انجام پروژه مهندسی کامپیوتر

بهترین فریلنسرهای پروژه مهندسی کامپیوتر را به راحتی انتخاب کنید

حامی ورکس مرجع فریلنسرهای ایران است. پروژه مهندسی کامپیوتر خود را به راحتی برون سپاری کنید و برای انجام آن به صورت موقت نیروی متخصص استخدام کنید.

پروژه مهندسی کامپیوتر

پروژه های تخصصی مهندسی کامپیوتر

شاید که نه، قطعا می‌توان گفت ورود کامپیوتر به زندگی افراد اثرات بسیاری داشت و موجب تغییر شکل زندگی انسان‌ها شد. این تغییر به گونه‌ای می‌باشد که زندگی افراد به سمتی رفته است که محاسبات دقیق و گرافیک بالا توانسته جای زندگی واقعی افراد را به گونه‌ای موثر پر کند. از این‌رو علم استفاده از کامپیوتر امروزه به یکی از مهم ترین رشته‌های تحصیلی تبدیل شده است.  مهندسی کامپیوتر نمونه‌ای از این رشته تحصیلی در دانشگاه‌ها است که در حال حاضر در کشور ما؛ ایران، در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا تدریس می‌شود. از این‌رو با توجه به جدید بودن نوع رشته و شرایط بازار کار خوبی که برای آن فراهم است، امروزه داوطلبان زیادی در این رشته مشغول به ادامه تحصیل هستند.

رشته مهندسی کامپیوتر همانند سایر رشته‌های مهندسی دیگر دارای درس‌های تئوریک و عملی می‌باشد. همچنین دانشجویان این رشته موظف به انجام پروژه‌های گوناگون در قالب پروژه کامپیوتر در مقاطع مختلف هستند. انجام پروژه مهندسی کامپیوتر اغلب توسط دانشجویان و یا فریلنسرهای مهندسی کامپیوتر صورت می‌پذیرد. و برای انجام‌ آن‌ها نرم‌افزارهای گوناگونی نیز طراحی شده است. پروژه های کامپیوتر عبارت اند از:

  • انجام پروژه هوش مصنوعی
  • پروژه های کدنویسی و نرم‌افزاری مهندسی IT 
  • انجام پروژه فناوری اطلاعات
  •  پروژه کدنویسی با استفاده از زبان C++، C
  • پروژه برنامه نویسی تحت وب 
  • کد نویسی و برنامه نویسی
  • برنامه‌نویسی زبان جاوا
  • شبیه ساز مدارهای منطقی
  • برنامه نویسی زبان پایتون
  • برنامه نویسی زبان های تحت وب مثل html و php و css و ...
  • راه اندازی وب سرور
  • برنانه نویسی اندروید
  • برنامه نویسی در حوزه مدارهای منطقی
  • پیش تولید اپلیکیشن
  • مدیریت دیتابیس
  • برنامه نویسی عمومی
  • برنامه نویسی اسمبلی
  • تولید کد HDL

پروژه‌های گوناگونی در زمینه مهندسی کامپیوتر وجود دارد که مربوط به گرایش‌های مختلف این رشته می‌باشد و با نرم‌افزارهای خاصی مانند Python، Xampp، Android Studio،  Power Designer و... انجام می‌شوند. پروژه کامپیوتر دانشجویان را به صورت عملی با ماهیت هر گرایش آشنا می‌کند و باعث تخصصی‌تر شدن دانش‌ آن‌ها می‌شود. از این رو انجام پروژه مهندسی کامپیوتر برای اساتید نیز از جایگاه مهمی برخوردار است و توانایی دانشجو را زمینه‌های مختلف نشان خواهد داد.

فریلنسرهای رشته مهندسی کامپیوتر

img
Sirlocalhost
0 0 نظرات
برنامه نویس مولتی پلتفرم. karlancer.com/profile/154312
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
MJ_Promo
0 0 نظرات
فارق التحصیل برق قدرت از دانشگاه فنی دولتی آشنایی ۶۰ درصدی با مدارات و تعمیرات الکترونیکی آشنایی ۷۰ًدرصدی با تعمیرات رایانه ( سخت افزار )
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
Mahdi131
0 0 نظرات
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
rezashiraz
0 0 نظرات
دارای کار در ای تی ای شیراز به مدت سه سال و بعد ان فعالیت سه ساله در زمینه فریلنسری
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
Kika7970
0 0 نظرات
ترم اخر پیراپزشکی لیسانس مهندسی سخت افزار
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
Hoseyn_hf
0 0 نظرات
مهندس کامپیوترمسلط به ورد پرس و سی شارپ با تجربه کار در پروژه های گرافیکی و تولید محتوا و ساخت کلیپ های یوتیوب خارجی و تبلیغاتی ایده پرداز برای شروع کسب و کار های انلاین و مشاوره برای رشد صفحه های مجازی کسب و کار شما
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
faezegh20
0 0 نظرات
کارشناس کامپیوتر نرم افزار و کارشناس ارشد هوش‌مصنوعی و رباتیکز مسلط به زبان انگلیسی
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
tntdark404
0 0 نظرات
سلام من علی سلیمانی ۲۳ سالمه ساکن تهران و ۷ ساله به صورت دورکاری کار کردم جهت دیدن رزومه تلگرام پیام بدین
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
Freelancer_h
0 0 نظرات
طراح وب هستم.
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
Freelancerskaraj
0 0 نظرات
سلام ما یه گروه فریلنسری هستیم که توانایی های لازم در حوزه کامپیوتر و برنامه نویسی و نرم افزار و طراحی سایت و مهارت های ذکر شده در قسمت مهارت ها را داریم
دعوت به پروژه دنبال کردن
ادامه

معرفی رشته مهندسی کامپیوتر

رشته مهندسی کامپیوتر (Computer Engineering) یکی از رشته‌های مهم دانشگاهی است که به طراحی و ساخت اجزای مختلف رایانه می‌پردازد و در بین رشته‌های مهندسی موجود، اهمیت زیادی دارد. در واقع این رشته قصد دارد افرادی را تربیت کند که در زمینه تحلیل، طراحی، ساخت و راه اندازی دستگاه‌ها و مجموعه‌های سخت‌افزاری جدید، بررسی و شناخت قسمت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری موجود، نگهداری، تعمیر و... آگاه باشند و به صورت تخصصی فعالیت کنند. رشته‌ی مهندسی کامپیوتر در مقطع کارشناسی دارای دو گرایش است که البته این دو گرایش سخت‌افزار و نرم‌افزار در مقطع کارشناسی تفاوت قابل توجهی با یکدیگر ندارند و این تفاوت علاوه در موضوع، در نوع پروژه دانشگاهی کامپیوتر که به دانشجو واگذار می‌شود، دیده می‌شود.
همان‌طور که می‌دانید علوم مربوط به کامپیوتر به صورت روزانه در حال به روز شدن است. از این رو داوطلبانی که در این رشته مشغول به تحصیل هستند می‌بایست به صورت روزانه از تمامی اطلاعات حوزه خبر داشته باشند. همچنین باید توجه داشت که این رشته صرفا به نرم‌افزار و یا قسمت سخت‌افزاری کامپیوتر مربوط نمی‌شود. بلکه حوزه‌های هوش مصنوعی، سیستم‌های عامل و... همگی مطالبی هستند که در این رشته تدریس می‌شوند.

معرفی گرایش های رشته مهندسی کامپیوتر

رشته مهندسی کامپیوتر دارای گرایش های زیاد و پر کاربردی می باشد، از مهمترین گرایش های این رشته که سالانه فارغ التحصیلان زیادی نیز دارد می توان گرایش نرم افزار، شبکه، رباتیک و هوش مصنوعی، امنیت، معماری کامپیوتر و سخت افزار را نام برد. در حامی ورکس فریلنسرهای توانایی انجام پروژه کامپیوتر در تمامی زمینه ها و گرایش ها را با کیفیت عالی و هزینه حداقل دارند، در ادامه گرایش های تحت پوشش فریلنسرهای حامی ورکس را مشاهده می کنید.

گرایش های مقطع کارشناسی در رشته مهندسی کامپیوتر

 

دانشجویان رشته مهندسی کامپیوتر در مقطع کارشناسی می‌توانند در سه گرایش مختلف ادامه تحصیل دهند. البته لازم به ذکر است که این گرایش‌ها تفاوت چندانی با یک دیگر در این مقطع ندارند و صرفا مفاهیم کلی در آن انتقال می‌یابد. همچنین ورود به این گرایش‌ها به معدل دانشجو و همچنین ظرفیت دانشگاه‌ها بستگی دارد.

  • مهندسی کامپیوتر _ نرم‌افزار

همان‌طور که می‌دانید و در متن بالا گفته شد، گرایش نرم‌افزار یکی از گرایش‌های اساسی در رشته مهندسی کامپیوتر است که بیشتر برای دانشجویانی مناسب است که علاقه به برنامه‌نویسی دارند. در واقع این گرایش با برنامه‌ها و داده‌های مختلف سر و کار دارد و مربوط به قسمت‌های غیر قابل لمس کامپیوتر می‌شود. در این گرایش دانشجویان با برنامه‌ها و داده‌هایی سروکار دارند که نحوه عملکرد کامپیوتر را مشخص می‌‌کنند و با تحصیل در این قسمت و انجام پروژه مهندسی کامپیوتر فعالیت‌هایی مانند ساخت نرم‌افزارها و کد نویسی را آموزش می‌بینند.

  • مهندسی کامپیوتر _ سخت‌افزار

گرایش سخت‌افزار دقیقا نقطه مقابل گرایش نرم‌افزار است و بیشتر به قسمت‌های سخت‌افزاری و فنی کامپیوتر مربوط می‌شود. این گرایش مخصوص دانشجویانی است که به طراحی و کنترل سخت‌افزار کامپیوتر علاقه دارند. در این گرایش از مهندسی کامپیوتر، هدف آن است که دانشجویان بیشتر بر ساخت و تعمیر سخت‌افزارهای کامپیوتری مسلط شوند و با ساخت مدار، روتر و سایر قطعات کامپیوتر به صورت فیزیکی آشنا شوند.

  • علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات

یکی دیگر از گرایش‌های مهم در مقطع کارشناسی گرایش فناوری اطلاعات یا IT است که ترکیبی از چند رشته می‌باشد و دانشجویان در این گرایش مباحث نظری کامپیوتر، دروسی از مهندسی برق، مدیریت، نرم‌افزار و سخت‌افزار را می‌آموزند. البته ناگفته نماند که این گرایش از مهندسی کامپیوتر در مقایسه با سایر گرایش‌ها از درس‌های آسان‌تری برخوردار است. انجام پروژه کامپیوتر و IT و انجام پروژه فناوری اطلاعات به دانشجویان کمک می‌کند تا مطالب تئوری آموخته شده در این شاخه از مهندسی کامپیوتر را به صورت عملی پیاده‌سازی کنند.

گرایش های مقطع ارشد رشته مهندسی کامپیوتر

  • گرایش مهندسی نرم‌افزار

گرایش مهندسی نرم‌افزار نه تنها در مقطع کارشناسی وجود دارد بلکه در مقطع کارشناسی ارشد نیز دیده می‌شود. در این گرایش دانشجویان با سیستم‌‌های عامل پیشرفته، منبع‌های اطلاعاتی، برنامه ‌نویسی تخصصی و تحت  WEB، الگوریتم‌‌های پردازش موازی و... آشنایی کامل پیدا خواهند کرد.

چنانچه دانشجویی در مقطع کارشناسی گرایش نرم‌افزار را انتخاب کرده باشد، می‌تواند در کارشناسی ارشد بدون گذراندن واحد جبرانی در این گرایش ورود پیدا کند. افرادی که گرایش حاضر را برای دوره کارشناسی ارشد خود انتخاب می‌کنند باید توجه داشته باشند که توانایی‌های ریاضی و کامپیوتر پایه خود را بالاتر ببرند. دانشجویان با تحصیل در این رشته توانایی‌های متفاوتی را در بخش‌های مختلف کسب می‌کنند. دانشجو با گذراندن تحصیل در گرایش نرم‌افزار در دوره کارشناسی ارشد و انجام پروژه کامپیوتر در این حوزه، قادر به انجام فعالیت‌های زیر می‌باشد:

  • طراحی و پیاده سازی پایگاه داده‌‌ها
  • مهندسی نرم‌افزار
  • طراحی سیستم‌های عامل
  • مهارت‌های لازم برای اتوماسیون اداری
  • برنامه نویسی همروند
  • طراحی و ساخت کامپایلرها
  • شبیه سازی و گرافیک کامپیوتری

 

  • گرایش هوش مصنوعی

هوش مصنوعی از جمله گرایش‌های پر متقاضی در دوره ارشد مهندسی کامپیوتر است که در حال حاضر در دوره دکتری نیز امکان تحصیل در آن وجود دارد. در این گرایش از مهندسی کامپیوتر هدف آن است که سیستم‌هایی تولید شود که توانایی داشته باشند همانند انسان‌ها فکر کنند و همچنین قدرت یادگیری و تصمیم‌گیری داشته باشند. از این‌رو در این گرایش تکنیک‌های گوناگونی را در این زمینه در قالب انجام پروژه های دانشجویی کامپیوتر به دانشجویان آموزش می‌دهند.

امروزه و با رشد سریع تکنولوژی رشته هوش مصنوعی از جایگاه خوبی در میان رشته‌ها و همچنین بازار کار خوبی را پیدا کرده است. در واقع یکی از شاخه‌هایی که در حال حاضر فرصت‌های شغلی زیادی برای آن وجود دارد، حوزه داده‌کاوی است. از این‌رو هوش مصنوعی یکی از موضوعات مورد توجه در دانشگاه‌های بزرگ جهان است که قادر می‌باشد بهترین فرصت‌ها را برای ادامه تحصیل دانشجو در دانشگاه‌های بزرگ فراهم کند. انجام پروژه هوش مصنوعی از دیگر وظایفی است که در این دوره بر عهده دانشجویان است و آنان را به صورت عملی با ماهیت این رشته و موضوع آشنا می‌کند. دانشجویان این گرایش قادرند در پایان تحصیل خود و انجام پروژه هوش مصنوعی توانایی‌های زیر را به دست آوردند:

  • یادگیری در ساخت و طراحی ربات و ماشین
  • پردازش شبکه‌های عصبی
  • پردازش تکاملی
  • رباتیک
  • منطق فازی
  • پردازش زبان طبیعی
  • محاسبات نمادین

 

  • گرایش معماری سیستم‌های کامپیوتری

گرایش معماری سیستم‌های کامپیوتری یکی دیگر از گرایش‌های مهندسی کامپیوتر در دوره ارشد است که سعی دارد دانشجویان را با معماری‌‌های پیشرفته کامپیوتر و ابر رایانه‌‌ها شبکه‌‌های کامپیوتری گسترده، پردازش تصویر و طراحی سیستم‌‌های تحمل ‌پذیر و... آشنا کند. این گرایش از کامپیوتر تنها گرایشی است که برای دانشجویانی که در دوره کارشناسی در شاخه سخت‌افزار تحصیل کرده‌اند به صورت مستقیم و بدون طی کردن واحدهای جبرانی آزاد است. دانشجویان پس از گذراندن و تحصیل در این گرایش می‌توانند انواع پروژه های کامپیوتر را در این زمینه پیش ببرند و توانایی‌های متفاوتی را کسب کند که در ادامه ذکر خواهیم کرد:

  • طراحی و ساخت مدارهای دیجیتال
  • معماری کامپیوتر
  • طراحی و ساخت مدارهای واسط
  • طراحی و ساخت سیستم‌های بلادرنگ
  • کنترل
  • میکروکنترل‌ها وسیستم‌های تعبیه شده
  • VLSI
  • انتقال داده

 

  • گرایش مهندسی الگوریتم و محاسبات

مهندسی الگوریتم و محاسبات یکی دیگر از گرایش‌های دوره ارشد در رشته مهندسی کامپیوتر است که دانشجویان زیادی را به سمت خود جذب کرده است. در این شاخه دانشجویان با الگوریتم‌‌های توزیعی و پیشرفته، ریاضیات پیشرفته کامپیوتری و... آشنا می‌شوند. این گرایش جدید بیشتر برای افرادی مناسب است که در گرایش نرم‌افزاری تدریس کرده و یا نمرات خوبی از دروس مربوط به گرایش نرم‌افزار دارند.

همچنین بد نیست بدانید که میزان پذیرفته شدگان در این گرایش از همه گرایش‌ها کمتر است اما میزان قبولی در این شاخه نسبت به سایر شاخه‌ها بسیار آسان‌تر است. انتخاب این گرایش و انجام پروژه دانشگاهی کامپیوتر در حوزه الگوریتم توانمندی‌های زیر را به دانشجویان اعطا خواهد کرد:

  • طراحی الگوریتم‌ها
  • ساختمان داده‌ها
  • ساختمان‌های گسسته
  • نظریه محاسبات
  • نظریه گراف
  • نظریه بازی‌ها

 

  • گرایش شبکه های کامپیوتری

یکی از گرایش‌های قدیمی رشته مهندسی کامپیوتر، گرایش شبکه‌های کامپیوتری است که پیشینه  قدیمی‌تری نسبت به دیگر گرایش‌‌های فناوری اطلاعات دارد. دانشجویان با مطالعه و تحصیل در این رشته قادر هستند در زمینه‌های متنوعی از فناوری اطلاعات و یا آی تی مشغول به کار شوند.

  • گرایش امنیت

همان‌طور که میدانید این روزها زندگی افراد پیچیدی و تنیدگی خاصی با تکنولوژی پیدا کرده است. از این‌رو با توجه به افزایش وابستگی به تکنولوژِی اطلاعات و ارتباطات به متخصصانی به منظور تامین امنیت و جلوگیری از ورود برنامه‌های مخرب ویروس‌ها، حمله نفوذ گران و سارقان، حملات Dos و DDos و... نیاز است. گرایش امنیت در رشته مهندسی کامپیوتر از شاخه‌هایی است که قادر است چنین متخصصانی را تربیت کند.

گرایش های مقطع دکتری رشته مهندسی کامپیوتر

 

  • گرایش نرم‌افزار و الگوریتم

گرایش نرم‌افزار یکی از گرایش‌های اصلی رشته کامپیوتر است که در هر مقطع تحصیلی این رشته وجود دارد. دانشجویان در این مقطع و با انجام پروژه های دانشجویی کامپیوتر نرم‌افزار قادر هستند با سیستم‌های عامل پیشرفته، برنامه نوسی تحت وب الگوریتم‌های توزیعی و پیشرفته و... آشنا شده و به صورت تخصصی در این زمینه به تحصیل و فعالیت بپردازند.

  • گرایش شبکه رایانش

شبکه و رایانش یکی دیگر از شاخه‌های مقطع دکتری است که به عنوان گرایش جدید در این دوره شناخته می‌شود که نام دیگر آن رایانش امن یا امنیت اطلاعات است. با مطالب تدریس شده در این رشته و انجام پروژه دانشجویی رشته کامپیوتر در حوزه رایانش دانشجویان با انتقال، ذخیره و بازیابی اطلاعات آشنا خواهند شد.

  • گرایش معماری سیستم‌های کامپیوتری

معماری سیستم‌های کامپیوتری گرایشی است که دانشجو را با اجزای داخلی کامپیوتر آشنا می‌کند.

  • گرایش هوش مصنوعی

همان‌طور که در گرایش‌های مقطع ارشد از ویژگی‌های هوش مصنوعی گفتیم، هوش مصنوعی از جمله رشته‌هایی است که در جامعه‌ی امروزی از جایگاه خوبی برخودار است. دانشجویان با انجام پروژه های کامپیوتر و برنامه نویسی گوناگون در پی شبیه‌سازی هوش انسان در ماشین‌های مختلف هستند.

در این ویدئو به توضیح مختصری در خصوص رشته مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات و آموزش آن پرداخته شده است.

معرفی نرم افزارهای پرکاربرد رشته کامپیوتر

نرم‌افزار Python

پایتون از جمله زبان برنامه نویسی قدرتمند ویژه رشته مهندسی است که در سطوح بالا، شئ گرا و حرفه‌ای استفاده می‌شود. این نرم‌افزار که در حال گسترش روز افزون جهانی است، از محبوبت‌ترین زبان‌های برنامه نویسی می‌باشد. نرم‌افزار این زبان به منظور انجام پرژه‌های مهندسی کامیپوتر و حتی سایر پروژه‌های دیگر در شاخه‌های مهندسی کاربرد دارد. انجام پروژه هوش مصنوعی، انجام پروژه فناوری اطلاعات و سایر پروژه های کامپیوتر خصوصا پروژه برنامه نویسی با استفاده از این نرم‌افزار انجام می‌شود. بنابراین می توان انجام پروژه با پایتون را پیشنهاد داد.

نرم‌افزار ویژوال استودیو

ویژوال استودیو یکی دیگر از نرم‌افزارهای مفید در مهندسی کامپیوتر و انجام پروژه مهندسی کامپیوتر است که توسط شرکت مایکروسافت طراحی و راه‌اندازی شده است. این نرم‌افزار با هدف تولید برنامه‌های رایانه‌ای برای مایکروسافت ویندوز و تولید وبگاه، برنامه‌های کاربردی وب و خدمات وب طراحی شده و در انجام پروژه دانشجویی رشته کامپیوتر استفاده می‌شود. از جمله قابلیت‌های این برنامه آن است که  از ۳۶ زبان برنامه‌نویسی پشتیبانی می‌کند و همچنین برای تمامی این زبان‌ها قابلیت ویرایش و اشکال‌زدایی را دارد.

نرم‌افزار PhpStorm

 نرم‌افزار PhpStorm یکی از نرم‌افزارهای مفید در زمینه انجام پروژه کامپیوتر و انجام پروژه های کامپیوتر و برنامه نویسی است که محیط‌های کدنویسی به زبان PHP را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد. از دیگر قابلیت‌های این نرم‌افزار آن است که از نسخه‌های  5.3/5.4/5.5/5.6/7.0 پشتیبانی می‌کند و با قابلیت جلوگیری از وقوع ارورها و کامل کردن خودکار کده، احتمال وجود اشکال و خطا در برنامه نویسی شما را تا حد بسیاری زیادی پایین می‌آورد. به دور از نسخه‌هایی که این نرم‌افزار از آن پشتیبانی می‌کند، شما میتوانید برای انجام پروژه‌های خود و یا انجام پروژه فناوری اطلاعات با این برنامه به طور کامل از کدنویسی HTML, CSS, JavaScript بهره ببرید؛ چرا که این نرم‌افزار از این محیط‌ها نیز پشتیبانی می‌کند.

نرم‌افزار Power Designer

یکی از نرم‌افزارهای مفید برای دانشجویان و مهندسین در زمینه انجام پروژه مهندسی کامپیوتر، نرم‌افزارPowerDesigner  است که برای ساده‌تر کردن کار مدل سازی داده‌ها و نیز تحلیل و طراحی و نمایش گرافیکی سیستم‌های نرم‌افزاری به کار می‌رود. نرم‌افزار PowerDesigner از سمت شرکت Sybase طراحی شده است که این شرکت یکی از بزرگترین شرکت‌های سازنده‌ ابزارهای مهندسی می‌باشد. از جمله قابلیت‌های این نرم‌افزار برای انجام پروژه های کامپیوتر و برنامه نویسی آن است که این نرم‌افزار از زبان مدلسازی UML را پشتیبانی می‌کند و با 60 دیتابیس مختلف دارای خروجی است.

نرم‌افزار Netbeens

یکی دیگر از نرم‌افزارهایی که می‌توان برای انجام پروژه کامپیوتر نام برد، نرم‌افزارNetBeans IDE  است که شامل یک محیط توسعه یافته یکپارچه، منبع باز و رایگان برای کاربران خود می‌باشد. دانشجویان با استفاده از این نرم‌افزار برای انجام پروژه های دانشجویی کامپیوتر تمامی ابزارهای موردنیاز برای ایجاد یک دسکتاپ حرفه‌ای، سازمانی، وب و برنامه‌های کاربردی موبایل در زبان‌های مختلف را در اختیار دارند.

نرم‌افزار Matlab

یکی دیگر از نرم‌افزارهای کاربردی در مهندسی کامپیوتر و انجام پروژه کامپیوتر و IT، نرم‌افزار متلب MATLAB است که برای محاسبات اعداد و زبان نویسی استفاده می‌شود. نرم‌افزار متلب که یکی از محصولات کمپانی مت‌ورکس است، صرفای برای مهندسی کامپیوتر و انجام پروژه مهندسی کامپیوتر نیست و می‌توان از آن در انجام پروژه‌های مختلف مربوط به سایر رشته‌های مهندسی استفاده کرد. این برنامه محیط کاربری ساده‌ای دارد و در هر آپدیت جدید ابزارهای متنوعی به آن اضافه می‌شود.  

نرم‌افزار Intellij IDEA

 اینتلیجِی آیدیا یکی دیگر از نرم‌افزارهایی است که یک محیط توسعه یکپارچه (آی دی ای) را برای کاربران خود فراهم می‌کند و در انجام پروژه دانشجویی رشته کامپیوتر و پروژه کامپیوتر و IT کاربرد دارد. این نرم‌افزار به زبان جاوا نوشته شده و توسط جت برینز (که قبلاً با نام اینتلیجی شناخته می‌شد) طراحی و توسعه یافته‌است.

نرم‌افزار Xampp

 یکی دیگر از نرم‌افزارهای کاربردی برای رشته مهندسی کامپیوتر و یا انجام پروژه کامپیوتر و IT ، نرم‌افزار XAMPP  است که به طراحان سايت و برنامه نويسان این امکان را می‌دهد تا کارهای خود را بر روی رایانه بدون نیاز به اینترنت و به صورت آفلاین آزمایش کنند. البته ناگفته نماند که در برخی اوقات از این نرم‌افزار برای سرويس‌دهي صفحات وب روي اينترنت استفاده می‌شود که دارای امنیت کافی می‌باشد.

نرم‌افزار Android Studio

یک محیط برنامه‌نویسی برای پلتفرم اندروید، نرم‌افزارndroid Studio  است که توسط گوگل معرفی شد و نسخه پیش نمایش آن به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار گرفت. این برنامه بر اساس نرم‌افزار جت‌برینز طراحی شده و در حال حاضر نسخه ویندوز، مک و لینوکس آن برای انجام پروژه کامپیوتر خصوصا انجام پروژه های دانشجویی کامپیوتر در دسترس است.

نرم‌افزار MySQL

 یکی دیگر از بهترین سیستم‌ها و یه به عبارتی نرم‌افزارهای مفید در مدیریت دیتابیس، نرم‌افزار MySQL است که توانایی اجرای ۲۰ نوع پلت فرم مختلف شامل Linux ، Windows را دارد و می‌تواند جایگزین مناسبی برای SQL server و یا Microsoft Access باشد. این نرم‌افزار برای پروژه مهندسی کامپیوتر بسیار کاربردی است و می‌تواند کار دانشجویان و مهندسین را حتی در انجام پروژه دانشگاهی کامپیوتر تسهیل کند.

نرم‌افزار Turbo Pascal

یکی از کامپایلرهای زبان پاسکال، نرم‌افزارTurbo Pascal  است که برای انجام پروژه‌های مختلف رشته مهندسی خصوصا انجام پروژه مهندسی کامپیوتر استفاده می‌شود. در واقع این نرم‌افزار محیط مناسبی را برای برنامه نویسان پاسکال و یا دانشجویان فراهم می‌کند تا بر اساس آن به انجام پروژه برنامه نویسی بپردازند. برنامه نویسی به زبان پاسکال، سادگی برنامه نویسی، پشتیبانی از شی‌گرایی و مدیریت داده‌ها از جمله مزیت‌ها و قابلیت‌های استفاده از این نرم‌افزار است.

سوالات متداول

هزینه انجام پروژه مهندسی کامپیوتر چقدر است؟

هزینه انجام پروژه های مهندسی کامپیوتر توسط متخصصان و فریلنسر‌های حامی ورکس مشخص می‌شود که معمولا قیمتی منصفانه و رقابتی است.

دیدگاه خود را بیان کنید

1000 کاراکتر باقیمانده است