انجام پروژه فرترن
بهترین فریلنسرهای پروژه فرترن (Fortran) را به راحتی انتخاب کنید
حامی ورکس مرجع فریلنسرهای ایران است. پروژه فرترن خود را به راحتی برون سپاری کنید و برای انجام آن به صورت موقت نیروی متخصص استخدام کنید.
بهترین فریلنسرهای پروژه فرترن (Fortran) را به راحتی انتخاب کنید
حامی ورکس مرجع فریلنسرهای ایران است. پروژه فرترن خود را به راحتی برون سپاری کنید و برای انجام آن به صورت موقت نیروی متخصص استخدام کنید.
پروژه های فرترن خود را به راحتی برون سپاری کنید و
با خاطری آسوده فریلنسر استخدام کنید
فرترن، مخفف عبارت Formula Translation به معنی تبدیل و ترجمه فرمول می باشد. زبان برنامه نویسی فرترن، یک زبان برنامه نویسی کامپایل شونده و دستوری است که به منظور انجام کارهای محاسبات عددی، کارایی بالایی دارد. این زبان برنامه نویسی، توسط ۲۵ دانشمند برجسته شرکت IBM در سال ۱۹۵۰ طراحی شده است.
در سال های بعد نیز نسخه 66 آن انتشار یافت که بسیار کارآمدتر از نسخه اولیه آن بود. هر چندکه، تنها چند سال پس از انتشار نسخه 66 فرترن، ضعف های آن در مقایسه با سایر زبان های برنامه نویسی مشخص شد. بدین ترتیب کار بر روی نسخه پیشرفته تر و جدیدتر نرم افزار فرترن، در سال 1969 دوباره آغاز شد. این کار به مدت 8 سال به طول انجامید تا نتیجه نهایی کار، محصولی جدید با عنوان نسخه فرترن 77 منتشر شد. از جمله ویژگیهای اضافه شده به نسخه ۷۷ میتوان به عبارت شرطی IF نوع داده CHARACTER و عبارت PARAMETER اشاره کرد. اما، نسخه فرترن ۷۷ در آن زمان، در مقام مقایسه با سایر زبانهای برنامهنویسی مانند C قرار گرفت، زبان های برنامه نویسی که به کاربر خود، اجازه تخصیص حافظه به صورت دینامیک و همچنین تعریف ساختمانهای داده ناهمگن میدادند. این درحالی بود که در نسخه 77 نرم افزار Fortran هیچ یک از این قابلیت های مذکور وجود نداشت. بنابراین سازندگان این زبان برنامه نویسی، به منظور غلبه بر این معایب و کاستی ها، مجددا کار بر روی ارتقا فرترن را آغاز کردند تا در سال ۱۹۹۱، نسخه FORTRAN 90 را منتشر کردند. به همین ترتیب نسخههای مختلف نرم افزار Fortran بر اساس نیازهای برنامهنویسان پدید آمد. بعد از نرم افزار فرترن ۹۰ شاهد انتشار نسخههای فرترن ۹۵، فرترن ۲۰۰۳ و فرترن ۲۰۰۸ بودیم که در آن ها، کتابخانه های جدید و کاربردی جهت انجام محاسبات مختلف اضافه شد. لازم به ذکر است که بر خلاف نسخه های ابتدایی نرم افزار فرترن، ویژگی شی گرایی نیز به نسخه های جدیدتر اضافه شده است که به کاربران اجازه می دهد تا بتوانند در گستره ی علمی وسیعی، پروژه فرترن خود را انجام دهند.
قابل ذکر است که زبان برنامه نویسی فرترن اولین زبان برنامه نویسی سطح بالا محسوب می شود که هدف اصلی از طراحی آن، ورود آسانتر معادلات به رایانه می باشد. در حقیقت، این نرم افزار، به کاربر خود این قابلیت را می دهد که بتواند فرمول های مختلف در برنامه ها را به کد کامپیوتری تبدیل کند. امروزه فرترن به همراه پایتون در دانشگاه ها رقیب اصلی متلب شده اند، در گذشته فقط پروژه متلب در دانشگاه ها تعریف می شد که در حال حاضر در بعضی از رشته ها مانند فیزیک، مهندسی مکانیک و ... پروژه فرترن نیز به وفور یافت می شود.
این زبان برنامه نویسی، حدود هفت دهه است که در حل مسائل محاسباتی پیچیده مانند پیش بینی آب و هوا، تجزیه و تحلیل عناصر محدود، حوزه ی دینامیک سیالات محاسباتی، فیزیک محاسباتی، کریستالوگرافی و علوم مختلف شیمی محاسباتی، مورد استفاده قرار می گیرد. این زبان در انجام محاسبات با سرعت بسیار بالا نسبت به سایر زبان های برنامه نویسی، شهرت دارد که سبب می شود تا فریلنسرهای برنامه نویس، علاقه زیادی برای انجام پروژه fortran از خود نشان دهند. بخواهیم دقیق تر بگوییم، یکی از ویژگیهای مهم فرترن که بسیار به کار یک فریلنسر در انجام پروژه فرترن می آید، سرعت بالا در کامپایل کردن کدهای محاسباتی است و دلیل آن هم، این است که در کدنویسی با استفاده از این زبان برنامه نویسی، بر خلاف سایر زبان های سطح بالای دیگر مانند زبان C و یا پاسکال، نیازی به تعریف متغیر وجود ندارد. در واقع باید ذکر کرد که بهینه بودن دستورات این زبان نسبت به زبان های برنامه نویسی دیگر، یکی از مهم ترین مزیت های این زبان برنامه نویسی است زیرا کمینه بودن تعداد کاراکترهای مورد نیاز برای ایجاد یک دستور و امکانات ترجیحی و اختیاری فراوان در این زبان، سبب می شود تا کدهای نوشتهشده با آن، از حجم کمی برخوردار بوده و در زمان کوتاه اجرا شده و نتیجه دهند. این امر به خصوص برای محاسبات عددی سنگین مثلا در انجام پروژه فرترن cfd از اهمیت دوچندانی برخوردار است.
یکی از مزیت های مهم نرم افزار فرترن، قابلیت حمل (portable) آن است. اضافه شده این ویژگی در سال 1996، در ابتدا برای این نرم افزار با مشکلاتی همراه بود از جمله دسترسی کاربران به محیط محاسبات برای مثال خط فرمان برنامه، متغیرهای محیط و غیره با مشکلاتی مواجه شده بود که در سال ۲۰۰۳ برطرف شد. درحال حاضر نوشتن یک برنامه قابل حمل در فرترن امکانپذیر است.
اگر به طور خلاصه بخواهیم زبان برنامه نویسی فرترن را با سایر زبان های برنامه نویسی سطح بالا مانند زبان برنامه نویسی متلب، C و C++ مقایسه کنیم باید گفت که اگر یک کاربر بخواهد کدی بنویسد که نیاز به حافظه و پردازش خارق العاده ای نداشته باشد، شاید نرم افزار MATLAB از سایر زبان های برنامه نویسی مذکور، مناسب تر باشد به دلیل این که کتابخانه های متعدد و بسیار پرکاربردی دارد که سبب می شود کاربر بتواند در حداقل زمان، برنامه خود را نوشته و به هدف خود برسد. اما اگر کاربر نیاز به زبان برنامه نویسی دارد که بتواند در انجام پروژه برنامه نویسی زمان پردازش (Run) برنامه را به حداقل رسانده و در کمترین زمان ممکن، سفارش پروژه فرترن خود را به سرانجام برساند، مسلما نیاز به یادگیری زبان برنامه نویسی فرترن خواهد داشت. البته قابل ذکر است که در سال های اخیر، جعبه های کتابخانه ای نیز (کدهای آماده) در حوزه های مختلف تخصصی به این زبان برنامه نویسی اضافه شده اند تا کاربر بتواند در زمان نوشتن برنامه خود، صرفه جویی کند، مزیتی که باعث می شود تا قبول مسئولیت یک پروژه فرترن به خصوص پروژه فرترن cfd برای یک فریلنسر راحت تر شود.
امروزه راه های مختلفی برای یادگیری این زبان برنامه نویسی پیش روی کاربران قرار دارد از کتاب های آموزشی مختلف گرفته که توسط اساتید دانشگاه ها در سراسر جهان نگارش شده اند تا سایت های مختلفی که با قرار دادن انواع ویدیوهای مفید آموزشی، کار یادگیری این زبان برنامه نویسی را برای کاربران راحت می کنند. اگر نگاهی مختصر به این سایت ها و کتاب ها داشته باشیم متوجه می شویم که یک فرد علاقه مند به یادگیری این زبان، نیاز به یادگیری سرفصل های مشترک زیر دارد:
همان طور که در قبل بیان شد برای افزایش بهره وری از این زبان برنامه نویسی، این نرم افزار شامل کتابخانه ها و توابع از پیش تعریف شده ای است. در زیر برخی از کتابخانه ها آورده شده است:
در جوامع مهندسی، برنامهنویسی با نرم افزار فرترن همواره از اهمیت ویژهای برخوردار بوده است. تمامی مهندسانی که با نرم افزارهایی مانند ANSYS و OPENFOAM و FLUENT و… کار می کنند، می دانند که به احتمال بسیار زیاد، برای پیشبرد اهداف خود نیاز به انجام پروژه فرترن همراه با نرم افزارهای مذکور دارند. به علاوه، تمام افرادی که با توابع ریاضیاتی سر و کار دارند و نیاز به استفاده از توابع کتابخانه ای مفید دارند و البته تمام کسانی که نیاز به نوشتن یک کد کنترلی برای یک ربات یا امثال آن دارند، لازم است فرترن را یاد گرفته تا بتوانند با انجام پروژه fortran نیاز خود را برطرف کنند.
تا این جا، توضیحاتی درباره ضرورت یادگیری نرم افزار فرترن آورده شد، اما باید اشاره کرد که در سالیان اخیر، سفارش پروژه فرترن توسط مشتریان افزایش پیدا کرده است. بنابراین فرصت خوبی برای فریلنسرهای برنامه نویس که عضو سایت های مختلف فریلنسری به خصوص سایت حامی ورکس هستند، فراهم شده تا با انجام پروژه فرترن، بتوانند درآمدهای سرشاری از این راه کسب کنند. به عنوان مثال در حوزه مهندسی مکانیک، پروژه fortran می تواند شامل انجام پروژه فرترن cfd و محاسبات مربوط به دینامیک سیالات محاسباتی باشد تا زمان انجام محاسبات برای فریلنسر به حداقل برسد. فریلنسرهای فرترن حامی ورکس توان انجام پروژه های مختلف در رشته های زیر را دارا می باشند:
هزینه انجام پروژه های فرترن (Fortran) توسط متخصصان و فریلنسرهای حامی ورکس مشخص میشود که معمولا قیمتی منصفانه و رقابتی است.
حامی ورکس (Hamiworks)، یکی از جدیدترین سایت های فریلنسینگ و دورکاری اینترنتی، جهت استخدام فریلنسرهای حرفهای در ایران است. انجام پروژه تخصص اصلی فریلنسرها در این سایت هست، کارفرماها قادر به ثبت پروژه های متنوع با مهارت هایی مانند: برنامه نویسی طراحی سایت، تولید محتوای سایت و شبکههای اجتماعی، تایپ و ترجمه، عکاسی، طراحی لوگو، بنر، پوستر، چهره و...، نگارش مقاله و پروپوزال، بازاریابی، دیجیتال مارکتینگ، سئو SEO، ادیت و ویرایش عکس، ساخت و تدوین کلیپ و تیزر، ساخت اینفوگرافیک، مدلسازی، ویرایش فایلهای صوتی، آهنگسازی، پروژههای مهندسی، علوم تجربی، هنر، معماری، طراحی داخلی و... می باشند.
دیدگاه خود را بیان کنید