انجام پروژه مهندسی راه آهن

بهترین فریلنسرهای پروژه مهندسی راه آهن را به راحتی انتخاب کنید

حامی ورکس مرجع فریلنسرهای ایران است. پروژه مهندسی راه آهن خود را به راحتی برون سپاری کنید و برای انجام آن به صورت موقت نیروی متخصص استخدام کنید.

پروژه مهندسی راه آهن

معرفی رشته مهندسی راه آهن

با پیشرفت سریع علوم و تکنولوژی در حوزه صنعت راه آهن و نقش حیاتی آن در توسعه اقتصادی کشورها، طبیعی است که هم زمان با سایر علوم تخصصی، سیستم های حمل و نقل و خدمات ریلی نیز گسترش پیدا کنند. بنابراین، برای اداره و رهبری علمی و مناسب این دسته از سازمان ها بصورت سیستماتیک، کشورها نیازمند بکارگیری تکنیک ها و روش های علمی و پیشرفته هستند. لازم به ذکر است که در دهه های اخیر، نیاز به خدمات متنوع حمل و نقل ریلی، آن چنان گسترش پیدا کرده که رشته های مهندسی همچوم مهندسی عمران، صنایع، مکانیک، برق و ... به تنهایی نمی توانند پاسخگوی کلیه نیازها و مشکلات بوجود آمده در این سازمان ها باشند. در این راستا، در چندین دهه قبل، بمنظور جبران چنین کمبودی، از پیوند رشته های گوناگون علوم، مدیریت و مهندسی، رشته دانشگاهی جدیدی در حوزه علوم مهندسی، با عنوان مهندسی راه آهن، به رشته های مهندسی موجود و البته قدیمی تر، اضافه شده است. قابل ذکر است که رشته مذکور، یک رشته چندوجهی است که به طراحی، ساخت و بهره‌برداری سامانه های مختلف ریلی می پردازد. در این راستا، فارغ‌التحصیلان این رشته، قابلیت این را خواهند داشت تا در طراحی، ساخت، تعمیر و نگهداری ناوگان ریلی، مهارت های لازم را آموخته و در کلیه واحدهای حمل و نقل ریلی مانند راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، راه‌آهن های شهری (مترو)، شرکت های وابسته به راه‌آهن، بنیاد مستضعفان و جانبازان، کارخانجات واگن پارس، شرکت های مهندسی و ... مشغول به فعالیت گردند. در حقیقت، هدف از این رشته، تربیت متخصصانی است که بتوانند طراحی، انتخاب بهینه، بهبود سیستم نگهداری، تعمیر، بازسازی و ساخت وسایل نقلیه ریلی را بر عهده بگیرند.

فریلنسرهای رشته مهندسی راه آهن

img
nazi_msv
0 0 نظرات
طراح لوگو مسلط به نرم افزار illustrator
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
Mahdisdarvishi
0 0 نظرات
باسلام. مهدیس درویشی دانشجوی مهندسی مکانیک هستم به solidworks و رباتیک تسلط دارم. تایپ سریع در ورد هم پذیرفته میشود.
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
mmkarimi
0 0 نظرات
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی خطوط ریلی دانشگاه علم و صنعت
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
sajjadmo
0 0 نظرات
تدریس ریاضی فیزیک شیمی در سطح دبیرستان و دانشگاه ریاضی عمومی محاسبات عددی معادلات دیفرانسیل مکانیک ماشین استاتیک و مقاومت مصالح هیدرولیک و سیالات
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
Sanaaaa_7
0 0 نظرات
انجام پاورپوینت ، ورد ، تایپ متن
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
نادی
0 0 نظرات
مهارت‌ها:
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
amoayer
0 0 نظرات
Nothing Is True, Everything Is Permitted.
دعوت به پروژه دنبال کردن
ادامه

انواع پروژه های راه آهن

رشته مهندسی راه آهن، گرایش های متنوعی دارد که عبارتند از : مهندسی ماشین های ریلی، مهندسی حمل و نقل ریلی، مهندسی سازه های ریلی.

دانش آموختگان دانشگاهی در گرایش مهندسی ماشین های ریلی باید بتوانند در قالب پروژه مهندسی راه آهن به طراحی قطعات صنعتی متشکله ناوگان ریلی به ویژه به طراحی و ساخت لکوموتیو، واگن، ماشین‌آلات ریلی، واگن های باری، سیستم های ترمز، سیستم های انتقال نیرو و پروژه تحلیل شکست قطعات مختلف یک واگن و ریل قطار بپردازند. همان طور که می دانید، سیستم تاسیسات یک قطار به عنوان یک وسیله در حال حرکت، با تاسیسات یک ساختمان که همیشه در حال سکون بوده، متفاوت است، بنابراین برای انجام پروژه مهندسی راه آهن با موفقیت، یک مهندس ماشین های ریلی باید بتواند سیستم های قطار را به نحوی طراحی کند که در شرایط آب و هوایی مختلفی که قطار در طول مسیر خود با آن ها روبرو می شود، کارایی لازم را داشته باشد. بعنوان مثالی دیگر از یک پروژه مهندسی راه آهن می توان به سیستم ترمز اشاره کرد که در حقیقت، در یک اتومبیل، سیستم ترمز، تنها یک کشنده ۱۰ یا ۲۰ تنی را نگه می دارد اما در سیستم ریلی، باید ترمزی را طراحی کرد که تحمل بیش از صدها تن را داشته باشد. بدون شک چنین ترمزی، به یک  سیستم پیچیده احتیاج داشته و نیاز به تخصص ویژه برای انجام پروژه مهندسی راه آهن در حوزه مذکور دارد.

دانش آموختگان دانشگاهی در گرایش مهندسی حمل و نقل ریلی باید بتوانند انجام پروژه مهندسی راه آهن در حوزه تخصصی طراحی و نظارت نمودارهای حرکت قطارها، برنامه‌ریزی و مدل سازی حمل و نقل ریلی، استفاده بهینه از منابع، امکانات و تاسیسات شبکه راه‌آهن و تجهیزات متحرک ریلی بپردازند. فعالیت یک مهندس حمل و نقل ریلی برای تکمیل یک پروژه مهندسی راه آهن، به دو بخش عمده قبل از طراحی خط راه‌آهن و بعد از طراحی خط تقسیم می شود. لازم به ذکر است که مهندس حمل و نقل ریلی، در مرحله نخست، حجم مسافر و کالایی که در خط مورد نظر جابه‌جا خواهد شد را پیش‌بینی کرده و بررسی می کند که آیا تاسیس این خط صرفه اقتصادی دارد یا خیر و در مرحله بعد نیز، به طراحی و برنامه‌ریزی حرکت قطارها می پردازد تا تاخیر زمانی قطارها به پایین‌ترین مقدار ممکن برسد و هزینه های راه‌آهن کمتر شود. این کارها سبب می شود تا حرکت قطارها از نظر اقتصادی مقرون به صرفه بوده و مشکل برخورد بین دو قطار پیش نیاید. از سوی دیگر مهندس حمل و نقل ریلی وظیفه دارد تا آمارگیری لازم را در ارتباط با مسافران و مشتریان انجام دهد و بر اساس این آمارها، حرکت قطارها را برنامه‌ریزی کند تا صنعت راه‌آهن با مشکلات کمتری روبرو شود.

دانش آموختگان دانشگاهی در گرایش مهندسی سازه های ریلی باید بتوانند دید تخصصی در حوزه شناسایی مسیرهای گوناگون راه‌آهن و مهارت در بهر‌ه‌گیری از اجزاء متشکل مجموعه راه‌آهن به ویژه در بخش طراحی و اجرای زیرسازی و روسازی و ساختمان و ابنیه فنی راه‌آهن مانند پل، تونل، دیوار و تراشه، برای انجام موفقیت آمیز یک پروژه مهندسی راه آهن بدست آورند.

بد نیست در این پاراگراف، لیستی از موضوعات مختلف پروژه مهندسی راه آهن که یک مهندس مذکور باید قابلیت انجام آن ها را داشته باشد، بیاوریم.

  • پروژه طراحی خطوط ابنیه فنی و ایستگاه های راه آهن های کوچک و بزرگ شهری و بین شهری
  • زیرسازی و روسازی راه آهن، خاک و بتن، صدا و ارتعاشات ریلی، دینامیک سازه های ریلی، ترمز، سیگناینگ، ترکشن، محاسبات هوشمند ریلی، مدیریت لجستیک
  • پروژه طراحی مسیر ریلی، پی‌سازی و ابنیه مسیر
  • بررسی پست‌های الکتریکی راه‌آهن
  • آنالیز شبکه‌های تغذیه الکتریکی قطار
  • کنترل محرکه های الکتریکی قطار
  • آنالیز ماشین های تراکشن
  • پروژه آنالیز مکانیک تماس چرخ و ریلی
  • طراحی پیشرفته بوژی و واگن و آزمایشگاه
  • ارزیابی و مدیریت ریسک در سیستم­های حمل و نقل
  • سامانه­‌های تشخیص قطار
  • نظریه تخمین و فیلترهای بهینه
  • سامانه الکترومغناطیس حرکت خطی

 

معرفی نرم افزارهای پر کاربرد مهندسی راه آهن

در رشته مهندسی راه آهن نیز، استفاده از نرم افزار سبب دستیابی به موفقیت بیش تر در انجام پروژه های راه آهن خواهد شد. شاید به جرأت بتوان گفت که در سال های خیر، انجام پروژه های راه آهن بدون تسلط بر حداقل یکی از نرم افزارهای این رشته امکان پذیر نباشد. در این راستا و در ادامه متن، به انواع پروژه مهندسی راه آهن که یک فریلنسر می تواند در هر گرایش با کمک نرم افزارهای موجود انجام دهد، اشاره خواهیم کرد.

نرم افزار 3rd Planit : یکی از قدرتمندترین نرم افزارهایی می باشد که برای انجام پروژه مهندسی راه آهن در زمینه شبیه سازی سه بعدی مسیر و ریل های راه آهن پیشنهاد می شود. یک فریلنسر با استفاده از این برنامه براحتی می تواند مسیرهای راه آهن و مترو را با بهترین کیفیت طراحی کند. این برنامه این امکان را برای کاربر خود فراهم می کند تا بتوانید با کمک ابزارهای موجود و طرح های آماده در برنامه، عمل شبیه سازی را انجام دهد. نرم افزار مذکور، می تواند بصورت سه بعدی تمامی طول مسیر, ریل ها, مسیرهای مختلف, زمین های سخت و هموار, درختان, کوه ها, ابزارهای مورد نیاز ساخت مسیر, تجهیزات, تونل ها و قطار را برای مهندس راه آهن به تصویر بکشد. این برنامه دارای رندرینگ بسیار بالا و سریع می باشد و شما می توانید تصاویر را با فرمت CAD نیز خروجی بگیرید بدون آنکه در زمان خروجی با مشکل مواجه شوید و یا برنامه هنگ کند. نرم افزار 3rd Planit بهترین گزینه برای شرکت های بزرگ مترو و راه آهن، برای پیشبرد پروژه های مهندسی راه آهن است.

نرم افزار ADAMS : نرم افزار Adams از قوی ترین نرم افزارهای شبیه سازی و آنالیز حرکت است و جهت شبیه سازی و محاسبات مکانیزم ها و سیستم های دینامیکی استفاده می شود. با استفاده از این نرم افزار به راحتی می توان مکانیزم های پیچیده را با انواع اتصالات در نرم افزار، مدل سازی نمود و با در نظر گرفتن اصطکاک بین قطعات رفتار کامل سیستم را با توجه به بارگذاری ، شتاب ثقل و سرعت های اولیه شبیه سازی کرد و نمودارهای سرعت، سرعت نسبی و شتاب را برای کلیه اعضای مکانیزم تحلیل نمود. یکی از مهم ترین خروجی های این نرم افزار نیروی عمل و عکس العمل بین قطعات مکانیزم است که محاسبه آن جهت طراحی اجزا و تحلیل تنش قطعات مکانیزم ها ضروری است. نرم افزار آدامز دارای ماژول های تخصصی متنوعی از جمله قسمتAdams Rail  شبیه سازی حرکت وسیله نقلیه ریلی می باشد. بنابراین با توجه به قابلیت های ذکر شده، نرم افزار آدامز می تواند یکی از بهترین پیشنهادها برای یک فریلنسر در حوزه مهندسی راه آهن، برای انجام پروژه مهندسی راه آهن باشد.

در این ویدئو به توضیح مختصری در خصوص رشته مهندسی راه آهن و آموزش آن پرداخته شده است.

سوالات متداول

هزینه انجام پروژه راه آهن چقدر است؟

هزینه انجام پروژه های راه آهن توسط متخصصان و فریلنسر‌های حامی ورکس مشخص می‌شود که معمولا قیمتی منصفانه و رقابتی است.

دیدگاه خود را بیان کنید

1000 کاراکتر باقیمانده است