انجام پروژه مهندسی مکانیک
پروژه مکانیک

انجام پروژه مکانیک

بهترین فریلنسرهای پروژه مکانیک را به راحتی انتخاب کنید. حامی ورکس مرجع فریلنسرهای ایران است. پروژه مکانیک خود را به راحتی برون سپاری کنید و برای انجام آن به صورت موقت نیروی متخصص استخدام کنید.

انجام پروژه مهندسی مکانیک

مهندسی مکانیک یکی از رشته های مهندسی است که علوم فیزیک، مهندسی و ریاضیات را با علم مواد شناسی ترکیب نموده تا بتواند به طراحی، تحلیل و ساخت انواع سیستم های مکانیکی و دستگاه هایی که روزمره با آن ها سر و کار داریم بپردازد. شرط لازم برای این که، یک فریلنسر بخواهد در رشته مهندسی مکانیک موفق باشد این است که باید تسلط کافی روی مفاهیم مکانیک حرکت، دینامیک، استاتیک، ترمودینامیک، انتقال حرارت، مکانیک سیالات و خواص مواد داشته باشد. البته همان طور که گفتیم، شرط لازم و نه کافی. شرط کافی برای موفقیت یک فریلنسر مهندس مکانیک، یادگیری و تسلط بر نرم افزارهایی است که مرتبط با این رشته می باشند. رشته مهندسی مکانیک شامل گرایش های اصلی تبدیل انرژی، طراحی کاربردی و ساخات و تولید است که در ادامه متن، به پروژه های مکانیکی که یک فریلنسر می تواند در هر گرایش انجام دهد اشاره خواهیم کرد.

پروژه های تخصصی مهندسی مکانیک

در رشته مهندسی مکانیک تخصص های زیادی وجود دارد که گاها بسیار متفاوت از هم می باشند، با توجه به جامعه آماری بالای فریلنسرهای Hamiworks امکان انجام پروژه مکانیک در تخصص های زیادی مقدور می باشد، برای مثال تعدادی از تخصص ها در زیر نام برده می شود:

طراحی نیروگاه گاز

طراحی نیروگاه سیکل ترکیبی

طراحی نیروگاه بخار

ترسیم نقشه تأسیسات ساختمان

شبیه سازی و تحلیل سیستم های دینامیکی

طراحی توربین

طراحی توربین گاز

طراحی توربین کاپلان

طراحی توربین فرانسیس

شبیه سازی ضربه و فرایندهای انفجاری

طراحی توربین پلتون

طراحی مبدل

طراحی توربین بخار

طراحی توربی آبی

محاسبات ریاضی و مهندسی

محاسبات عددی سیالات

طراحی قطعات

تحلیل نیروها و تنش ها

طراحی توربوماشین ها

طراحی پایپینگ

طراحی سیستم های تهویه مطبوع

طراحی مبدل های حرارتی

طراحی مخازن فشار قوی

طراحی پلنت

شبیه سازی و تحلیل سیستم های ترمودینامیکی و حرارتی

آنالیز شکل دهی

شبیه سازی ریخته گری

طراحی مخازن ذخیره

طراحی نیروگاه آبی

طراحی بدنه خودرو

فریلنسرهای مهندسی مکانیک

img
angealhaidar2
0 0 نظرات
I am willing to do your project as soon as possible and in better way besides i am also mechanical engeering at tehran public unviercity so i 'd be a great deal of excietment to scratch my journey of work by assisting you
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
panizad82
0 0 نظرات
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
تایید شده Alimoslemi98
0 0 نظرات
طراح و نقشه کش صنعتی طراح قالبهای تزریق پلاستیک مهندسی معکوس قطعات صنعتی
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
RBagheri63
0 0 نظرات
تسلط کامل بر سالید ورکز جهت طراحی و مدل سازی طرح های صنعتی و غیر صنعتی _ تهیه ورک شاپ _ انیمیشن سازی در سالید ورک قید گذاری و غیره تسلط کامل بر اتوکد توانایی تهیه صورت وضعیت پیمانکاران و ثبت کارکرد ها از روی مقاوله نامه متره برآورد جهت شرکت درمناقصات تهیه گزارشات سیویل پروژه های خطوط اجرای پایپینگ گاز _المک گاز- وآب وفاضلاب وغیره ... جوشکاری لوله های لوله های پلی اتیلن
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
تایید شده Rezanorouzi
0 0 نظرات
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
تایید شده kariminejad
0 0 نظرات
فارغ التحصیل کارشناسی ارشد دانشگاه علم و صنعت، مهندس مکانیک پالایشگاه گاز ایلام صداقت، تعهد و کیفیت در انجام کار.
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
Keyvan_4450
0 0 نظرات
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
hexinoss
0 0 نظرات
متعهد سریع دقیق
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
تایید شده Shariffd
0 0 نظرات
دعوت به پروژه دنبال کردن
img
mohammad_adeli
0 0 نظرات
مدلسازی و نقشه کشی قطعات و ماشین آلات صنعتی مدلسازی و نقشه کشی تجهیزات پزشکی طراحی قالب تزریق و دایکاست
دعوت به پروژه دنبال کردن
ادامه

پروژه های مهندسی مکانیک

تحلیل ترموالاستیک گذرای مخروط ناقص جدار ضخیم متقارن محوری تحت فشار بر پایه ی FSDT

پایان نامه دکترا مکانیک-گرایش طراحی کاربردی مسلط بر ترمو الاستیسیته
باز
تعداد پیشنهادها : 1
شروع :
22 / 02 / 1402
پایان :
1ماه 17روز
میانگین پیشنهاد
14,000,000 تومان
لیست پروژه ها

معرفی نرم افزارهای گرایش تبدیل انرژی | سیالات

گرایش تبدیل انرژی یا همان گرایش سیالات یکی از گرایش های مهندسی مکانیک است که در آن، به بررسی رفتار سیالات و نحوه انتقال حرارت در آن ها پرداخته می شود. موضوعات پروژه مکانیک سیالات زیادی وجود دارد که یک فریلنسر می تواند روی آن ها کار کرده و درآمد بالایی برای خود کسب کند. اگر شما به عنوان یک مشتری پروژه مکانیک هستید می توانید عنوان "دانلود رایگان پروژه مکانیک سیالات" را در اینترنت جستجو کنید تا با طیف وسیعی از پروژه های مهندسی مکانیک سیالات آشنا شوید. لیستی از مهم ترین نرم افزارها و پروژه های مهندسی مکانیک سیالات که می توان با این نرم افزارها انجام داد، به شرح ذیل است:

نرم افزار فلوئنت FLUENTنرم افزار کامسول Comsolنرم افزار EES

نرم افزار فلوئنت بی شک، محبوب ترین نرم افزار در زمینه مکانیک سیالات است که قابلیت شبیه سازی پدیده های مختلف سیالاتی را دارد. موضوعات پروژه مکانیک سیالات زیاد و متنوعی وجود دارد که یک دانش آموخته این گرایش قادر به انجام آن ها خواهد بود. فریلنسرهای مهندسی مکانیک در گرایش سیالات، می توانند مبادرت به انجام پروژه فلوئنت با موضوعات شبیه سازی جریان تراکم پذیر و تراکم ناپذیر، تحلیل جریان گذرا و پایا، تحلیل جریان سیال در هندسه های پیچیده دوبعدی و سه بعدی، تحلیل جریان های سطح آزاد با شکل های سطح پیچیده، شبیه سازی جریان سیال های نیوتنی و غیر نیوتنی، شبیه سازی و تحلیل جریان در محیط متخلخل، مدل سازی جریان تراکم پذیر خارجی، شبیه سازی و انجام محاسبات مربوط به نازل های همگرا و واگرا، تحلیل جریان های چند فازی، طراحی و تحلیل میدان جریان وابسته به زمان روی استوانه، تحلیل میدان جریان و انتقال حرارت جابجایی و تشعشعی، تحلیل میدان جریان چرخشی، شبیه سازی جریان نوسانی در داخل کانالی با دیواره های انعطاف پذیر، شبیه سازی مبدل حرارتی پوسته و لوله، شبیه سازی احتراق سوخت مایع به کمک مدل پی دی اف و انجام پروژه مدل سازی پدیده کاویتاسیون با نرم افزار فلوئنت کنند.

نرم‌افزار کامسول یکی دیگر از نرم افزارهای گروه سیالات است که این قابلیت را دارد تا انواع معادلات دیفرانسیل غیر خطی را با کمک مشتق‌های جزئی به روش اجزا محدود فضاهای یک بعدی، دو بعدی و سه بعدی حل نماید. این نرم‌افزار به خوبی می تواند مسائلی در میدان‌های الکترومغناطیسی، کشش، دینامیک سیالات و دینامیک گاز را حل کند. فریلنسرها و متخصصان در رشته مهندسی مکانیک، گرایش سیالات می توانند مبادرت به انجام پروژه کامسول با موضوعات شبیه سازی پیل سوختی با اکسید جامد، شبیه سازی میکرو راکتور کاتالیزوری، شبیه سازی تخلیه های الکتریکی، شبیه سازی سه بعدی ترانزیستور، پروژه طراحی رله مغناطیسی، شبیه سازی خازن در حوزه فرکانس کنند.

نرم افزار EES یکی از نرم افزارهای پرکاربرد مهندسی مکانیک در گرایش حرارت و سیالات، تبدیل انرژی و البته سایر رشته های مشابه نظیر مهندسی شیمی است. این نرم افزار کد نویسی، شامل یک کتابخانه کاربری نیز می باشد که با استفاده از آن، حل مسائل ترمودینامیکی را برای متخصصین این حوزه، آسان تر کرده  است. در حقیقت، اساس این نرم افزار حل مجموعه ای از معادلات جبری می باشد. فریلنسرها و متخصصان حوزه ی مهندسی مکانیک، گرایش ترمودینامیک و سیالات، قادر خواهند بود تا انواع پروژه EES با موضوعات کلی طراحی نیروگاه سیکل های ترکیبی و مولدهای بخار، انجام پروژه محاسبه خواص ترموفیزیکی، تحلیل چرخه رانکین و مدل سازی سیکل های خورشیدی برای متقاضیان و شرکت ها و سازمان های گوناگون انجام دهند.

معرفی نرم افزارهای گرایش طراحی کاربردی | جامدات

یکی دیگر از گرایش های مهندسی مکانیک، جامدات می باشد. دانشجویان در این گرایش، به بررسی پاسخ مواد و انواع قطعات به انواع بارگذاری های دینامیکی و استاتیکی، و همچنین به تحلیل و آنالیز ارتعاشات قطعات و دستگاه های صنعتی و در نهایت به کنترل ارتعاشات ناخواسته مذکور می پردازند. این گرایش در مقطع کارشناسی ارشد با عنوان طراحی کاربردی شناخته می شود. موضوعات پروژه مکانیک جامدات متنوعی وجود دارد که یک فریلنسر می تواند با کار بر روی آن ها، نیاز صنایع و شرکت های مختلف و حتی دانشجویان این گرایش را برطرف کرده و درآمد بالایی نیز برای خود به ارمغان آورد. فهرستی از مهم ترین نرم افزارها و پروژه های مهندسی مکانیک جامدات که می توان با این نرم افزارها انجام داد، به شرح ذیل است:

نرم افزار آباکوس ABAQUSنرم افزار سالیدورک SOLIDWORKSنرم افزار انسیس ANSYSنرم افزار کتیا CATIAنرم افزار آدمز ADAMSنرم افزار متلب MATLAB

اگر در اینترنت، عبارت "انجام پروژه آباکوس" را جستجو کنید، متوجه خواهید شد که این نرم افزار، یکی از پر طرفدارترین نرم افزارهای انجام پروژه در رشته مهندسی مکانیک، گرایش جامدات است. اساس این نرم افزار، حل مسائل مختلف مکانیک جامدات با کمک روش عددی المان محدود است. از آن جایی که، یک فریلنسر برای استفاده از این نرم افزار برای انجام پروژه مکانیک، نیاز به تسلط بالا بر برخی دروس تخصصی رشته مکانیک جامدات مانند مکانیک محیط پیوسته، مقاومت مصالح پیشرفته، ارتعاشات پیشرفته و ... دارد، بنابراین انجام پروژه آباکوس می تواند درآمد بسیار مناسبی برای فریلنسر به همراه آورد. لازم به ذکر است که، فریلنسرها و متخصصان در رشته مهندسی مکانیک، گرایش طراحی کاربردی می توانند مبادرت به انجام پروژه آباکوس با موضوعات آنالیز ارتعاشات یک قاب تحت بار هارمونیک، تحلیل غیر خطی یک کانال تهویه تحت فشار داخلی، بررسی انتشار موج ناشی از انفجار در یک ورق، تحلیل خرپا، تحلیل ارتعاشاتی یک ورق تحت ضربه، تحلیل و شبیه سازی کامپوزیت ها، تحلیل تنش در ترک ها، تحلیل خستگی قطعات تحت بارهای دینامیکی مکرر و یافتن مودهای ارتعاشی یک ورق کامپوزیتی تحت انواع بارگذاری کنند. همان طور که واضح است متخصصان می توانند پروژه های مهندسی مکانیک با موضوعات بسیار متنوعی با استفاده از این نرم افزار انجام دهند.

بی شک این نرم افزار، در کنار نرم افزار کتیا، پرطرفدارترین نرم افزار در نقشه کشی و مدلسازی سه بعدی قطعات است. یکی دیگر از مزیت های آن، این است که مختص به گرایشی خاص نمی باشد. بنابراین قابل انتظار است که فریلنسرهای زیادی از گرایش های مختلف رشته مهندسی مکانیک بتوانند با انجام پروژه سالیدورک برای سازمان ها و صنایع گوناگون و حتی دانشجویان متقاضی پروژه مکانیک با نرم افزار سالیدورک، به درآمد مناسبی برسند. لازم به ذکر است که، فریلنسرها و متخصصان در رشته مهندسی مکانیک، با هر گرایشی به خصوص گرایش طراحی کاربردی می توانند مبادرت به انجام پروژه سالیدورک با موضوعات طراحی موس کامپیوتر و تهیه نقشه های دوبعدی از آن، طراحی سه بعدی یک پیچ گوشتی و انبردست، طراحی پره های یک پنکه و طراحی قاب گوشی موبایل کنند. به علاوه اگر می خواهید پروژه های سالیدورک با درآمد بالاتر انجام دهید می توانید موضوعاتی پیچیده تر مانند طراحی پره های توربین، تهیه نقشه های سه بعدی و دوبعدی از قطعات مختلف یک ماشین یا اتومبیل و مدل سازی بدنه اتومبیل را با نرم افزار سالیدورک انتخاب کرده و برای شرکت های بزرگ ایفای نقش کنید.

نرم افزار انسیس، از دسته نرم افزارهای تحلیلی است که از روش المان محدود (FEM) برای مدل‌سازی و تحلیل پدیده های مختلف مکانیکی استفاده می کند. نرم‌افزار انسیس مهندسین و طراحان را قادر می‌سازد تا به راحتی مسائلی مانند بهینه‌سازی، تنش حرارتی، بارهای دینامیکی و همچنین شبیه‌سازی های مُد ارتعاشی و ضریب اطمینان را در انجام پروژه مکانیک، به صورت مرحله به مرحله اعمال کنند. ابزارهای پیش بینی شده در نرم افزار انسیس می تواند امکان انجام پروژه انسیس با تحلیل انواع مختلف سازه‌ها مانند قاب، مخزن، سد، پل و اجزای سازه‌ای مانند اتصالات فولادی، اعضای فولادی یا بتنی، ایزولاتورها را برای فریلنسرهای این حوزه فراهم کند. در سالیان اخیر، عبارت "انجام پروژه انسیس" شاید یکی از پرتکرارترین عبارات جستجو شده در اینترنت باشد. بنابراین قابل انتظار است که فریلنسرها با انجام پروژه مهندسی مکانیک در موضوعات مختلفی مانند طراحی انواع ماشین های دوار مانند توربین، کمپرسور، پمپ، فن و دمنده های جریان محور و گریز از مرکز، یا انجام پروژه شبیه سازی واکنش های سطحی، پروژه شبیه سازی برخورد دو جسم با یکدیگر، پروژه تحلیل دینامیکی قطعه فلزی در فرآیند آهنگری بتوانند هم شرکت ها و مشتریان خود را به اهدافشان رسانده و هم بتوانند خودشان درآمد مناسبی از این راه، کسب کنند.

نرم افزار کتیا یک نرم افزار برای طراحی سه بعدی قطعات صنعتی و تهیه نقشه دوبعدی از آن ها جهت ساخت است. پروژه کتیا می تواند با موضوعاتی مانند پروژه طراحی چرخ دنده و شفت، طراحی سه بعدی و مونتاژ قطعات کوادکوپتر، پروژه طراحی قطعات هواپیما و قطعات اتومبیل، پروژه طراحی بدنه اتومبیل، پروژه طراحی سه بعدی قالب های تزریق پلاستیک و تهیه نقشه دوبعدی از آن، پروژه شبیه سازی مکانیزم حرکت قطعات مختلف ک متصل به یکدیگر هستند، پروژه طراحی و مدل سازی جک هیدرولیک، پروژه طراحی اتصالات جوشی، پروژه مدل سازی اسکلت های فلزی، پروژه طراحی سه بعدی کیس کامپیوتر و پروژه طراحی سه بعدی موبایل و هزاران موضوع جذاب دیگر، برای متقاضیان انجام پروژه مکانیک جذاب باشد.

نرم افزار آدامز یکی از محبوب ترین نرم افزار های مهندسی مکانیک در حوزه تحلیل دینامیک سیستم های چند جسمی است. با کمک بخش های مختلف تعبیه شده در این نرم‌افزار، می توان با شبیه‌سازی حرکتی سیستم مکانیکی، تست سینماتیکی سیستم، سنجش نیروهای وارده بر اتصالات، عمر قطعات صنعتی تعبیه شده در یک سیستم را تعیین کرده و جا‌یابی قطعات مذکور را به صورت بسیار دقیق و منظم انجام داد. با توضیحات داده شده می توان متوجه شد که انجام پروژه آدامز با موضوعات پروژه ادغام بدنه های انعطاف پذیر، پروژه بررسی طول عمر قطعات صنعتی، پروژه تحلیل ارتعاشات قطعات صنعتی، پروژه شبیه سازی حرکت پرتابه یک جسم، پروژه مدل سازی رفتار مکانیزم میل لنگ، مدل سازی حرکت مهره لغزنده روی میله دوار، پروژه تحلیل سیستم حرکتی انواع آونگ ها، پروژه بررسی حرکت انواع سیستم های چرخ دنده، پروژه تحلیل ارتعاشی انواع تیرها به روش اجزای محدود و مکانیزم چهار میله ای، پروژه برخورد کشسان و ناکشسان دو جسم با یکدیگر، پروژه مدل سازی جک تاشو خودرو و بررسی حرکت جسم روی سطح شیب دار تحت انواع نیروها در سالیان اخیر از محبوبیت بالایی برای کاربران این نرم افزار برخوردار است.

شاید بتوان از این نرم افزار بعنوان پر طرفدارترین نرم افزار انجام پروژه برنامه نویسی برای انجام پروژه مهندسی مکانیک با متلب به خصوص در گرایش طراحی کاربردی (کنترل، ارتعاشات و دینامیک) در میان فریلنسرها نام برد. با کمک نرم افزار متلب می توان پروژه مکانیک با عناوینی مانند پروژه شبیه سازی زمانی سیستم های دینامیکی خطی، پروژه طراحی انواع کنترل کننده های بهینه خطی درجه دو برای سیستم های خطی، پروژه تخمین حالت سیستم های خطی با استفاده از فیلتر کالمن، پروژه روش های کاهش مرتبه مدل های دینامیک خطی، پروژه استخراج مودهای ارتعاشی یک پره توربین، پروژه طراحی کنترل کننده سرعت و موقعیت موتورهای جریان مستقیم و پروژه محاسبه فرکانس اصلی سیستم های ارتعاشی به کمک آنالیز فوریه را انجام داد.

یکی دیگر از گرایش های مهندسی مکانیک، گرایش سیستم های دیتامیکی خودرو است. دانشجویان، شرکت ها و صنایع بزرگ، عموماً دنبال فریلنسرها و متخصصانی هستند که بتوانند پروژه مکانیک با عناوین زیر انجام دهند:

  • طراحی، شبیه سازی و بهینه سازی سیستم تعلیق خودرو و اجزای آن
  • طراحی و بهینه سازی سیستم فرمان خودرو
  • طراحی سیستم های کنترل خودرو
  • طراحی و بهینه سازی زنجیره توان خودرو، بخصوص گیربکس، دیفرانسیل و ...
  • طراحی و بهینه سازی سیستم های انتقال قدرت خودروهای هیبرید
  • طراحی و بهینه سازی سیستم ترمز خودرو
  • طراحی و بهینه سازی سیستم چرخ و تایر اتومبیل

معرفی رشته مهندسی مکانیک

در ابتدا، رشته های مهندسی به طور مجزا در دانشگاه های بزرگ دنیا تدریس نمی شد ولی با گذشت زمان و نیاز جوامع به تخصص های خاص، مهندسی مکانیک ابتدا در طی انقلاب صنعتی در قاره اروپا، در قرن ۱۸ میلادی به عنوان یک رشته ی جداگانه معرفی شد و در قرن ۱۹ میلادی، در نتیجه ی پیشرفت‌های علوم پایه مانند علم فیزیک به طور کامل استقلال خود را از سایر شاخه های مهندسی بدست آورد.

پروژه مکانیکبه طور کلی، علم مکانیک به تحلیل حرکت و عوامل ایجاد کننده آن مانند نیروها و گشتاورها و همچنین شکل حرکت می‌پردازد. اما رشته مهندسی مکانیک تا حدودی با علم مکانیک تفاوت دارد چرا که یک مهندس مکانیک برای انجام پروژه مکانیک، علاوه بر فراگیری علم مکانیک، باید با بسیاری از علوم دیگر نیز آشنا شده باشد تا بتواند بعضی از آن ها را با یکدیگر ترکیب کرده و پروژه مهندسی مکانیک را به سرانجام برساند. شاید بتوان گفت که رشته مهندسی مکانیک، رشته تحلیل و طراحی سیستم‌های دینامیکی و استاتیکی است. در حقیقت، می توان رشته مهندسی مکانیک را از دیدگاه تنوع موضوعات تحت پوشش جهت انجام پروژه، جامع ترین رشته مهندسی به حساب آورد، زیرا یک پروژه مکانیک می تواند در برگیرنده ی تمامی علومی باشد که با تولید، تبدیل و استفاده از انرژی، ایجاد و تبدیل حرکت و انجام کار، تولید و ساخت قطعات و ماشین‌آلات و به کارگیری مواد مختلف در ساخت آن ها و همچنین طراحی و کنترل سیستم‌های مکانیکی، حرارتی و سیالاتی سر و کار دارد. درنهایت باید بیان کرد که، یک فریلنسر مهندس مکانیک برای پیش بردن یک پروژه مهندسی مکانیک، از پروژه مکانیک جامدات و انواع موضوعات پروژه مکانیک سیالات گرفته تا حتی انجام پروژه دانشجویی مکانیک خودرو و پروژه زبان تخصصی مکانیک، باید آشنایی قابل قبولی با کار با ابزاری چون طراحی به کمک رایانه، تولید به کمک رایانه، مدیریت چرخه عمر یک محصول مرتبط با انواع تجهیزات صنعتی و ماشین آلات داشته باشد.در ادامه، به معرفی گرایش های مهندسی مکانیک در مقاطع مختلف تحصیل دانشگاهی می پردازیم.

انجام پروژه مهندسی مکانیک

معرفی گرایش‌های کارشناسی رشته مهندسی مکانیک

در شروع آموزش مهندسی در ایران، رشته مهندسی مکانیک و مهندسی برق با عنوان الکترومکانیک شناخته می شدند و مجزا از هم نبودند، اما در سالیان بعد یعنی به طور دقیق تر اگر بخواهیم بیان کنیم حدود ۴۵ سال پیش، دو رشته مهندسی مذکور، از یکدیگر مجزا شدند و البته به مرور نیز، رشته‌های مهندسی دیگری مانند مهندسی شیمی و مهندسی متالوژی نیز از مهندسی مکانیک جدا شدند. با پیشرفت صنعت و نیاز صنایع به تخصص‌های مختلف در این زمینه در سراسر جهان و همین طور ایران، سه گرایش مختلف و از هم مجزای طراحی جامدات، حرارت و سیالات و ساخت و تولید بوجود آمد.

رشته مهندسی مکانیک دارای گرایش های زیاد و پر کاربردی می باشد، از مهمترین گرایش های این رشته که سالانه فارغ التحصیلان زیادی نیز دارد می توان گرایش طراحی کاربردی، تبدیل انرژی، ساخت و تولید، سازه بدنه خودرو، سیستم محرکه خودرو، طراحی سیستم های دینامیکی خودروسیستم های دینامیکی خودرو، مکاترونیک، بیومکانیک، سلاح (صنایع نظامی)، تأسیسات حرارتی و برودتی و نیروگاه را نام برد. در حامی ورکس فریلنسرهای توانایی انجام پروژه مکانیک در تمامی زمینه ها و گرایش ها را با کیفیت عالی و هزینه حداقل دارند، در ادامه گرایش های تحت پوشش فریلنسرهای حامی ورکس را مشاهده می کنید.

مهندسی مکانیک گرایش حرارت و سیالات

همان‌طور که از نام این گرایش واضح است، مهندسی مکانیک گرایش حرارت و سیالات به مباحث مربوط به حرارت و مسایل مختلف مرتبط با سیالات می پردازد. به بیان دیگر، در این گرایش، عوامل موثر بر خواص مختلف حرکت ذرات یک سیال در دماهای مختلف، بررسی شده و نیروها و تنش های وارد بر یک سطح که با سیال در تماس است در دماهای مختلف، مطالعه می‌شود. از دروس اصلی این رشته می‌توان به مکانیک سیالات، ترمودینامیک وانتقال حرارت اشاره کرد که نیروهای وارد بر جسم متحرک در سیال را در دماهای مختلف بررسی کرده و انتقال حرارت های انجام گرفته از سیال را مطالعه می‌کند.
لازم به ذکر است که یک فریلنسر و یا دانشجوی رشته مهندسی مکانیک گرایش حرارت و سیالات، توانایی انجام و مدیریت پروژه مهندسی مکانیک در موضوعات زیر را دارد :
1- طراحی و ساخت تجهیزات مکانیکی قابل استفاده در نیروگاه های فسیلی، اتمی، خورشیدی، بادی و آبی
2- طراحی و ساخت تجهیزات و سیستم های انتقال و تصفیه آب، سیستم های مکانیکی و کنترلی پالایشگاه ها و کارخانجات شیمیایی
3- طراحی و ساخت تاسیسات حرارتی و برودتی ساختمان ها و اماکن، بالابرها و آسانسورها و سیستم‌های حمل و نقل
4- ساخت ماشین‌آلات غلیظ سازی و بازیافت مواد مثل کارخانجات قند، کاغذسازی، سیمان، نساجی، نمک و کنسانتره
5- ساخت تجهیزات دفاعی مثل تانک، راکت، اژدر و پل های متحرک

معرفی گرایش‌های کارشناسی ارشد رشته مهندسی مکانیک

مهندسان مکانیک می‌توانند در دوره کارشناسی ارشد خود، در هشت گرایش اصلی تبدیل انرژی، ساخت و تولید، سازه بدنه خودرو، طراحی سیستم‌های دینامیکی خودرو، طراحی کاربردی، مکاترونیک، بیومکانیک و مهندسی هسته ای و البته دوازده گرایش فرعی نگهداری و پایش تجهیزات، فناوری ماهواره، ماشین های ریلی، سیستم های انرژی، انرژی و محیط زیست، انرژی های تجدیدپذیر، مهندسی راکتور، مهندسی چرخه سوخت، مهندسی احتراق، تکنولوژی انرژی، مواد مرکب و قوای محرکه خودرو در رشته مهندسی مکانیک، به تحصیلات خود ادامه دهند.

انجام پروژه مهندسی مکانیک
گرایش طراحی کاربردی

این گرایش دارای دو شاخه ی کاملاً مجزا است، به طوری که، یکی از این شاخه ها، که با عنوان تحلیل تنش هم شناخته می شود مربوط به بحث‌های جامداتی مانند تحلیل و محاسبه تنش، کرنش، شکست و آشنایی با کامپوزیت‌ها و مواد غیرهمگن می‌شود و گرایش دیگر، مرتبط با مباحث دینامیکی، ارتعاشاتی و کنترلی است. با وجود این که، دو شاخه ی مذکور، تحت نام مشترک گرایش طراحی کاربردی دسته بندی می شوند، اما تفاوت‌های بسیاری با یکدیگر دارند. در حقیقت، یکی از وظایف اصلی مهندسین مکانیک گرایش طراحی کاربردی در شاخه ی تحلیل تنش، بررسی نیروها و گشتاورها و در نتیجه، مطالعه و محاسبه تنش هایی است که به هر عضو ماشین آلات وارد می شود. مهندسین مکانیک گرایش طراحی کاربردی، شاخه ی تحلیل تنش، باید بتوانند در ادامه، بهینه ترین شکل و هندسه قطعه مذکور، برای آن نیرو و گشتاور را انتخاب کرده و بهترین کارایی و بازدهی آن قطعه را در بلند مدت، برای مشتریان خود، ضمانت کنند. در حالی که وظیفه اصلی دانشجویان در شاخه دینامیک و ارتعاشات، تحلیل و مطالعه ارتعاشات احتمالی در قطعات صنعتی و در نهایت، کنترل ارتعاشات مذکور است.
قابل ذکر است که فارغ‌التحصیلان این گرایش، عموماً در آینده این قابلیت را دارند تا در کارخانه‌های مختلف نظير خودروسازي، صنايع نفت، صنایع نظامی، صنایع تسلیحاتی، هوا فضا، ذوب فلزات، صنايع غذايي و ... مشغول به کار شوند.

انجام پروژه مهندسی مکانیک

معرفی گرایش‌های مقطع دکتری رشته مهندسی مکانیک

مهندسان مکانیک می‌توانند در مقطع دکتری این رشته، در سه گرایش اصلی تبدیل انرژی، ساخت و تولید و طراحی کاربردی و همچنین در پنج گرایش فرعی قوای محرکه خودرو، طراحی سیستم های دینامیکی خودرو، مهندسی راه آهن، مهندسی خودرو و گرایش سازه و بدنه خودرو به تحصیلات خود ادامه دهند. البته قابل ذکر است که یک دانشجو در این مقطع، معمولاً روی یک موضوع بسیار تخصصی که احتمالاً مرتبط با صنعت است باید کار کرده و پروژه پایانی خود را با صلاح دید استاد راهنمای خود به پیش ببرد.

گرایش ساخت و تولید

گرایش ساخت و تولید یکی از گرایش های عملی در رشته مهندسی مکانیک می باشد که در دوره های کاردانی و کارشناسی به دو گرايش قالب سازی و ماشين ابزار تقسيم شده و در دوره های تحصيلات تکميلی (فوق لیسانس و مقطع دکتری) به سه گرايش سيستم های توليد صنعتی، شکل دهی فلزات و (در برخی از دانشگاه ها مکاترونيک) تقسيم می گردد. گرایش مذکور، شاخه ای از مهندسی مکانیک است که به تحصيلات و تجاربی نيازمند دارد تا رويه‌های مهندسی را در پروسه‌های توليد به طور عملی به کار گرفته و شيوه‌های متنوع توليد یک قطعه در صنعت را درک کند، به کار گيرد و کنترل کند. دانشجویان در این گرایش به خصوص در مقطع دکتری، به قابلیت برنامه‌ريزی در فرايند‌های توليد خواهند رسید. متخصصانی که بتوانند با موفقیت این مقطع را بگذرانند قادر خواهند بود تا درباره ابزار‌ها، روند‌ها و ماشين‌آلات و تجهيزات مختلف یک خط تولید تحقيق کنند و آن ها را بهبود ببخشند و امکانات و سيستم ها را برای توليد فرآورده های با کيفيت و هزينه بهينه يکی کنند. از جمله دروسی که در این گرایش برای دانشجویان مقطع دکتری ارائه می شود می توان به واحدهای سیستم های تولید صنعتی، پلاستیسیته و شکل دهی ورق، برنامه ریزی تولید و کنترل کیفیت، شکل دهی فلزات، ابزار شناسی و ماشین کاری و همچنین طراحی اجزاء و سازه ماشین های ابزار اشاره کرد.

مهندسی مکانیک

نرم افزارهای کاربردی مهندسی مکانیک

رشته مکانیک یکی از مهمترین رشته های دانشگاهی و همچنین پر کاربرد در صنعت می باشد. در این رشته نرم افزارهای جامع و پرکاربرد زیادی وجود دارد، از پر کاربردترین آنها می توان متلب، انسیس، فلوئنت، آباکوس، آدامز، کریر و ... را نام برد. در حامی ورکس فریلنسرهای توانایی انجام پروژه مکانیک را با کیفیت عالی و هزینه حداقل دارند. تمامی نرم افزارهای تحت پوشش فریلنسرهای حامی ورکس را مشاهده میکنید.

از منظر انجام پروژه مکانیک، به طور کلی نرم افزارهای رشته مهندسی مکانیک را می توان به دو دسته اصلی شامل CAD (طراحی به کمک کامپیوتر) و CAM (ساخت به کمک کامپیوتر) تقسیم بندی کرد. نرم افزارهایCAD مربوط به ابتدایی‌ترین مرحله برای ساخت یک قطعه و معرفی آن به یک رایانه است، که با طراحی سه بعدی توسط نرم‌افزارهای مذکور، انجام می‌شود، در حالی که، نرم افزارهای CAM مربوط به مرحله ای از انجام پروژه مکانیک است که در آن روش ساخت مورد بررسی قرار می‌گیرد و توسط کدهایی خاص، به دستگاه می‌فهماند که چه مراحلی را برای انجام عملیات ساخت مانند ماشین‌کاری باید طی کند تا پروژه مکانیک مربوطه به سرانجام برسد.
اما اگر بخواهیم دسته بندی دیگری از نرم افزارهای مهندسی مکانیک برای انجام پروژه مهندسی مکانیک ارائه دهیم می توان آن ها را به پنج دسته اصلی زیر تقسیم کرد:

شبیه سازی، طراحی، مدل سازی و نقشه کشی

در این حوزه، برای پروژه مکانیک، می توان به نرم افزارهای زیر اشاره کرد.‌

SolidWorks Plastics
Dassault Systemes CATIA
autodesk simulation cfd
CorelCAD
MSC Adams
SolidWorks
Autodesk AutoCAD
ANSYS

سوالات متداول

تعرفه انجام پروژه چقدر است؟

به طور کلی نمیتوان یک تعرفه خاص برای پروژه های اعلام نمود، اما معمولا قیمت گذاری بر اساس حجم پروژه و مدت زمان موردنیاز برای تکمیل آن اعلام میشود.

img
شیرازی
جهت استخدام مهندس مکانیک دورکاری پیام میدم، ما در شهر شیراز هستیم، اما مهم نیست شما کجا باشید، هر کس علاقه داشته باشه میتونیم به صورت دورکاری باش کار کنیم.
0
img
hamiworks تایید شده
سلام
اطلاعیه خود را به صورت استخدام مهندس مکانیک در داخل سایت ثبت کنید.

0
img
استقلال
جسارتا شما پروژه کارشناسی مهندسی مکانیک انجام میدین، میتونید موضوع هم معرفی کنید؟
0
img
hamiworks تایید شده
با سلام
پروژه خود را داخل سایت ثبت کنید و منتظر پاسخ فریلنسرها بمانید.
می توانید در چت با فریلنسرها درخواست موضوع مناسب پروژه نیز بکنید.

0
img
شیمبا
مهارت من برنامه نویسی مهندسی مکانیک و تو این زمینه خیلی پروژه دانشجویی و صنعتی انجام دادم، بیشتر با متلب کار میکنم، اگر خواستید میتونم پروژه هاتون 100 درصد تضمینی انجام بدم.
0
img
hamiworks تایید شده
با سلام، بسیار عالی
لطفا به عنوان فریلنسر داخل سایت عضو بشید و پروژه های مرتبط با تخصص خود را انجام بدهید.

0
img
فریاد
یه پروژه با نرم افزار آباکوس مکانیک میخوام، پروژه اماده باشه که سریع بتونیم تحویل بدیم.
0
img
hamiworks تایید شده
با سلام
سایت حامی ورکس فروشگاه پروژه ندارد، سایت فریلنسری بوده و شما میتوانید پروژه خود را داخل سایت ثبت کنید و منتظر پاسخ فریلنسرها شوید، در صورت عجله پروژه به صورت فوری ثبت گردد.

0
img
فریاد
من برای دانشگاه پروژه پایانی مهندسی مکانیک دارم، یه چیز ساده میخوام که سریع اماده بشه و تحویل بدم، چکار کنم؟
0
img
hamiworks تایید شده
با سلام
پروژه خود را داخل سایت ثبت کنید و منتظر پاسخ فریلنسرها بمانید.

0

دیدگاه خود را بیان کنید

1000 کاراکتر باقیمانده است