابسته به میزان مهارت، تعداد پروژه های انجام شده است. هرچه مهارت بالاتر و تعداد پروژه ها بیشتر درامد بالاتر
0

دیدگاه خود را بیان کنید

1000 کاراکتر باقیمانده است