انجام پروژه زبان برنامه نویسی گو (GO)

انجام پروژه زبان برنامه نویسی گو

حامی ورکس مرجع فریلنسرهای ایران است. 

مطمئنا یادگیری و آموزش یک زبان برنامه نویسی جدید مورد علاقه هیچ برنامه نویسی نیست ولی در بعضی مواقع دلایلی هست که باید شروع به فراگیری یک زبان خاص برای انجام پروژه های نرم افزاری کنیم. در سال های اخیر شاهد بودیم که از زبان برنامه نویسی Go یا اصطلاحا Golang استفاده های زیادی انجام شده است و رشد کاربرد آن بالاتر رفته است. این زبان برنامه نویسی قابلیت های و ویژگی های خاصی دارد که می تواند به عنوان آینده زبان های برنامه نویسی تحت وب و سطح ماشین معرفی کرد.

معرفی زبان برنامه نویسی Go

زبان Go یک زبان همروند، دارای زباله جمع کن و به صورت ترجمه و تفسیر شده است. این زبان برنامه نویسی توسط شرکت گوگل و 3 مهندس برنامه نویس آن یعنی رابرت گریسمر، راب پایک و کن تامپسون طراحی و توسعه داده شده است.

این زبان در سال 2009 معرفی شد و از آن سال تاکنون در سامانه های مخصوص به شرکت گوگل در حال استفاده است. مفسر این زبان از سیستم عامل های رایج مانند لینوکس، مک و ویندوز و همچنین سیستم عامل های دیگر مانند لینوکس FreeBSD پشتیبانی می کند.

زبان Go به گونه ای ساخته شده که برای برطرف کردن مشکلات دیگر زبان ها توسعه داده بشود و البته قابلیت های خوب آن زبان ها را هم همراه خود داشته باشد.

مهمترین ویژگی های زبان Go چیست؟

این زبان از لحاظ ظاهر کاملا مشابه با زبان برنامه نویسی C است که برای توسعه دهندگان حرفه ای بسیار مناسب است. در این زبان با حداقل استفاده از ابزارها می توانیم بیشترین کارایی و امکانات را بدست بیاوریم. در اصل زبان Go از نظر کاربرد و عملکرد خیلی بالاتر از زبان برنامه نویسی C است.

زبان Go امکانات نوین و بروزی دارد که شامل ویژگی تفکیک داده یا Data Abstraction و همچنین برنامه نویسی به صورت شی گرا است که به طور کامل آن را پشتیبانی می کند. با استفاده از این زبان ویژگی Garbage Collection به طور کامل انجام می شود به این معنا که یک فرآیند مدیریت حافظه خودکار در این زبان وجود دارد که می تواند زباله ها و فایل های موقت را مدیریت کند و فضای خالی بیشتری به توسعه دهندگان بدهد.

این ویژگی وقتی به کار می آید که همیشه زمان و وقت زیادی را معمولا برای مدیریت حافظه به صورت دستی صرف می کنیم که با توجه به این قابلیت در زبان Go دیگر نیازی به این کار نیست و این فرآیند کاربردی می تواند صرفه جویی خوبی در وقت و زمان برای شما داشته باشد.

با توجه به ویژگی هایی که از زبان Go بیان کردیم از این زبان برنامه نویسی برای توسعه و پیشرفت زیر ساخت های مهم مثل برنامه نویسی سمت سرور شبکه استفاده می شود و این ابزار برای حوزه های مختلفی مانند گرافیک، هوش مصنوعی و برنامه های گوشی تلفن همراه کاربرد دارد.

قابلیت های کاربردی زبان برنامه نویسی Go

شاید این مورد از قابلیت های مهم زبان Go نباشد ولی می تواند آینده خوبی برای این زبان متصور بود و آن هم پشتیبانی فنی و رسمی شرکت گوگل از این زبان است.

شرکت گوگل به عنوان مهمترین و یکی از بزرگترین هلدینگ های مربوط به پردازش ابری است و در مقیاس بزرگی زیر ساخت های ابری دارد. دلیل این پشتیبانی هم بخاطر حل کردن مشکلات مربوط به مقیاس پذیری و کارایی طراحی است.

توسعه دهندگان برای کار با سخت افزار و محدودیت هایی که برای ارتباط با آن دارند مجبور هستند با زبان برنامه نویسی مخصوص به آنها که در سطح ماشین باشد کار کنند و از طرفی هم یادگیری زبان سطح بالا و نزدیک به زبان انسان برای ما راحتتر و قابل درک بهتر است، در اینجا زبان Go قابلیت کلیدی خود را نشان می دهد که می توانیم به خوبی با سخت افزار بوسیله دستورات ماشین ارتباط برقرار کنیم.

توسعه دهندگان برای درک سخت افزار نیاز دارند با آن ارتباط برقرار کنند تا برنامه ها و اپلیکیشن های خود را مطابق با آن طراحی و بهینه سازی کنند. هر نرم افزاری که بهینه شده باشد می تواند به خوبی بر روی کلیه سخت افزارها هرچند قدیمی و کُند که باشد اجرا شود و در این صورت با استفاده از زبان Go می توان تجربه کاربری بهتری را به کلیه ی کاربران هدیه کرد.

در کنار گوگل شرکت های بزرگ و مهم دیگری هم هستند که از این زبان برای انجام وظایف مربوط به خود استفاده می کنند که می توان به شرکت اینتل، ادوبی و IBM اشاره کرد علاوه بر اینها شرکت هایی مانند یاهو، توییتر، مرورگر موزیلا، لینوکس Red hat، شبکه اجتماعی تامبلر هم از این زبان برنامه نویسی برای انجام پروژه های نرم افزاری خود استفاده می کنند.

مزیت و قابلیت های مختلفی برای زبان Go بیان شده است که در زمینه سخت افزار بیشتر خود را نشان می دهد. برخی از این قابلیت ها شامل :

  • قابلیت کامپایل شدن با سرعت بالا به زبان ماشین
  • گوگل به عنوان طراح از آن پشتیبانی می کند
  • برنامه نویس آسان مانند زبان های Ruby و Python
  • سطح دسترسی بالا با سخت افزار و برقراری ارتباط
  • بالا بودن سرعت هنگام نوشتن و اجرای برنامه ها
  • نوشتن برنامه ها با کیفیت بهتر
  • املای آسان، تمیز و کارآمد
  • قابلیت مکانیسم های همپوشانی
  • زبان سطح متوسط یعنی نزدیک بودن به دو زبان ماشین و انسان
  • برای طراحی انواع برنامه های اندروید
  • همزمان سازی بسیار خوب
  • قابلیت اجرای چندین وظیفه همزمان
  • توانایی بهینه سازی خودکار کد هنگام نوشتن
  • بررسی خطاها و هشدار به طراح برای برطرف کردن

مقایسه زبان Go با سایر زبان های برنامه نویسی

از زبان Go می توان به عنوان یک زبان کامپایل شده نام برد که این نوع از زبان های برنامه نویسی به علت سرعت بالا مورد توجه برنامه نویسان هستند، دلیل این سرعت در هنگام اجرای دستورات بخاطر ارتباط مستقیم کدهای نوشته شده در سطح ماشین بوده که مستقیما به صفر و یک های ماشین تبدیل می شوند.

به این خاطر می توان از این زبان به عنوان یکی از بهترین و کارآمد ترین زبان های برنامه نویسی برای انجام پروژه نرم افزار و اپلیکیشن استفاده کرد.

البته با وجود اینکه زبان Go با سایز زبان های برنامه نویسی دیگر تفاوت هایی دارد ولی دارای مفاهیم و اشتراکات مشابهی است.

این زبان مانند زبان برنامه نویسی C یا C++ عملکرد نسبتا بالایی دارد و به همین صورت مانند زبان جاوا قابلیت مدیریت همزمان کاملی داشته و همچنین برنامه نویسی با زبان برنامه نویسی Go مانند زبان پایتون ساده و جذاب است.

انجام پروژه زبان برنامه نویسی گو

پروژه زبان برنامه نویسی گو در رشته های مختلف

فریلنسرهای  گو (GO) حامی ورکس توان انجام پروژه برنامه نویسی مختلف در رشته های زیر را دارا می باشند:

سوالات متداول

هزینه انجام پروژه گو (Go) چقدر است؟

هزینه انجام پروژه های گو (Go) توسط متخصصان و فریلنسر‌های حامی ورکس مشخص می‌شود که معمولا قیمتی منصفانه و رقابتی است.

دیدگاه خود را بیان کنید

1000 کاراکتر باقیمانده است