دنبال پروژه می گردی؟
رایگان عضو سایت بشو و پروژهها را با کمیسیون 0% درصد انجام بده.
توسعه ی نرم افزار، زمینه ی کاری اعجاب انگیزی است. علمی است پر شور و پر چالش با وسعتی بی نظیر و پتانسیلی باور نکردنی. روزانه مهندسان و توسعه دهندگان نرم افزارها با سوالات بسیاری رو به رو می شوند و بدین ترتیب به بررسی نتایج تحقیقات توسعه دهندگان و کارشناسان دیگر نیاز پیدا می کنند. یکی از نکات قابل بحث در این زمینه ی کاری، پایبندی به یک زبان برنامه نویسی در میان توسعه دهندگان، به ویژه تازه واردان است. در ادامه ی این مطلب توضیحاتی را در این باره از زبان یک برنامه نویس بررسی می کنیم.
به عنوان برنامه نویسی که خودش را وقف کارش کرده، می توانم برایتان ساعت ها از این کار دوست داشتنی صحبت کنم. از چالش های حیرت انگیزی که پیشرفت روز افزون تکنولوژی سر راهمان قرار می دهد گرفته تا پرسش های دشواری که هر روز هم بر تعدادشان اضافه می شود، موارد قابل شمارش بسیاری وجود دارد که این علم را برای من و هر توسعه دهنده ی دیگری که به کارش صادقانه عشق می ورزد جذاب و هیجان انگیز کرده است. اما سوالات بسیاری نیز وجود دارد که یک برنامه نویس تازه کار ممکن است در آغاز مسیر کاری خود با آن رو به رو شود. یکی از این مسائل، که بدون شک دیدگاه جامعه ی برنامه نویسان، بسیار به آن دامن زده است، پیدا کردن بهترین زبان برنامه نویسی است. مسئله ای که به دلیل نبود درک و دانش کافی از علم کامپیوتر در اذهان عمومی به وجود می آید.
توسعه دهندگان تازه کار، در ابتدای مسیر شغلی خود، مانند من و تعداد زیادی از همکاران من، بسیار هیجان زده اند. مسئله ی پیدا کردن بهترین زبان برنامه نویسی و پرسیدن سوالاتی مانند آنچه در ادامه به آن اشاره خواهد شد در میان این افراد به شکل تعجب برانگیزی رایج است.
رایگان عضو سایت بشو و پروژهها را با کمیسیون 0% درصد انجام بده.
اگر بخواهم صادقانه با شما صحبت کنم، هیچ چیزی به نام بهترین زبان برنامه نویسی وجود ندارد. در حقیقت هیچ یک از آن ها از دیگری بهتر یا بدتر نیست، بلکه هر کدام با قرار دادن ابزارها و امکانات خاص خود در اختیار توسعه دهندگان، می تواند در به سرانجام رساندن یک پروژه مثمر ثمر باشد. همچنین این زبان ها تفاوت های بسیاری در قیمت، کاربرد و کاربری با یکدیگر دارند و در حقیقت همین تفاوت هاست که آن ها را خاص و منحصر به فرد می کند. این ابزارها دقیقا به مانند ابزارهایی است که یک تعمیرکار اتومبیل از آن ها استفاده می کند. آچار، چکش، انبر و غیره لوازمی هستند که هر کدام در موقعیت خاص خود در تعمیر یک خودرو مورد استفاده قرار می گیرد و هیچ یک نسبت به آن دیگری برتری به خصوصی ندارد.
در طی سال ها و با پیشرفت تکنولوژی این ابزارها تغییرات بسیاری را تجربه می کنند و در مواردی نیز از دنیای کامپیوتر خارج و با ابزارها یا تکنولوژی های به روزتری جایگزین می شوند. دلفی، فورترن و کوبول از جمله زبان هایی هستند که به مرور زمان از صحنه ی رقابت حدف شدند و جای خود را به زبان های برنامه نویسی دیگری دادند. فلش نیز از موارد دیگری است که می توان در این رابطه به آن اشاره کرد. تکنولوژی بی همتایی که با معرفی شدن جاوا اسکریپت، اچ تی ام ال 5 و سی اس اس 3 و به دلایلی مانند مشکلات سازگاری با دستگاه های تلفن همراه، امنیت نه چندان قابل اتکا و البته سرعت نامطلوب، نسبت به رقبا از جهان برنامه نویسی تحت وب کنار گذاشته شد. این حقیقت دنیای علوم کامپیوتری است: زبان های برنامه نویسی، با پیشرفت تکنولوژی و مطالعات جدید، مرتبا تغییر می کنند و بازنده ی اصلی این ماجرا، افرادی هستند که نمی توانند با این تغییرات سازگار شوند.
هنر اصلی یک برنامه نویس استفاده از زبان های مختلف جهت پیدا کردن بهترین پاسخ به نیازهای مشتریانش است. از این جهت لازم است که هر توسعه دهنده ی نرم افزار:
پیشنهاد میکنم مقاله "فریلنسرینگ، شغل اصلی یا شغل دوم؟" مطالعه کنید.
حامی ورکس (Hamiworks)، یکی از جدیدترین سایت های فریلنسینگ و دورکاری اینترنتی، جهت استخدام فریلنسرهای حرفهای در ایران است. انجام پروژه تخصص اصلی فریلنسرها در این سایت هست، کارفرماها قادر به ثبت پروژه های متنوع با مهارت هایی مانند: برنامه نویسی طراحی سایت، تولید محتوای سایت و شبکههای اجتماعی، تایپ و ترجمه، عکاسی، طراحی لوگو، بنر، پوستر، چهره و...، نگارش مقاله و پروپوزال، بازاریابی، دیجیتال مارکتینگ، سئو SEO، ادیت و ویرایش عکس، ساخت و تدوین کلیپ و تیزر، ساخت اینفوگرافیک، مدلسازی، ویرایش فایلهای صوتی، آهنگسازی، پروژههای مهندسی، علوم تجربی، هنر، معماری، طراحی داخلی و... می باشند.
بدلیل شرایط حساس کنونی و شیوع کرونا تیم حامیورکس تا اطلاع ثانوی به صورت دورکار فعالیت دارد.