یک مهندس کشاورزی، در دانشگاه برای اخذ مدرک خود می تواند روی موضوعات متنوعی، پروژه مهندسی کشاورزی انجام دهد. در این راستا، برای مثال می توان به پروژه های مهندسی کشاورزی با عناوین زیر اشاره کرد :
- مطالعه مسیرهای متابولیکی در گیاهان داروئی با هدف تولید مواد مؤثر با تاکید بر ترکیبات فنلی و پلی فنلی
- تولید پروتئین های نوترکیب در گیاهان با تاکید بر ایمونوژن های خوراکی
- کشت بافت و مهندسی ژنتیک گیاهان زراعی، دارویی و زینتی
- ساخت ناقل های بیانی گیاهی
- تولید پروتئین های نوترکیب در گیاهان
- زیست فناوری تولید مثل دام (تولید جنین آزمایشگاهی، دستکاری جنین، سلولهای بنیادی جنین)
- تشخیص مولکولی بیماری های دامی و توسعه واکسنهای جدید
- ایجاد حیوانات تغییریافته ژنتیکی
- تولید بیوتکنولوژی افزودنی هایی از قبیل پروبیوتیک ها، آنزیم ها، ویتامین ها و اسیدهای آمینه و استفاده از سامانه های انتقال -ترکیبات فعال زیستی در صنایع غذایی
دنیای مدرن امروز و استفاده از نرم افزار در هر علمی سبب شده، تا پیش از انجام هر پروژه از طریق شبیه سازی و مدل سازی نحوه عملکرد، میزان خطا و چگونگی انجام آن بررسی گردد که نرم افزارهای علوم و مهندسی آب نیز در زمینه مختلف ارائه شده است. به این صورت علاوه بر سهولت انجام هر کار، از سعی و خطاهای طاقت فرسا جلوگیری خواهد شد. نرم افزارهای علوم و مهندسی آب به یک متخصص در این حوزه کمک می کند تا پدیده هایی که شاید در واقعیت امکان مشاهده آن به صورت بصری وجود نداشته را شبیه سازی و تاثیر چند پدیده بر یکدیگر را بررسی کند. همچنین بهترین شرایط را برای بازدهی حداکثر هر پروژه مهندسی کشاورزی، با مدل سازی تعیین کرده و به کاربر این امکان را می دهد تا در مدت زمان کم و با صرف کمترین هزینه، تمام شرایط ممکن را برای انجام یک پروژه مهندسی کشاورزی بررسی کند. به همین دلیل، در این راستا، به بررسی و معرفی برخی از نرم افزارهای علوم و مهندسی آب که به دانشجویان، فریلنسرها و متخصصان این حوزه کمک می کند تا بتوانند پروژه مهندسی کشاورزی را در گرایش های مختلف انجام دهند، پرداخته می شود.
دیدگاه خود را بیان کنید