انجام پروژه برنامه نویسی

انجام پروژه برنامه نویسی

از بهترین فریلنسرهای برنامه نویسی به راحتی انتخاب کنید
انجام پروژه برنامه نویسی
انجام پروژه برنامه نویسی
کدنویسی

کمک میکنیم تا پروژه های برنامه نویسی شما سریعتر انجام شود

پروژه های زبان برنامه نویسی خود را به راحتی برون سپاری کنید و
با خاطری آسوده فریلنسر استخدام کنید

برنامه نویسی

یکی از بنیادی ترین نیازهای بشر، داشتن روابط اجتماعی و برقراری ارتباط با دیگران است. برای برطرف کردن این نیاز حیاتی، انسانها زبان های گوناگونی را ابداع کرده اند و از آنها برای برقرار ارتباط با یکدیگر، بهره برده اند. با گسترش تکنولوژی و پر رنگ شدن نقش آن در زندگی انسان، انسانها، علاوه بر ارتباط با یکدیگر، به ارتباط با کامپیوترها و فهماندن دستورات و نیازهای خود به آنها نیز، احتیاج پیدا کردند. برای حل این مشکل، دانشمندان دست به کار شدند و زبان های برنامه نویسی را ابداع کردند. با گسترش کامپیوترها، زبان‌های برنامه نویسی نیز، رشد و توسعه پیدا کردند و به تبع آن برنامه نویسی به یکی از ارکان اساسی زندگی انسان تبدیل شد. در رشته های مهندسی انجام پروژه متلب به یکی از پر طرفدار ترین مهارتها تبدیل شده است.

برنامه نویسی چیست؟

برنامه نویسی را می توان روش حل مسئله و مشکلات به کمک کامپیوتر تعریف کرد. به گونه ای که شما دستورات مورد نیاز کامپیوتر، برای انجام کار مورد نیازتان را، به زبانی که برای او قابل فهم باشد بیان می کنید و خروجی دلخواه خود را تحویل می گیرید. برنامه نویسی نقش پر رنگی در زندگی همه انسانها داشته و برای حل مسائل کوچک، تا مشکلات بزرگ و پیچیده کارایی دارد. به عبارت دیگر به سختی می توان بخشی از زندگی فردی یا اجتماعی انسان امروز را یافت که با برنامه نویسی هیچ ارتباطی نداشته باشد، از تلفن همراه او گرفته تا لپ تاپ و تبلت مورد استفاده او و یا حتی کارهای اداری و بانکی که با سرعت و سهولت انجام می‌شوند و ...... همه به مدد برنامه نویسان خلاق ممکن شده‌اند و در دسترس او قرار گرفته‌اند.

چگونه یک برنامه نویس شویم؟

وقتی اسم برنامه نویسی می‌آید، برخی تصاویر فیلم‌ها را به خاطر می‌آورند و انسانهایی را تصور می‌کنند که در اتاقی تاریک، با فشردن سریع کلیدهای کیبورد سعی در هک مراکز نظامی دارند! در حالی که این تصور کاملا غلط است و برنامه نویسان در روشنایی روز و با تفکر و خلاقیت کدهای مورد نظر خود را می‌نویسند و غالبا توانایی هک کردن نیز، ندارند!
حال اگر به این علم جذاب علاقه مندید و تصمیم دارید در آینده به یک برنامه نویس حرفه‌ای تبدیل شوید، راههای زیادی در مقابل شما قرار دارد. شما می‌توانید در زمینه این رشته تحصیلات دانشگاهی داشته باشید، یا اینکه از از کلاسهای آموزشی مراکز مختلف بهره ببرید و یا به صورت آنلاین و از طریق سایت های آموزش برنامه نویسی، این دانش کاربردی را بیاموزید. در هر صورت برنامه نویسی نیازمند تمرین زیاد و داشتن هوش و خلاقیت بالایی است.
برنامه نویسی دانشی است که در همه‌ی جنبه‌های زندگی انسان کاربرد دارد، اما برای موفقیت بهتر در آن بهتر است که از ابتدا، زمینه‌ی فعالیت خود را مشخص کنید و تمرکز خود را روی آن بگذارید. در ادامه توضیح مختصری در رابطه با این زمینه‌ها ارائه می‌گردد.

رشته مهندسی کامپیوتر

یکی از راه‌های یادگیری بر نامه نویسی، تحصیل در رشته مهندسی کامپیوتر است و اگر شما به تصحیلات آکادمیک علاقه دارید، این رشته انتخاب مناسبی برای شما می‌باشد.
رشته مهندسی کامپیوتر در مقطع کارشناسی دارای دو گرایش سخت افزار و نرم افزار می‌باشد. گرایش سخت افزار شامل فعالیت های آموزشی، پژوهشی و صنعتی در زمینه طراحی بخش های سخت افزاری کامپیوتر، شامل پردازش گر مرکزی (CPU)، پورت های ورودی و خروجی، سیستم‌ها و مدارات جانبی و در کل تمام اجزا کامپیوتر می‌باشد. گرایش نرم افزار بر بخش غیر قابل لمس ولی در عین حال ضروری کامپیوتر متمرکز است و شامل آموزش و پژوهش در زمینه زبان های مختلف برنامه نویسی، سیستم های عامل مختلف و طراحی انواع الگوریتم ها می باشد. همانگونه که مشخص است برای یادگیری برنامه نویسی، باید گرایش نرم افزار را برای تحصیل برگزینید.

معرفی برترین سایت‌های آموزش برنامه نویسی

اگر به برنامه نویسی علاقه مندید اما در رشته مهندسی کامپیوتر تحصیل نکرده‌اید، نگران نباشید زیرا تحصیلات دانشگاهی تنها راه یادگیری این مهارت کاربردی نیست و شما در صورت تمایل می‌توانید در کلاسهای آموزشگاه های معتبر شرکت کنید و یا از طریق سایت های آموزش برنامه نویسی این مهارت را فرا بگیرید. معمولا کارفرمایان به تحصیلات شما و اینکه آیا تحصیلات مرتبط با برنامه نویسی داشته‌اید یا خیر، اهمیت نمی‌دهند بلکه تجربه و مهارت شما برای آنها مهم است. بنابراین نگران این مسئله نباشید.
در ادامه تعدادی از معروفترین سایت های آموزش برنامه نویسی را خدمت شما معرفی می‌کنم:

سایت درسمن

سایت درسمن مانند تمام سایت‌های آموزشی دیگر، با هدف جمع آوری آموزش‌های کاربردی در تمام زمینه‌ها و آماده کردن افراد برای ورود به بازار کار ایجاد شده است و تا کنون توانسته است مخاطب زیادی را به خود جذب کند. مزیت این سایت نسبت به سایت‌های دیگر این است که، درسمن آموزش‌های خود را به سبک ماکروسافت ارائه می‌کند.
درسمن تنها دوره‌های آموزشی ارائه شده از طرف ماکروسافت را منتشر می‌کند، در نتیجه شما مطابق با استانداردهای روز دنیا آموزش می‌بینید و در صورت تمایل می‌توانید برای دریافت گواهینامه بین المللی ماکروسافت در زمینه‌های مختلف مانند MCS، MCSE و ....... اقدام کنید. بنابراین اگر می‌خواهید در حوزه‌ی IT مطابق با استانداردهای ماکروسافت آموزش ببینید، درسمن انتخاب مناسبی برای شما است.

سایت coursera.org

سایت courser توسط یک شرکت آموزشی تاسیس شده است و با کمک دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی معتبر در دنیا، دوره‌های آموزشی رایگان برگزار می‌کند. این دوره‌ها که معمولا به صورت آنلاین برگزار می‌شوند، توسط اساتید طراز اول دنیا و به صورت ویدئویی تدریس می‌شوند. کاربران این سایت می‌توانند با سرعت دلخواه خود مطالب را یاد بگیرند و برای تفهیم بهتر مطالب، در پایان هر بخش تعدادی تمرین در اختیار کاربر قرار داده می‌شود.
از آنجایی که این آموزشها توسط بهترین اساتید دنیا ارائه می‌شوند و کاملا رایگان هستند، سایت coursera.org می‌تواند انتخاب مناسبی برای یادگیری برنامه نویسی باشد.

سایت آموزش برنامه نویسی quicklearn.ir

سایت quicklearn منحصرا به آموزش برنامه نویسی اندروید می‌پردازد، بنابراین اگر به این حوزه علاقه مندید انتخاب مناسبی برای شما می‌باشد. این سایت به علاقه مندان برنامه نویسی اندروید، زبان برنامه نویسی Basic4Android را معرفی می‌کند و در طی سالهای گذشته، به افراد زیادی کمک کرده است تا با یادگیری این زبان کسب در آمد داشته باشند.
برنامه نویسی یک دانش کاربردی است که اگر در آن مهارت کافی داشته باشید می‌توانید با انجام پروژه‌های دانشجویی کامپیوتر و پروژه‌های برنامه نویسی به راحتی درآمد کسب کنید.‌

سایت آموزشی Codecademy

وبسایت Codecademy یکی از پر طرفدارترین وبسایت‌های آموزش برنامه نویسی است. این سایت آمار 24 ملیون کاربر را منتشر می‌کند که، به شدت آمار تحسین برانگیزی است. این سایت دوره‌های آموزش کامپیوتر، نرم‌افزار، برنامه‌نویسی، هوش مصنوعی، ماشین لرنینگ، طراحی وب‌‌سایت و ….. را به صورت تخصصی برگزار می‌کند بنابراین مرجع کاملی برای آموزش برنامه نویسی محسوب می‌شود. هم چنین در این سایت زبان‌های برنامه نویسی HTML، CSS، JavaScript، jQuery، PHP، Python و Ruby و .... نیز تدریس می‌شود و شما می‌توانید به راحتی زبان برنامه نویسی مد نظر خود را یاد بگیرید.
سایت آموزش برنامه نویسی CodeAcademy، دارای دو اکانت پولی و رایگان می‌باشد. اکانت رایگان این سایت امکانات زیادی در اختیار شما قرار می‌دهد اما شما را با محدودیت‌هایی نیز، مواجه می‌کند. اکانت پولی این سایت امکانات مناسب‌تری را در اختیار شما قرار می‌دهد. در بدو ثبت نام شما می‌توانید به مدت هفت روز به صورت رایگان از اکانت پولی سایت CodeAcademy استفاده کنید.

سایت آموزشی بلدشو

سایت بلد شو از سال 1395 شروع به کار کرده است و مانند تمام سایت‌های آموزشی، تمام تلاش خود را به کار گرفته است تا امکانات آموزشی را در اختیار کاربران خود قرار دهد. تمرکز این سایت از ابتدا بر ارائه محتوا به زبان فارسی بوده است. دوره‌های آموزشی سایت بلد شو مطابق با استانداردهای جهانی بوده و پس از ترجمه به زبان فارسی، همراه با زیر نویس با کیفیت یا دوبله حرفه‌ای روی سایت قرار می‌گیرند. بنابراین اگر مایل هستید برنامه نویسی را از طریق وسدئوهای بین المللی یاد بگیرید، اما با مشکل ندانستن زبان خارجی مواجه هستید، بلد شو انتخاب مناسبی برای شما است.

آموزش برنامه نویسی از طریق یوتیوب

یکی از بهترین منابع آموزشی در هر حوزه ای حتی برنامه نویسی سایت یوتیوب می باشد، یوتیوب منبع غنی از ویدئوهای آموزشی می باشد، کافیست عبارت learn programming را در این سایت سرچ کنید، با تعداد بی شماری از ویدئوهای متنوع در این زمینه روبرو خواهید شد، اکثر این ویدئوها به زبان انگلیسی می باشد. در ادامه نمونه ای از ویدئوهای منتشر شده در یوتیوب که به طریقه یادگیری برنامه نویسی می پردازد را به نمایش می گذاریم.

تصمیم بگیرید در چه حوزه‌ برنامه نویسی قصد فعالیت دارید

دانش برنامه نویسی تنوع بسیار بالایی دارد و حوزه‌های مختلفی را در برمیگرد. پیشرفت علم و دانش و ابداع زبان های برنامه نویسی جدید نیز، بر این تنوع می‌افزاید و می‌تواند موجب سردرگمی شما گردد. بنابراین برای آنکه شانس موفقیت خود را افزایش دهید، بهتر است که از ابتدا، زمینه‌ی فعالیت خود را مشخص کنید و تمرکز خود را روی آن بگذارید. البته نا گفته نماند که امکان یادگیری و فعالیت در چند حوزه‌ی مختلف نیز وجود دارد و شما در صورت داشتن توانایی لازم، با هیچ محدودیتی در این زمینه مواجه نیستید. در ادامه به صورت مختصر این حوزه‌ها را معرفی می‌کنیم:
برنامه نویسی دسکتاپ

برنامه نویسی تمام برنامه هایی که در کامپیوترها نصب و اجرا می‌شوند، در این دسته قرار می‌گیرند و از آنجایی که برنامه‌های مفید و کاربردی مانند نرم افزارهای انبار داری، حسابداری، اتوماسیون های اداری و مواردی از این قبیل، روی دکستاپ نصب و اجرا می‌شوند، برنامه نویسی دستکتاپ از اهمیت ویژه ای برخوردار می‌باشد و می‌تواند با بازار کار مناسب خود، تاثیر مثبتی در آینده شغلی شما داشته باشد.

چه زبان برنامه نویسی یاد بگیریم؟

بسته به نوع برنامه‌ای که قصد دارید بنویسید نوع زبان برنامه نویسی مورد نیاز شما، متفاوت است. بنابراین توصیه می‌کنیم، حتما قبل از شروع به یادگیری تحقیقات کافی انجام دهید. برخی از زبان‌های برنامه نویسی عبارتند از: جاوا اسکریپت، پایتون، Ruby ،PHP ،C و .....
از میان این زبان‌های برنامه نویسی، بسیاری از افراد زبان C و C++ را مادر دیگر زبان‌های برنامه نویسی می‌دانند و معتقدند برای شروع یادگیری این دانش کاربردی، بهتر است با این دو زبان آشنایی مختصری داشت و با مفاهیم کلی آن آشنا بود. در حال حاضر در اکثر رشته های مهندسی پروژه متلب زیاد تعریف می شود، آشنایی با متلب هم خالی از لطف نخواهد بود

زبان‌های برنامه نویسی چه تفاوتی با یکدیگر دارند؟

زبان‌های برنامه نویسی را می‌توان از جهات مختلف مورد بررسی قرار داد و تفاوت های آنها را بیان کرد. بیان این تفاوت‌ها ما را در انتخاب زبان مناسب یاری می‌کند.

سرعت مناسب زبان برنامه نویسی چقدر است؟

از آنجایی که وقت انسان با ارزشترین چیزی است که در اختیار اوست، سرعت مناسب زبان برنامه نویسی که با ان کار می‌کنیم از اهمیت بالایی برخوردار می‌باشد. برای مقایسه سرعت، ابتدا باید در رابطه با متدهای اجرای برنامه توضیح بدهیم:
زبان‌های برنامه نویسی از دو متد برای اجرای برنامه استفاده می‌کنند. اولین متد کامپایل می‌باشد. در این روش کدهایی که برنامه نویس آماده کرده است، ابتدا توسط یک ماشین مجازی تفسیر شده و به زبان ماشین ترجمه می‌شود. سپس اطلاعات به سخت افزار داده شده و برنامه توسط CPU اجرا می‌شود. زبان‌هایی از قبیل C، C++، پاسکال و اسمبلی از این شیوه بهره می‌گیرند.
متد دوم که زبان‌هایی مانند زبان‌هایی مثل  php ،Javascript و basic از آن بهره می‌گیرند، تفسیر (interpretation) می‌باشد. در این روش دیگر خبری از کامپایلر نیست و خطوط برنامه به ترتیب خوانده شده، تفسیر شده و اجرا می‌شوند. از انجایی که در این روش کامپایلر حذف شده، این برنامه‌ها سرعت پایین تری دارند. بنابراین اگر سرعت برای شما الویت اول است، بهتر است با زبان‌های برنامه نویسی کامپایلری کار کنید.

چه زبانی را شروع کنم؟

در ادامه لیستی از 256 زبان برنامه نویسی ارائه شده در دنیا را برای شما آماده سازی کرده ایم، با دانلود این فایل و سرچ در خصوص هر کدام می توانید اطلاعات مفیدی در خصوص مزایا و معایب هر زبان برنامه نویسی جمع آوری کنید. در دنیا سفارش برنامه نویسی زیادی برای کسب درآمد فریلنسرها وجود دارد، پس پیشنهاد میکنم یادگیری برنامه نویسی را از دست ندهید.

زبان برنامه نویسی PHP

زبان برنامه نویسی C

زبان برنامه نویسی ++C

زبان برنامه نویسی #C

زبان برنامه نویسی پایتون

زبان برنامه نویسی جاوا

زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت

زبان برنامه نویسی Ruby

انجام پروژه برنامه نویسی دانشجویی

اگر دوران دانشجویی را گذرانده باشید، از حجم انبوه تمرین و پروژه هایی که دانشجویان همیشه در حال سر و کله زدن با آنها هستند، مطلع هستید. این اوضاع برای دانشجویان رشته‌های فنی سخت‌تر بوده و به همین علت بسیاری از دانشجویان ترجیح می‌دهند برخی از پروژه های خود را برون سپاری کنند، یا برای انجام آن از یک حرفه‌ای کمک بگیرند. این موضوع موجب شده تا سایت حامی ورکس، فرصت بسیار مناسبی را در اختیار برنامه نویسان برای کسب درآمد از انجام پروژه‌‌های دانشجویی کامپیوتر قرار دهد. زیرا قالبا انجام این پروژه‌ها برای یک برنامه نویس حرفه‌ای راحت است.
علاوه بر برنامه نویسان، دانشجویان نیز می‌توانند با ثبت یک پروژه رایگان در سایت حامی ورکس، از خدمات برنامه نویسان حرفه‌ای بهره مند شوند.

از امکانات ویژه سایت حامی ورکس بهره ببرید

انسان امروز مجبور به استفاده مدام از دنیای تکنولوژی و حل کردن مشکلات خود به وسیله آن است. بنابراین نیاز زیادی به انواع برنامه و نرم افزار پیدا می‌کند. یافتن یک برنامه نویس حرفه‌ای که با قیمتی توافقی کار شما را انجام دهد، معمولا کار راحتی نیست. حامی ورکس این مشکل را رفع نموده است به گونه‌ای که مجموعه‌ای از مجریان حرفه ای و با تجربه را گرد‌آوری کرده است که، می‌توانید با ثبت رایگان پروژه برنامه نویسی از طریق فرم، کار خود را با خیالی آسوده به آنها بسپارید. مبلغ توافقی بین شما و مجری، در صورتی که شما کار مجری را تایید کنید به او پرداخت خواهد شد در نتیجه می‌توانید بدون نگرانی و در فضایی امن و مطمئن پروژه خود را برون سپاری کنید.

سوالات متداول

برنامه نویسی چیست؟

برنامه‌نویسی به معنای نوشتن دستور های درست و منطقی و پشت سر هم برای ماشین‌ ها، در واقع موقعی که برنامه نویس برنامه‌نویسی را شروع میکند دستورات خاصی را نوشته و کامپیوتر این دستورات را اجرا می‌کند و با برنامه نویسی میتوانید نرم افزار و سایت های مختلفی را بسازید و ایده های که در ذهن خود دارید را به واقعیت تبدیل کنید، برنامه نویسی یکی از بهترین و پر در آمد ترین شغل های چند دهه اخیر بوده و آینده آن نیز در ایران بسیار عالی و روشن است، شما با یادگیری یکی از زبان های برنامه نویسی میتوانید از آن کسب در آمد بالایی را داشته باشید و بصورت فریلنسری به کسب در آمد بپردازید.

img
maryamms
سلام ببخشید چقدر طول میکشه یه پروژه تایید بشه؟
0
img
hamiworks تایید شده
با سلام
پروژه هایی که در ساعت اداری ثبت شوند با سرعت بالا تایید می شوند، پروژه های خارج از ساعت اداری حداکثر با 1 ساعت تاخیر تایید خواهند شد.

0
img
ارشادی
درخواست پروژه برنامه نویسی دارم الان باید چه کنم؟ امکانش هست تلفنی بگم خدمتتون؟
0
img
hamiworks تایید شده
در صورت علاقه به ارتباط مستقیم با فریلنسر لطفا پروژه خود را به صورت استخدامی ثبت کنید.
0
img
hamiworks تایید شده
لطفا درخواست خود را در قالب پروژه در سایت ثبت کنید تا توسط فریلنسرهای برنامه نویسی بررسی و اعلام نظر گردد.
0
img
محمود
من علاقه دارم انجام پروژه های برنامه نویسی رو شروع کنم، چکار باید بکنم؟ فعلا فقط دوره های مقدماتی php گذرندم
0
img
hamiworks تایید شده
سلام، مشکلی نیست، انجام پروژه های برنامه نویسی باید از یک جایی شروع کنید، به عنوان فریلنسر داخل سایت عضو بشید و مهارت های خودتون انتخاب کنید، پیشنهاد میکنم فعالیت های انجام شدتون در زمینه برنامه نویسی حتما به عنوان نمونه کار درج کنید و منتظر ثبت اولین پروژه مرتبط بمونید، پروژه ها از طریق ربات تلگرام، کانال تلگرام و ایمیل به اطلاعتون میرسه.
0
img
مرضیه
لطف میکنید سایت پروژه برنامه نویسی معرفی کنید؟
0
img
hamiworks تایید شده
درست متوجه منظورتون نشدم، اگر سایت های فریلنسری برای دریافت پروژه برنامه نویسی میخواهید، همین سایت حامی ورکس هست و از طرفی به راحتی میتونید داخل اینترنت عبارت هایی مثل "انجام پروژه برنامه نویسی" یا "پروژه برنامه نویسی" و ... سرچ کنید، حتما سایت های مناسبی پیدا خواهید کرد.
0
img
مسعود
سلام، یه سایت فروش لباس میخوام، شما انجام میدین؟ نیاز به برنامه نویسی داره.
0

دیدگاه خود را بیان کنید

1000 کاراکتر باقیمانده است