طراحی اینفوگرافیک
از بین بهترین فریلنسرهای به راحتی انتخاب کنید
حامی ورکس مرجع فریلنسرهای ایران است. پروژه خود را به راحتی برون سپاری کنید و برای انجام آنها به صورت موقت فریلنسر استخدام کنید.
از بین بهترین فریلنسرهای به راحتی انتخاب کنید
حامی ورکس مرجع فریلنسرهای ایران است. پروژه خود را به راحتی برون سپاری کنید و برای انجام آنها به صورت موقت فریلنسر استخدام کنید.
پروژه های خود را به راحتی برون سپاری کنید و
با خاطری آسوده فریلنسر استخدام کنید
با گسترش تکنولوژی و افزایش دسترسی عموم مردم به انواع شبکههای اطلاع رسانی، روز به روز بر اهمیت اطلاعات افزوده شد و روشهای نوینی برای انتقال اطلاعات پدید آمد که یکی از پرطرفدار ترین آنها، انتقال اطلاعات به روش اینفوگرافیک است. در این مطلب قصد داریم تا توضیح مختصری در رابطه با این شاخه از طراحی و انواع آن ارائه دهیم.
اینفوگرافیک یا گرافیک اطلاع رسان، به معنای ارائه اطلاعات یا اطلاع رسانی از طریق تصاویر است و از آن برای جذب بیشتر مخاطب به مطالعه محتوا و ماندگار شدن موضوع در ذهن مخاطب استفاده میشود. برای جذابیت بیشتر اینفوگرافیک از المان های گرافیکی مانند آیکونها، تصاویر، نمودارها و تلفیق آنها با اطلاعات (آمار، اطلاعات جغرافیایی و …) استفاده می شود.
پاسخ این سوال دلیل اصلی محبوبیت اینفوگرافیک است و برای پاسخ به این سوال، راحت ترین راه، فکر کردن به این موضوع است که چه زمانی تمایل بیشتری به مطالعه یک مطلب دارید؟ زمانی که بدون هیچ تصویر و آیکون گرافیکی و فقط به صورت محتوا ارائه میشود؟ یا زمانی که محتوا درون قالبی جذاب از رنگ ها، تصاویر و آیکونهای گرافیکی قرار دارد؟
فکر نمیکنم کسی را بتوانید بیابید که مطالعه یک محتوای ساده را به مطالعه محتوای اینفوگرافیکی ترجیح دهد و دلیل آن هم این است که ذهن انسان حافظه بصری بالایی دارد و اطلاعات گرافیکی را بهتر از اطلاعات متنی متوجه میشود و به خاطر میسپارد.
اینفوگرافیکها، انواع متنوعی دارند که بسته به نوع محتوایی که قصد به اشتراک گذاشتن آن را دارید، می توانید یکی از این قالبها را برای جذاب تر کردن محتوای خود برگزینید.
برای مثال زمانی که قصد دارید مقایسه ای بین تعداد زیادی داده و یا آمار انجام دهید، میتوانید از انواع نمودارها، آیکونها و نقشه های مقایسه ای استفاده کنید.
همچنین استفاده از نوع تایم لاین ، برای زمانی مناسب است که هر قسمت از محتوای شما، مربوط به زمان مشخصی است و شما قصد دارید با نشان دادن این توالی زمانی مفهموم خود را واضح تر بیان کنید.
یک مثال دیگر، استفاده از اینفوگرافیک های سلسله مراتبی برای زمانی است که شما قصد دارید اولویت چند مسئله را نسبت به یکدیگر نشان دهید.
اینفو گرافیک ها بسیار متنوع هستند و توضیح تک تک آنها از عهده این مطلب خارج است، اما یکی از مهم ترین مزایای اینفوگرافیک نسبت به دیگر روشهای طراحی این است که تنوع آن باعث میشود تا همیشه امکان خلاقیت در این رشته وجود داشته باشد و برای بیان هر مسئلهای، مناسب باشد.
همانطور که از کلمه اینفوگرافیک مشخص است، این شاخه از طراحی از دو بخش اطلاعات و تصاویر تشکیل شده است. اولین گام برای طراحی یک اینفوگرافیک جذاب این است که یک محتوای مناسب داشته باشیم. توجه به هدفی که قصد طراحی اینفوگرافیک برای آن را دارید و مخاطبی که قرار است این طراحی را ببیند، به شما کمک میکند تا مناسبترین محتوا را انتخاب کنید.
پس از انتخاب محتوا نوبت به طراحی می رسد که توصیه میکنیم از طراحی های دیگران کپی نکنید و در طراحی اینفوگرافیک خلاقیت به خرج دهید. اگر قصد سپردن پروژه خود به طراحان دیگر را دارید نیز از آنها بخواهید که یک طراحی جدید و مختص شما آماده کنند.
برای طراحی یک اینفوگرافیک جذاب، توجه به نکاتی مانند تعادل میان متن ها و تصاویر، استفده از رنگ های متناسب و جذاب، رعایت سلسله مراتب دیداری، استفاده از عکس های باکیفیت و ..... ضروری است.
اگر به طراحی اینفوگرافیک نیاز دارید و دنبال یک طراح باتجربه و حرفهای هستید، میتوانید از میان مجریان فعال سایت ما یکی را برگزینید و با خیالی اسوده پروژه خود را به آنها بسپارید. برای ثبت یک پروژه طراحی اینفوگرافیک تردید نکنید و همین امروز از طریق فرم زیر یک پروژه ثبت کنید.