انجام پروژه مهندسی هسته ای

از بین بهترین فریلنسرهای مهندسی هسته ای به راحتی انتخاب کنید

حامی ورکس مرجع فریلنسرهای ایران است. پروژه مهندسی هسته ای خود را به راحتی برون سپاری کنید و برای انجام آنها به صورت موقت فریلنسر استخدام کنید.

پروژه مهندسی هسته ای

پروژه های تخصصی مهندسی هسته ای

قطعا شما از اهمیت انرژی هسته‌ای در دنیای کنونی خبر دارید. امروزه انرژی هسته‌ای کاربردهای بسیار متنوعی را در زمینه‌های مختلف پیدا کرده است و به عنوان یکی از مهم‌ترین منابع تامین انرژی از آن یاد می‌شود. اهمیت انرژی هسته‌ای به گونه‌ای است در دنیای کنونی می‌توانید رد پای این در خدمات پزشکی و درمانی نیز مشاهده کنید. با توجه به اهمیت انرژی هسته‌ای، نیاز به متخصصان و کارشناسانی در این حوزه بیشتر از قبل احساس می‌شود. از این‌رو رشته مهندسی به منظور تربیت این متخصصان در دانشگاه‌های مختلفی در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری ارائه می‌شود.
این رشته با انتقال مفاهیم تئوری و عملی سعی دارد متخصصینی را تربیت کند که به حوزه‌های مختلف این علم آشنایی داشته باشند. از این‌رو با درخواست انجام پروژه مهندسی هسته ای گوناگون به دنبال آن است که متخصصین این رشته را به صورت عملی با این حوزه درگیر کند.
پروژه مهندسی هسته ای در طول دوران تحصیل دانشجویان در دانشگاه‌ها نیز دانش عملی این حوزه را به آن‌ها منتقل می‌کند و انجام پروژه های دانشجویی مهندسی هسته ای توسط دانشجویان توانایی و میزان مهارت آنان را نشان می‌دهد. پروژه دانشگاهی هسته ای می‌تواند توسط دانشجویان و یا فریلنسر مهندسی هسته ای انجام شود. این پروژه‌ها عبارت‌اند از:

  • انجام پروژه مهندسی هسته ای رآکتور
  • انجام پروژه متلب مهندسی هسته ای
  • پروژه دانشجویی رشته هسته ای پرتو پزشکی
  • انجام پروژه کاربرد پرتوها
  • انجام پروژه مهندسی هسته ای گداخت هسته‌ای
  • پروژه دانشجویی رشته هسته ای انرژی‌های تجدید پذیر
  • اصول و مهندسی سیستم های محصورسازی پلاسما
  • بهبود عملکرد، ایمنی، مسایل سوختی و محیطی توکامک ها
  • سیستم های آشکارسازی و دوزیمتری راکتورهای گداخت هسته ای
  • بازفرآوری سوخت
  • طراحی و توسعه نیروگاه های اقتصادی گداخت هسته ای
  • مدلسازی انرژی و برنامه ریزی انرژی با تکیه بر انرژی گداخت هسته ای
  • مدیریت مواد زائد
  • لیزر و کاربرد آنها در سیستم های گداخت هسته ای
  • فیزیک و مهندسی پلاسمای فضایی
  • طراحی، راه اندازی و نگهداری نیروگاه های هسته ای
  • تشخیص ها و درمان های پزشکی
  • راه اندازی ایمن و بهره‌ور نیروگاه‌های اتمی

فریلنسرهای رشته مهندسی هسته ای

img
Asal_spfh66
0 0 نظرات
بنده دانشجوب سال اخر رشته مهندس کامپبوتر هستم میتونم کدنویسی پایان نامه نویسی و همه کار انجام بدم
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
sajjadmo
0 0 نظرات
تدریس ریاضی فیزیک شیمی در سطح دبیرستان و دانشگاه ریاضی عمومی محاسبات عددی معادلات دیفرانسیل مکانیک ماشین استاتیک و مقاومت مصالح هیدرولیک و سیالات
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
تایید شده Jonath_ali
0 0 نظرات
فارق التحصیل رشته فیزیک حالت جامد از دانشگاه گیلان مدرک مهندسی رباتیک از بنیاد علمی آموزشی میسان سابقه تدریس دروس ریاضی فیزیک و زبان کنکور تسلط کامل به ورد و پاورپوینت
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
نگاران
0 0 نظرات
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
Abdollahhemati
0 0 نظرات
تمام دوره های مهندسی هسته ای را گرفتم و الان بیکار میباشم ،تف به ذاتشون که با ما اطنکار رو کردند
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
mahmoodian1993
0 0 نظرات
دعوت به پروژه دنبال کردن
ادامه

معرفی رشته مهندسی هسته ای

مهندسی هسته‌ای یکی از رشته‌های مهندسی زیر مجموعه رشته ریاضی فیزیک است که هدف آن ساخت و گسترش دادن راکتورهای شکافتی پیشرفته، تحقیقات بنیادی در گسترش استفاده از انرژی گداختی، ‌گسترش انرژی هسته‌ای می‌باشد که با مطالب تئوریک و عملی در این زمینه قصد دارد نیروهای متخصص و کاردانی را تربیت کند. فردی که متقاضی این رشته است باید در برنامه‌ریزی، سازماندهی، ریاضیات، فیزیک و کار با کامپیوتر توانایی کافی و لازم را داشته باشد و تمامی پروژه‌هایی که در این رشته به وی سپرده می‌شود، اعم از تحقیقاتی، محاسباتی و یا انجام پروژه کارشناسی مهندسی هسته ای همگی را پیش ببرد.
به عبارتی مهندسی هسته‌ای رشته‌ای جدید است که لازم است دانشجویان این رشته در مراحل مختلف تحقیقات و پژوهش‌های گوناگونی را انجام دهند تا به تمامی زوایای این رشته دست پیدا کنند. از این‌رو یک مهندس انرژی هسته‌ای باید توان و دانش تحقیقاتی بالایی داشته باشد تا بتواند در این رشته متخصص شود و برای انجام پروژه های دانشجویی هسته ایآماده شود.
این رشته علاوه بر بدیع بودن، دارای شرایط خاصی برای فارغ التحصیلان خود است که لازم است داوطلبان این رشته از آن‌ها آگاهی یابند. برای مثال دانشجویان با استخدام مهندسی هسته ای در مراکز گفته شده، ممکن است در معرض خطراتی قرار گیرند. از این‌رو مهندس هسته‌ای در هنگامی که با مواد رادیو اکتیو در آزمایشگاه‌ها و یا نیروگاه‌ها در ارتباط است، باید از لباس مخصوص استفاده کند. همچنین ساعت کاری این نوع مهندسان به صورت شبانه روزی است که به صورت شیفت تقسیم می‌شود. از این‌رو فردی برای این شغل مناسب است که توانایی کار در شب و یا ساعت کاری زیاد را دارد. وظیفه مهندسان انرژی هسته‌ای عبارت است از:

  • بالا بردن سطح امنیت و اقتصاد نیروگاه‌های هسته‌ای
  • ساخت و بهره برداری از نیروگاه‌های هسته ای
  • فعالیت در نیروگاه‌های هسته‌ای
  • انتقال مواد اکتیو و تجهیزات رادیواکتیو به مراکز دیگر
  • انباشت سوخت‌های مصرف شده
  • آماده سازی میله‌های سوخت
  • و...

نیروگاه‌های هسته‌ای از نظر سیاسی و اقتصادی اهمیت ویژه‌ای دارند. بنابراین در حال حاضر این رشته و مسائل مربوط به آن به نوعی مسئله استراتژیک تبدیل شده است. بر این اساس تربیت نیروها و مهندسین هسته‌ای از اهمیت بالایی برخوردار می‌باشد؛ چرا که در گذشته از مهندسان غیر ایرانی برای پیشبرد پروژه مهندسی هسته ایاستفاده می‌شد که این مسئله با صرف هزینه زیاد و وقت بسیار انجام می‌گرفت. اما با تخصص نیروهای ایرانی این مشکلات از بین خواهند رفت و استقلال در این زمینه جایگزین خواهد شد.

معرفی گرایش های رشته مهندسی هسته ای

همان‌طور که گفته شد، در حال حاضر رشته مهندسی هسته‌ای در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در ایران تدریس می‌شود و دانشجویان این رشته موظف به پاس کردن دروس تئوری و عملی مختلفی می‌باشند. دروس عملی اغلب با انجام پروژه های دانشجویی مهندسی هسته ای پیشبرده می‌شوند. درواقع پروژه مهندسی هسته ای توان علمی و عملی دانشجویان این رشته را به نمایش می‌گذارد؛ از این‌رو از اهمیت بالایی برای اساتید این رشته برخوردار است.

همچنین توجه داشته باشید که این رشته دارای گرایش‌های مختلف است و لازم است دانشجویان برای هر گرایش، خود را آماده انجام پروژه های دانشجویی هسته ای مختلف کنند. در ادامه گرایش‌های این رشته را ذکر خواهیم کرد.

گرایش کارشناسی رشته مهندسی هسته‌ای

رشته مهندسی هسته‌ای در مقطع کارشناسی گرایش مخصوصی ندارد و لازم دانشجویان با مفاهیم پایه و کلی این رشته آشنا شوند. از این‌رو در این مقطع بیشتر تحقیقات دانشجویی و تدریس مطالب تئوریک برای دانشجویان در نظر گرفته شده است. انجام پروژه کارشناسی مهندسی هسته ای به داوطلبان در این مقطع کمک می‌کند تا به صورت عملی مفاهیم این رشته را درک کنند و برای تحصیل در مقاطع بالاتر و شاخه‌های تخصصی آماده شوند.

گرایش ارشد مهندسی هسته‌ای

دوره کارشناسی ارشد مهندسی هسته‌ای گرایش‌های متنوعی را به خود اختصاص داده است و با تعداد مشخصی از دروس نظری، کاربردی و آزمایشگاهی در پی افزایش آگاهی دانشجویان گرایش‌های مختلف به صورت تخصصی است. زمان لازم برای اتمام این دوره ۲ سال است و دانشجویان پس از پاس کردن واحدها و ااز این مقطع فارغ‌ التحصیل می‌شوند. گرایش‌های این مقطع عبارت است از:

  • مهندسی هسته‌ای گرایش راکتور

راکتور هسته‌ای نوعی وسیله برای فرایند شکافت هسته‌ای به صورت کنترل شده است که به وسیله آن انرژی حرارتی تولید می‌شود. این وسیله قادر است انرژی موردنیاز برای بخار کردن آب و به گردش درآوردن توربین‌های بخار ژنراتورهای الکتریکی و همچنین جابجایی ناوها و زیردریایی‌های اتمی را تامین کند. از این‌رو یکی از مسائلی است که با توجه به اهمیت بالای خود نیاز به نیروی متخصص دارد. راکتور یکی از گرایش‌های تخصصی مهندسی هسته‌ای است که سعی دارد دانشجویان را با بهره‌گیری از مطالب تئوری و عملی مانند پروژه دانشگاهی هسته ای با راکتورها، نوع کاربرد، طراحی و توسعه آن آشنا کند.

  • مهندسی هسته‌ای گرایش چرخه سوخت

گرایش چرخه سوخت یکی دیگر از گرایش‌های مهم در مقطع کارشناسی است. این گرایش در پی آن است که دانشجویان را با کلیه مراحل اکتشاف، استخراج، غنی‌سازی، کاربرد و دفع و بازیافت سوخت هسته‌ای آشنا کند. از این‌رو مهندسین این گرایش با انجام پروژه دانشگاهی هسته ای در زمینه چرخه سوخت به صورت عملی و کاربردی با این رشته آشنا می‌شوند.

  • مهندسی هسته‌ای گرایش پرتو پزشکی

گرایش پرتوپزشکی در مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی هسته‌ای ارائه می‌شود. این گرایش در پی آن است که دانشجویان انرژی هسته‌ای را به علم پرتو پزشکی و کاربرد آن در این رشته آشنا کند. این گرایش در مقطع دکتری نیز ارائه می‌شود و دانشجویان را با سطح تخصصی‌تری از این رشته آشنا می‌کند.

  • مهندسی هسته‌ای گرایش کاربرد پرتوها

یکی دیگر از گرایش‌های مقطع کارشناسی ارشد، گرایش کاربرد پرتوها است که سعی دارد دانشجویان را با نحوه عملکرد دستگاه‌های مولد انواع پرتوها و اصول و روش‌های تشخیص پارامترهای مختلف در این زمینه آشنا کند. انجام پروژه مهندسی هسته ای در زمینه کاربرد پرتوها باعث می‌شود دانشجویان به گونه‌ای موثرتر با این رشته آشنا شوند. فریلنسر مهندسی هسته ای نیز می‌تواند دانشجویان را در این زمینه راهنمایی کند.

  • مهندسی هسته‌ای گرایش گداخت هسته‌ای

گداخت هسته‌ای یکی از شاخه‌های رشته مهندسی هسته‌ای است که دانشجویان زیادی را به خود اختصاص داده است. این گرایش با آموزش مفاهیم بنیادی و فناوری‌های پیشرفته در خصوص انرژی گداخت هسته‌ای، مهندسینی متخصص در این زمینه تربیت می‌کند.

  • مهندسی هسته‌ای گرایش فیزیک بهداشت

فیزیک بهداشت نیز از دیگر گرایش‌های این رشته می‌باشد که مسائل فیزیک را با علم بهداشت پیوند داده است.

گرایش دکتری مهندسی هسته‌ای

  • گرایش مهندسی هسته ای گداخت

گرایش گداخت یکی از گرایش‌های رشته مهندسی هسته‌ای در مقطع دکتری است که در پی تربیت نیروی متخصص در زمینه ایمنی، مسائل محیطی و سوختی و بهبود کاربرد آن‌ها، توسعه و طراحی نیروگاه‌های اقتصادی گداخت هسته‌ای و... است. گرایش گداخت در مقطع دکتری ادامه مباحثی است که دانشجویان در کارشناسی ارشد گذرانده‌اند اما با درخواست انجام پروژه دانشجویی رشته هسته ای و یا پروژه هسته ای با متلب قصد دارد این رشته را به صورت تخصصی‌تر به دانشجویان آموزش دهد.

  • گرایش مهندسی هسته ای پرتوپزشکی

یکی دیگر از گرایش‌های دکتری رشته مهندسی هسته‌ای، رشته پرتوپزشکی است که شامل دانش فرایندهای هسته‌ای و همین طور استفاده از آن‌ها در گسترش تولید برق هسته‌ای است. در واقع این موضوع علوم هسته‌ای را با پزشکی و علوم وابسته به آن تلفیق می‌کند. انجام پروژه های دانشجویی هسته ای در این گرایش به دانشجویان کمک می‌کند به کمک پرتوها و یا تصویربرداری با مفاهیم هسته‌ای آشنا شوند.

  • گرایش مهندسی هسته ای راکتور

گرایش راکتور از دیگر گرایش‌های مهندسی هسته‌ای است که در مقطع کارشناسی ارشد نیز تدریس می‌شود. در این مقطع سعی می‌شود مطالب تخصصی این رشته با انجام پروژه های دانشجویی هسته ای به دانشجو انتقال یابد. انجام پروژه کارشناسی مهندسی هسته ای به دانشجویان کمک می‌کند تا در انجام پروژه‌های این مقطع عملکرد بهتری داشته باشند.

  • گرایش مهندسی هسته ای کاربرد پرتوها

یکی دیگر از گرایش‌های مطرح رشته مهندسی هسته‌ای، رشته کاربرد پرتوها است که سعی دارد دانشجویان را به وسیله آموزش مطالب تئوریک و درخواست انجام پروژه دانشگاهی هسته ای با انواع پرتوها، شیوه و عملکرد دستگاه‌های مولد و انواع دستگاه‌های الکترونیک هسته‌ای آشنا کند.

در این ویدئو به توضیح مختصری در خصوص رشته مهندسی هسته ای و آموزش آن پرداخته شده است.

سوالات متداول

هزینه انجام پروژه هسته ای چقدر است؟

هزینه انجام پروژه های مهندسی هسته ای توسط متخصصان و فریلنسر‌های حامی ورکس مشخص می‌شود که معمولا قیمتی منصفانه و رقابتی است.

دیدگاه خود را بیان کنید

1000 کاراکتر باقیمانده است