انجام پروژه آلتيوم (Altium Designer)

انجام پروژه آلتيوم | Altium Designer

از بین بهترین فریلنسرهای آلتيوم (Altium Designer) به راحتی انتخاب کنید

حامی ورکس مرجع فریلنسرهای ایران است. پروژه آلتيوم (Altium Designer) خود را به راحتی برون سپاری کنید و برای انجام آنها به صورت موقت فریلنسر استخدام کنید.

معرفی نرم افزار آلتیوم دیزاینر

وسایل الکتریکی و الکترونیکی بخش جدایی ناپذیر زندگی انسانها، در این زمانه را تشکیل می‌دهند به گونه‌ای که ساعتی قطعی برق و در نتیجه عدم کارایی این تجهیزات، زندگی ما را به هم خواهد ریخت و ما را با مشکل مواجه خواهد کرد. بنابراین بدیهی است که دانش و مهارتی که به طراحی، ساخت و عملکرد مناسب این وسایل کمک می‌کند نیز، از اهمیت ویژه‌ای برخودار باشد. مهندسان برق به ویژه مهندسان الکترونیک سهم بزرگی در راحتی و آسایش زندگی ما ایفا می‌کنند و بخشی از این کار بزرگ را با کمک نرم افزارهای کاربردی و موثری مانند نرم افزار آلتیوم دیزاینر Altium Designer انجام می‌دهند. از این رو ما تصمیم گرفتیم تا این مطلب از سایت حامی ورکس را، به این نرم افزار کاربردی اختصاص دهیم تا ضمن آشنایی بیشتر شما با امکانات و توانایی آن، با انجام پروژه آلتیوم دیزاینر از این امکانات بهره‌مند شوید و به کارهای خود سرعت بخشید.
نرم افزار آلتیوم دیزاینر یکی از قوی‌ترین نرم افزارهای اتوماسیون طراحی الکترونیکی یا همان EDA می‌باشد که با استفاده از آن و انجام پروژه آلتیوم دیزاینر مشکلات، خطاهای طراحی و تولید و زمان بر بودن تغییرات در طراحی و شماتیک انجام شده، به شدت کاهش می یابد بنابراین دیگر نیاز به انجام پروژه‌های سخت، پیچیده و زمان بر نیست و استفاده از این نرم افزار می‌تواند بهره‌وری کار شما را افزایش دهد.

فریلنسرهای آلتیوم دیزاینر | Altium

img
nedamasoumi
0 0 نظرات
مهارت‌ها:
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
تایید شده leon_199194
0 0 نظرات
سلام من محمد هستم در زمینه طراحی مکانیکال و طراحی سخت افزارهای الکترونیکی و برنامه نویسی میکروکنترلر تخصص دارم.
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
Electronics
0 0 نظرات
مهندس الکترونیک هستم به کار در زمینه برنامه نویسی آردوینو علاقه مندم
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
Negar2023
0 0 نظرات
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
Amir_963
0 0 نظرات
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
JavadRdaical
0 0 نظرات
من محمد جوادم و بیش از سه سال هست که در حوزه پاورالکترونیک مشغول تحقیق و توسعه هستم. بیشتر فعالیتم روی طراحی مدارات و بوردهای پاورالکترونیکی بوده، اما در حوزه مدارات آنالوگ و دیجیتال هم دستی بر آتش دارم. امیدوارم بتونم توی انجام پروژتون کمکتون کنم...
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
Hosseinsadiq
0 0 نظرات
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
smovahed
0 0 نظرات
کارشناسی ارشد الکترونیک. دارای 6 سال سابقه برنامه نویس میکروکنترلرهای AVR و ARM، طراحی مدارات آنالوگ و دیجیتال، و طراحی ماتیک و pcb در نرم افزار التیوم
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
alilakshen
0 0 نظرات
سلام من علی هستم طراح مدار های الکترونیکی درنرم افزار پروتئوس وآلتیوم دیزاینر هستم
مهارت‌ها:
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
sajjadgholizadeh
0 0 نظرات
- 3 سال تجربه کار در زمینه الکترونیک و برنامه نویسی میکروکنترلر های stm32 و avr - ساخت دستگاه آنالیزور گاز صنعتی و کشاورزی برای اولین بار در ایران - تجربه ضبط پادکست و ادیت صدا - سرعت تایپ بسیار بالا و تسلط بر Word و PowerPoint
دعوت به پروژه دنبال کردن
ادامه

Altium Designer چیست؟

نرم افزار آلتیوم دیزاینر Altium Designer یک نرم افزار قدرتمند و کاربردی است که برای طراحی انواع بردهای الکتریکی به ویژه بردهای الکتریکی PCB استفاده می‌شود. این نرم افزار توسط شرکت آلتیوم دیزاینر که، در سال 1985 در استرالیا و توسط فردی به نام نیک مارتین تاسیس شد، تولید و روانه بازار شد. در ابتدا این نرم افزار با نام Protel شناخته می‌شد که در سال 2011 نام آن به Altium Designer تغییر یافت و به عنوان یکی از قدرتمندترین نرم افزارهای طراحی قطعات الکتریکی در دنیا گسترش یافت. امروزه پروژه‌های آلتیوم مانند انجام پروژه برنامه نویسی در سرتاسر دنیا بسیار متداول است و می‌توان تعداد بالای دانلود پروژه آلتیوم را گواهی بر این موضوع دانست. کشور ما ایران نیز از این قاعده مستثنی نبود و پروژه Altium یکی از پرطرفدارترین و متداول‌ترین پروژه‌های طراحی و ساخت قطعات الکتریکی می‌باشد به گونه‌ای که بسیاری از شرکت‌های چاپ برد تنها خروجی این نرم افزار را می‌پذیرند و بنابراین فرصت شلغی مناسبی برای افرادی که بر این نرم افزار تسلط داشته باشند، وجود دارد و این افراد می‌توانند با انجام پروژه آلتیوم دیزاینر، درآمد مناسبی داشته باشند.
فضای کاری نرم افزار برای انجام پروژه Altium شامل دو بخش کلیدی است: اولین مورد محیط اصلی ویرایش سند آلتیوم دیزاینر است که در سمت راست برنامه قرار دارد و محیط دوم شامل Workspace Panelها می‌باشد. شیوه نمایش پنل‌ها در آلتیوم دیزاینر متغییر است، آلتیوم برخی از پنل‌ها را در سمت چپ ابزار ارائه می‌دهد و برخی دیگر از پنل‌های کاربردی در سمت راست این نرم افزار ظاهر می‌شوند، برخی از پنلها نیز شناور بوده و برخی دیگر پنهان هستند و باید آنها را فعال نمود. توجه به این نکات می‌تواند شما را در انجام پروژه ساده آلتیوم، به بهترین نحو یاری رساند. برای آشنایی بیشتر با این نرم افزار می‌توانید از طریق دانلود پروژه آلتیوم، نمونه پروژه‌های آلتیوم انجام شده را مشاهده کنید و با کاربرد این نرم افزار قدرتمند، بیشتر آشنا شوید.

کاربرد نرم افزار آلتیوم دیزاینر

همانگونه که اشاره شد بیشترین کاربرد این نرم افزار، انجام پروژه آلتیوم دیزاینر در زمینه طراحی مدارهای چاپی یا PCB می‌باشد. PCB که مخفف Printed Circuit Board می‌باشد، از یک برد نارسانا که به وسیله سطحی از مس پوشیده می‌شود، تشکیل شده است و یکی از قطعات پرکاربرد در ساخت انواع وسایل الکتریکی است. مدارهای چاپی یا PCB نقش موثری در کاهش نویزها و افزایش سرعت و دقت وسایل الکتریکی ایفا می‌کند، هم چنین فضای کمتری اشغال کرده و مونتاژ آنها بسیار ساده‌تر از نمونه‌های مشابه است بنابراین اهمیت زیادی در صنعت برق دارند و در نتیجه طراحی PCB با Altium Designer نیز، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می‌باشد. برای آشنایی بیشتر با این کاربرد مهم، می‌توانید با دانلود پروژه آلتیوم دیزاینر و مشاهده پروژه ساده آلتیوم در رابطه با طراحی PCB اطلاعات بیشتری در این زمینه کسب کنید.
آلتیوم دیزاینر این امکان را به شما می‌دهد تا هنگام طراحی PCB پروژه Altium خود از توانایی طراحی چند لایه‌ای در محیط دو بعدی و سه‌ بعدی این نرم افزار بهره ببرید. هم چنین با استفاده از امکان چرخش 360 درجه در محیط سه بعدی، می‌توانید دید بهتری از طراحی خود و موقعیت قطعات داشته باشید. در صورت نیاز، با دانلود پروژه آلتیموم سه بعدی، می‌‌توانید از جزئیات این امکان اطلاع بیشتری به دست آورید.
البته ناگفته نماند که کاربرد آلتیوم دیزاینر محدود به طراحی مدارهای چاپی یا PCB نیست و شامل موارد متعددی مانند پیاده‌سازی شماتیك‌، آنالیز مدارهای آنالوگ و برخی مدار‌های دیجیتالی و ..... نیز می‌باشد. پروژه‌های آلتیوم آنالیز مدارهای آنالوگ در آلتیوم دیزاینر، توسط تحلیل‌گر پی اسپایس انجام می‌شود.

خصوصیات و ویژگی‌های نرم افزار آلتیوم

یکی از خصوصیات و ویژگی‌های مهم انجام پروژه آلتیوم دیزاینر، وجود یک تعادل مناسب میان سهولیت و کارایی در این نرم افزار قدرتمند می‌باشد که موجب می‌شود شما علاوه بر آنکه از امکانات کاربردی آن بهره‌مند می‌شوید، با انجام پروژه ساده آلتیوم، از سهولت آن نیز بهره برده و پروژه‌های آلتیوم خود را با سرعت و دقت بیشتری به سرانجام برسانید. از دیگر ویژگی‌های این نرم افزار می توان به این قابلیت مهم که کاربر می‌تواند برنامه هایی که با زبان های مختلف مانند Bascom ،Verilog ،VHDL ،C و .... برای طراحی خود نوشته است را کامپایل کرده و شبیه سازی کند و در نهایت بردهای آن را در آلتیوم طراحی کند، اشاره کرد. بنابراین این نرم افزار قدرتمند توانایی انجام پروژه برنامه نویسی را نیز در کنار انجام انواع پروژه‌های آلتیوم دارد.
از مزایای مهم انجام پروژه آلتیوم دیزاینر میتوان به گستردگی، تنوع و در دسترس بودن کتابخانه‌های این نرم افزار اشاره کرد.‌ هم چنین كتابخانه‌های این نرم افزار از دسته‌‌بندی مناسبی برخوردار هستند به نحوی كه با صرف زمان كوتاهی، می‌توانید قطعه مورد نظر خود را درون آن پیدا کنید و در نتیجه با سرعت بیشتری یک پروژه ساده آلتیوم، را تکمیل کنید. با وجود امکانات گسترده کتابخانه‌های این نرم افزار، آلتیوم دیزاینر این امکان را در اختیار شما قرار می‌دهد که در صورت نیافتن کتابخانه مد نظرتان، خودتان آن را ایجاد کرده و در طراحی خود از آن بهره ببرید.

در ادامه ویدئوی کوتاه از معرفی نرم افزار آلتیوم مشاهده خواهید کرد. این ویدئو برای تازه کارها مفید خواهد بود.

سوالات متداول

چگونه می‌توان در سایت حامی ورکس پروژه Altium ثبت کرد؟

برای ثبت پروژه Altium در سایت حامی ورکس، ابتدا باید در سایت عضو شده و اطلاعات خود را وارد کنید. سپس از طریق منوی کاربری خود، می‌توانید یک پروژه جدید ثبت کنید. توضیحات مورد نیاز فریلنسر برای انجام هرچه بهتر پروژه را، حتما ذکر کنید و در صورت لزوم اضافه کردن فایلهای ضمیمه را فراموش نکنید. شما می‌توانید پروژه خود را به صورت ساده ثبت کنید یا بر حسب نیاز خود یکی از گزینه‌های ویژه، فوری، محرمانه، دعوت شده، پنهان، استخدام و ..... را برگزینید.

دیدگاه خود را بیان کنید

1000 کاراکتر باقیمانده است